Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 15.4.2024 בשעה 12:18, tribel כתב:

אין דבר כזה.

לא כל החבילות נבדקות.

לא כל החבילות נבדקות. כל הרשומות נבדקות. המכס מחפש מילות מפתח והחבילות שעונות על מילות המפתח מנותבות אוטומטית לבדיקת מכס. זה קורה מייד עם ההזמנה, לפני שהחבילה יוצאת מסין.

הזמנתי רחפן שכולל גם אופציה למצלמת WIFI. למרות שבחרתי בדגם ללא, החבילה שלי נותבה לבדיקת מכס ושוחררה לבסוף בלי בעייה.
הזמנתי נורות H1 פיליפס - נותבו לבדיקת מכס ושוחררו בלי בעייה.
הזמנתי דבק להדבקת מראה לשמשה. רק דבק! בגלל שהתאור של המוצר כולל בתוכו מילות מפתח, גם הוא נותב לבדיקת מכס.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני שעה, NTZSV כתב:

גם לי החרימו כמה פעמים גם קשה להוציא החזר. זה לא משנה מה המוכר ירשום עלי אקפרס מדווחים מראש לפי תיאור המוצר באתר. ניסיתי גם משלוח קומבינציה של כמה דברים ונורות החרימו הכל. עדיין מחלוקת בפייפאל.

לי עבר מוצר שלא עובר בקומבינציה של כמה דברים,

ורחפן עבר לי כשהמוכר שינה את השם,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

משעשע אותי שהאלגוריתם של הדואר/מכס, כמו כל דבר שם, מפשל.

הזמנתי שני מוצרים (שלמזלי נשלחו בנפרד) - דבק למראה לרכב, ומראה אמצעית חלופית (על וואקום). הראשון כדי להדביק את המראה שאשתי הפילה, והשני, כפתרון זמני אם יפול שוב.

הדבק נעצר לבדיקת מכס. המראה הגיעה ישר.

את זה האלגוריתם לכד:
Rearview Mirror Adhesive High-strength Structural Adhesive Metal High Temperature Glue Car Rearview Mirror Glue Car Seat Glue

ואת זה לא:
Wide-angle Rearview Mirror With 360° Rotates Adjustable Suction Cup Interior Rear View Mirrors Universal Car Rear Mirror

פורסם
לפני 5 שעות, yuvk כתב:

משעשע אותי שהאלגוריתם של הדואר/מכס, כמו כל דבר שם, מפשל.

הזמנתי שני מוצרים (שלמזלי נשלחו בנפרד) - דבק למראה לרכב, ומראה אמצעית חלופית (על וואקום). הראשון כדי להדביק את המראה שאשתי הפילה, והשני, כפתרון זמני אם יפול שוב.

הדבק נעצר לבדיקת מכס. המראה הגיעה ישר.

את זה האלגוריתם לכד:
Rearview Mirror Adhesive High-strength Structural Adhesive Metal High Temperature Glue Car Rearview Mirror Glue Car Seat Glue

ואת זה לא:
Wide-angle Rearview Mirror With 360° Rotates Adjustable Suction Cup Interior Rear View Mirrors Universal Car Rear Mirror

מה יש להם לעצור את זה זה חלקי פנים של הרכב לא משהו מכני

m7kj.jpg
פורסם (נערך)

לא יודע... לא רק חלקים מכאניים נבדקים. מראה זה כנראה 'אביזר בטיחות'. לקחתי הימור עם המראה, לא נעצרה במכס לבדיקה, והגיעה אלי... שבורה.

עריכה: כמובן שדורש אישור:

https://apps.economy.gov.il/Apps/PersonalImport/Product/Index/303

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם (נערך)

מראה אמצעית פנורמית. אם נתפסת לא עוברת. סתם בשביל הדוגמה. אני הזמנתי והחרימו.

אז אתה אומר שלא משנה מה המוכר ירשום על החבילה. הם מקבלים את כותרת המוצר?

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
פורסם

הם מקבלים כנראה את תיאור המוצר מעלי. הם בכלל לא קוראים מה המוכר יכתוב. החבילה מסומנת ומדווחת כ'ממתין לבדיקה' עוד לפני שיצאה מאדמת סין.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, דור-ל כתב:

תבקשו מהמוכרים לפני שאתם מזמינים שירשום משהו אחר בתיאור,אם יסכים תזמינו אם לא אל תזמינו

זה אפשרי?

פורסם

אם אתם מזמינים בעליאקספרס בשילוח דרך קיינאו, בכלל לא משנה מה המוכר יכתוב. עלי מעבירה את המידע מדף המכירה.

במשלוחים פחות "מתוחכמים" זה יכול לעבוד. שם גם הביקורת היא מדגמית.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 26.4.2024 בשעה 21:39, yuvk כתב:

אם אתם מזמינים בעליאקספרס בשילוח דרך קיינאו, בכלל לא משנה מה המוכר יכתוב. עלי מעבירה את המידע מדף המכירה.

במשלוחים פחות "מתוחכמים" זה יכול לעבוד. שם גם הביקורת היא מדגמית.

ואם מזמינים מוצרי choice? שם גם זה לא ממש פשוט לכתוב למוכר ישירות.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

הזמנתי את הנורות האלה לפני שבועיים:

https://www.aliexpress.com/item/32917117876.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.119.25c95c5fj3Z2ZX
קיבלתי הודעה שהפריט יעבור בדיקה פרטנית של המכס.

לפי תמונה מהתגובות, כך נראת הקופסה:
spacer.png

האם זה שרשום CE על הקופסא אמור להספיק למכס?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...