Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי נורות H11 מאליאקספרס של אוסרם ופסלו לי אותם(פעם ראשונה)

דור-ל

פוסטים מומלצים

גם אני קיבלתי את ההודעה שהחבילה שלי סומנה לבדיקה פרטנית. אין סמים, נשק ופורנו... הדבר היחיד שיש שם זה משדר אלחוטי אימתני:

(אכלתי אותה...)

אגב, באותו רגע גם קיבלתי הודעה מעלי: 

Customs clearance unsuccessful

image.png.f98f4aa7b185782b11e7487e1feeecd7.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

מעדכן שיש טורבו לד שכן עבר בבדיקת מכס שרשום בדף המכירה שהם בעלות תקן CE,נמצאות כבר בנקודת איסוף
https://www.aliexpress.com/item/4000878526025.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.73.5efd1802ehG94K

גם כמה צבעים וגם עוצמות שונות

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, NTZSV כתב:

אין תקן שעובר אם הם תופסים מחרימים. לרוב זה עובר הזמנתי הרבה פעמים תמיד עבר. רק פעם אחת החרימו.

תסתכל בהודעה של משרד התחבורה שתקן ce הוא מאושר בארץ

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסינים יכולים להדפיס מה שהם רוצים על החבילה. זה לא הופך את המוצר הזה לחוקי להתקנה בעקרון. 

מקווה שאם יותקן, יכוון בצורה טובה כך שלא יסנוור. אני גם מקווה שההצהרה על הספק 60-120w היא כמקבילה לעוצמה הזו ולא צריכה בפועל, כי אז הדרך להמסת חוטים ושאר פלסטיקים קצרה. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסכם את הניסיון הראשון שלי בהזמנת נורות מעליאקפרס.

כל הנורות שהזמנתי הם של Osram בצבע רגיל ולפי תקן.

נורה H11 ונורה H7 סומנו בדואר כך שיעברו בדיקה של רשויות האכיפה ואכן התעכבו אבל הגיעו בסוף.

על האריזה של הנורה H7 כתוב בצד אחד בסינית והיא גם מיוצרת בסין.

על האריזה של הנורה H11 כתוב רק בלועזית והיא מיוצרת, בגרמניה, אני לא רואה שום הבדל עם H11 אחרת שהזמנתי באמזון גרמניה.

בכל הנורות האלה אין ברקוד שניתן לבדוק איתו את המקוריות באתר Osram.

זוג נורות זנון D1S לא סומן על ידי הדואר. כתוב על האריזות שהן תוצרת גרמניה וגם כתוב עליהם בסינית.

יש על הנורות ברקוד והן עוברות בהצלחה את בדיקת המקוריות.

עדיין לא התקנתי אף נורה, הן נקנו למלאי.

נורות ההלוגן הרגילות הן זולות בכל מקום שתזמין אותן.

החיסכון המשמעותי היה בזנון היקרות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Tom_22 כתב:

הסינים יכולים להדפיס מה שהם רוצים על החבילה. זה לא הופך את המוצר הזה לחוקי להתקנה בעקרון. 

מקווה שאם יותקן, יכוון בצורה טובה כך שלא יסנוור. אני גם מקווה שההצהרה על הספק 60-120w היא כמקבילה לעוצמה הזו ולא צריכה בפועל, כי אז הדרך להמסת חוטים ושאר פלסטיקים קצרה. 

ואיך אתה מציע לאמת את הנתונים של הW לפני התקנה ?

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, דור-ל כתב:

ואיך אתה מציע לאמת את הנתונים של הW לפני התקנה ?

אני מציע לא לחבר לרכב שום דבר שאינו מתוצרת מוכרת, בטח שלא מקור חום שיכול להמיס את הבפנים של הפנסים או את החיווט והקונקטורים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

עדכונים אחרונים

הוזמנו הטורבו לד האלה
https://www.aliexpress.com/item/4000878526025.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.69.218118020aYezg
זאת חברה שלא נחסמה ואני רואה שהרבה מחזיקים אותה אצלהם,הזמנתי את ה20 אלף לומין,ביינתים אין בעיות ברכב והתאורה לא רעה,לגבי ההזמנות הקודמות שנחסמו,באתר אלי אקספרס לא ראיתי ישועה מהשירות לקוחות,אבל חברת האשראי ישראכרט יש להם שלוחה שהם מסייעים בטיפול במקרים כאלה וכל הכספים חזרו אליי במדוייק תוך שבועיים.

• אהבתי 1
m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה מהתמונות שם בחוות הדעת די זוועתיות לגבי פיזור האלומה.

מקווה שאצלך זה תקין.

אגב, איזו חרטה שיווקית התמונה הזו.

הנורות לא פונות לאותו הכיוון, הסקלה של המד שונה, טמפרטורת הסביבה שונה.

וכמובן בלי שזה עבר דרך עדשה/רפלקטור בפנס ונמדד במרחק תקני.

Sdb13baf33cb34ff6b728220caf604969U.jpg 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...