Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, BiG_BuG2 כתב:

הזמנתי את הנורות האלה לפני שבועיים:

https://www.aliexpress.com/item/32917117876.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.119.25c95c5fj3Z2ZX
קיבלתי הודעה שהפריט יעבור בדיקה פרטנית של המכס.

לפי תמונה מהתגובות, כך נראת הקופסה:
spacer.png

האם זה שרשום CE על הקופסא אמור להספיק למכס?

כן,CE זה תקן שצריך לעבור

לפני 8 שעות, NTZSV כתב:

גם צ'ויס החרימו לי את כל החבילה בגלל הטורבו לד. אני כבר חודש במחלוקת בפייפאל לא רוצים להביא החזר.

חבילה עם 7 פריטים פירוט.png

https://www.aliexpress.com/item/4000878526025.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.297.247b1802Numsb0

זה עבר לי חלק 3 פעמים

• אהבתי 1
m7kj.jpg
פורסם
לפני 13 שעות, BiG_BuG2 כתב:

הזמנתי את הנורות האלה לפני שבועיים:

https://www.aliexpress.com/item/329171178

האם זה שרשום CE על הקופסא אמור להספיק למכס?

זה שרשום E13 יספיק למכס

לפני 6 שעות, דור-ל כתב:

כן,CE זה תקן שצריך לעבור

זה עבר לי חלק 3 פעמים

CE זה לא תקן לנורות לרכב מנועי.

לפני 12 שעות, Tom_22 כתב:

מהתמונה, אלו נורות HID שנפוצות באופן חוקי במספר רכבים והן נושאות לכאורה תקן אירופאי e13. אמור להיות בסדר. 

E13 זה לא תקן זה מספר המדינה באיחוד 

פורסם (נערך)

אני יודע. אבל לצורך הפשטות כתבתי כך.

מדובר בסופו של דבר במדינה שבדקה את התקינה של המוצר. 

אם כבר, לא מבין למה מופיע שם לוגו של ה-FCC האמריקאי. אלא אם כן יש שם גם בלאסטים (עריכה נוספת: בעצם נראה ש-D5S מגיעות עם בלאסט מובנה, אז הכל ברור), ואז אולי נדרש לענין מיסוך הפרעות אלקטרו-מגנטיות. או שסתם הדפיסו מה שבא להם 🤔 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

160 ואט לא מתחברים לי עם 2 אמפר ב-12 וולט, המצויינים במשבצת הסמוכה. חזרנו לימי ה-PMPO? אם הדיוט כמוני לא סומך על המפרט, סקרן מה יגידו במכס ומשרד התחבורה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום,

הזמנתי נורות טורבו לד מעלי אקספרס שהפעם להפתעתי בדרך לבדיקה במשרד התחבורה.

בדף המוצר רשום 
Certification
CE,DOT,EAC,EPA,FCC,GMP,RoHS,TGA,UL,KC,pse,weee,none,ECE,EMARK

זה מספיק איכשהו למשרד התחבורה או שהלך המשלוח?

אני רואה שעלי אקספרס עשו לי איחוד של כמה חיבלות יחד, במידה והנורות לא מאושרות, המשלוח עם כל המוצרים חוזרים לעלי אקספרס?

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

חייב להיות סימון תקן מוכר על המוצר עצמו.

ואם החבילה תוחזר זה יהיה בשלמות.

אילו היית עוקב אחר הפורום היית לומד כי היום כל החבילות מעליאקספרס מדווחות מראש למכס (זה חלק מההסדר של משלוח מהיר לישראל), וכי אם מזמינים מוצר עם פוטנציאל לבעיות במכס יש להזמינו בנפרד מכל מוצר אחר (הפרש יומיים, או על שם מישהו אחר). 

חוץ מזה, נורות לרכב זה מוצר בטיחותי. אם לא מדובר בנורה מאושרת לרכב על ידי היצרן עדיף שלא תשתמש בה, האלומה שלה לא תקנית ועלולה לגרום לתאורה לא מתאימה עבורך או לסינוור נהגים אחרים. שתי תוצאות שאתה לא רוצה, ושוטר/בוחן גם יוכל לפסול את הרכב בגינן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

חייב להיות סימון תקן מוכר על המוצר עצמו.

ואם החבילה תוחזר זה יהיה בשלמות.

אילו היית עוקב אחר הפורום היית לומד כי היום כל החבילות מעליאקספרס מדווחות מראש למכס (זה חלק מההסדר של משלוח מהיר לישראל), וכי אם מזמינים מוצר עם פוטנציאל לבעיות במכס יש להזמינו בנפרד מכל מוצר אחר (הפרש יומיים, או על שם מישהו אחר). 

חוץ מזה, נורות לרכב זה מוצר בטיחותי. אם לא מדובר בנורה מאושרת לרכב על ידי היצרן עדיף שלא תשתמש בה, האלומה שלה לא תקנית ועלולה לגרום לתאורה לא מתאימה עבורך או לסינוור נהגים אחרים. שתי תוצאות שאתה לא רוצה, ושוטר/בוחן גם יוכל לפסול את הרכב בגינן.

אני מזמין כבר תקופה את הנורות האלו. פעם ראשונה שנתקל בזה. 

נדע להבא. 

תודה 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 3.1.2025 בשעה 21:30, NTZSV כתב:

במידה ומחרימים זה את כל החבילה. עליאקספרס לא מזכים. תפנה לחברת אשראי.

למה לא בעצם? הרי כתוב אצלם באתר

64x64.png Fast delivery
Protection
48x48.pngApply for a ₪4.00 coupon code if delivery is delayed ・Refund if package is lost or damaged ・Refund if no delivery in 45 days

שילמתי בpaypal

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם
לפני כשעה, R'n'B כתב:

למה לא בעצם? הרי כתוב אצלם באתר

64x64.png Fast delivery
Protection
48x48.pngApply for a ₪4.00 coupon code if delivery is delayed ・Refund if package is lost or damaged ・Refund if no delivery in 45 days

שילמתי בpaypal

כי זה אשמתך שהזמנת בלי לבדוק האם זה מוצר מאושר לייבוא

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...