Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי נורות H11 מאליאקספרס של אוסרם ופסלו לי אותם(פעם ראשונה)

דור-ל

פוסטים מומלצים

מוצרים לא מאושרים ע"י משרד התחבורה – דואר ישראל

משלוח שמספרו RS0850926106Y נבדק ע"י נציג מוסמך של משרד התחבורה ולא מאושר לשימוש בארץ – נורות ראשיות ללא תקן

לידיעתך, כל המשלוח מבוטל. במידה ויש פריטים נוספים במשלוח, לא יהיה ניתן לשחררם בנפרד וזאת בהתאם להסכם מול המשלח. המשך הטיפול בחבילה יהיה בהתאם להסכמים בין הדואר למשלח.

ניתן לפנות לשולח להחזר כספי וזאת באחריותך בלבד.

------------------------------------------------------------------------------------------

הזמנתי בעבר לא פחות מ4 פעמים זוג נורות כאלה OSRAM H7 H4 H1 H11 HB3 9005 HB4 9006 Halogen Headlight Car Light Hi/Lo Beam 5300K 12V 55W Cool Blue Hyper White

Bulb(2 Pieces)

יש לי תיעוד של זה בהיסטוריית הזמנות אפילו שזה התקבל בארץ,מה עושים?

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי הרבה פעמים נורות מעלי... מעולם לא נבדקו.

יש לי גם פנס פרוג'קטור שמשתמש בנורות רכב (לא זוכר איזה H, אולי H3) - לא כל נורה שמזמינים דוקא מיועדת לשימוש ברכב.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לבקש מהמוכר שיכתוב על זה דיסק און קי וכדו',

גם לי היה בעיה כזו,

בקיצור כל דבר שקשור לרכב תבקש מהמוכר שיכתוב משהו אחר,

עכשיו הגיע לי רחפן תחת התווית ריהוט😀,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, אברהם א כתב:

צריך לבקש מהמוכר שיכתוב על זה דיסק און קי וכדו',

גם לי היה בעיה כזו,

בקיצור כל דבר שקשור לרכב תבקש מהמוכר שיכתוב משהו אחר,

עכשיו הגיע לי רחפן תחת התווית ריהוט😀,

עליאקספרס מעבירה באופן אלקטרוני למכס/בדואר את הטקסט שבכותרת דף המוצר. הדואר מיירט מוצרים אסורים ומוצרים שדורשים אישור (חלקי רכב, לייזר, משדרי רדיו וכו') לפי הטקסט. מה שהמוכר יכתוב על החבילה לא משנה כלום.

• רעיון טוב! 2
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, levy כתב:

מוזר,אני כבר מספר שנים מזמין נורות מאיביי בעיקר מאירופה של osram ומעולם לא היתה לי בעיה

גם אני,אני 10 שנים מזמין מחוץ לארץ בחיים לא יירטו לי נורות לרכב והזמנתי הרבה פעמים,אם יתאפשר ואצטרך עזרה בהזמנה אשמח אם תוכל.

כנראה אולי בגלל המלחמה יש יותר בידוק

• מעניין 1
m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 59 דקות, yuvk כתב:

עליאקספרס מעבירה באופן אלקטרוני למכס/בדואר את הטקסט שבכותרת דף המוצר. הדואר מיירט מוצרים אסורים ומוצרים שדורשים אישור (חלקי רכב, לייזר, משדרי רדיו וכו') לפי הטקסט. מה שהמוכר יכתוב על החבילה לא משנה כלום.

על זה אני מדבר,

לבקש מהמוכר שישנה את הטקסט כותרת,

זה כתוב באפליקציה של דואר ישראל מה כתוב בכותרת של כל משלוח,

כל טקסט שכתוב בו רכב, רחפן, וכדו' נבדק,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לנורות osram יש תקן.

הזמנתי מאמזון הרבה פעמים נורות בלי בעיה, שלשום הזמנתי נורות זנון וH11 של אוסרם מעליאקספרס.

בזמן שאני קורא את השירשור הזה קופץ לי sms:

לקוח יקר,

משלוח מספר RS0868498846Y אשר נשלח מ AliExpress בדרכו לארץ.

על פי המידע שהועבר אלינו מהשולח, המשלוח צפוי לעבור תהליך שחרור מכסי פרטני אשר עלול להשפיע על זמני העברתו לנמען.

למידע נוסף https://postil.co.il/rB0WM7F_BGppk .

נקווה לטוב..

עריכה: אני רואה שהזמנת cool blue, אני הזמנתי סטנדרטי.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, yuvk כתב:

זה לא נכון, מניסיון. ממש לאחרונה נחסם לי ייבוא של מסך מבוסס ESP32 במכס בגלל תיאור קלוקל של המוכר, שתיאר אותו בתעודת המשלוח כ-Wifi Development Board (הכותרת של המוצר היא מסך מבוסס ESP32), ולא הצלחתי לשכנע את המכס להעביר את המשלוח עם מסמכים מקוריים של Espressif כי ESP32 לא הוזכר בתעודת המשלוח (שוב, בעוד שבכותרת המוצר הוא לגמרי הופיע). מה שמגיע למכס הוא בהחלט באדיבות השולח.

ובאותה נימה - בהצלחה לקבל חזרה את הכסף מעלי אקספרס... אני לא הצלחתי כשהמוכר בפירוש טעה בתיאור, ובמקרה הנוכחי יהיה קשה לטעון משהו נגד המוכר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לדעתי עניין של מזל, הזמנתי המון נורות מאליאקספרס שעברו טסט בלי בעיה ומעולם לא נעצרו במכס.

פעם אחרונה לפני 3 חודשים זוג נורות לבנות של פיליפס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...