Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי נורות H11 מאליאקספרס של אוסרם ופסלו לי אותם(פעם ראשונה)

דור-ל

פוסטים מומלצים

משלוח של רחפן (ללא וויפי) יורט לי לבדיקת מכס (קיבלתי הודעה מהמכס, כמו עמוס למעלה, עוד לפני שנשלח) כי בכותרת של הדף נכתב וויפי (אופציה) ושוחרר מהמכס בלי אישורים כלשהם כי בהצרת המכס לא היה וויפי). אכן מה שקובע את המכס הוא ההצהרה של המוכר, אבל היירוט לבדיקה הוא לפי המידע מדף המכירה של עלי.

אם יש מעקב משלוחים והסטטוס לא DELIVERED אלא הוחזר לשולח, בד"כ תקבל את הכסף בחזרה, במיוחד אם המשלוח הוא aliexpress standard shipping

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם לא טועים. זה שעבר בפעמים קודמות, בפוקוס, לא ישנה כעת.

הנורות הללו ללא תקן ECE ואינן חוקיות לכביש בארצנו.

ובכלל, נורות עם ציפוי כחול עבה, הן בסבירות לא חוקיות ולא יעברו טסט. עוצמת ההארה שלהן פחותה.

קנה דגמים מומלצים אחרים שגם יתנו אור טיפה יותר לבן וגם חזק יותר (במחיר חיי נורה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, Tom_22 כתב:

הם לא טועים. זה שעבר בפעמים קודמות, בפוקוס, לא ישנה כעת.

הנורות הללו ללא תקן ECE ואינן חוקיות לכביש בארצנו.

ובכלל, נורות עם ציפוי כחול עבה, הן בסבירות לא חוקיות ולא יעברו טסט. עוצמת ההארה שלהן פחותה.

קנה דגמים מומלצים אחרים שגם יתנו אור טיפה יותר לבן וגם חזק יותר (במחיר חיי נורה).

יש המלצה לנורה כזו?

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאוסרם יש את סדרת Night Breaker למיניה אם הכיוון הוא תאורה חזקה יותר או Cool Blue Intense (Next Gen) אם הכיוון הוא תאורה לבנה יותר לכאורה.

לפיליפס יש את סדרת X-tremeVision Pro או סדרת White Vision Ultra בהתאמה.

מזכיר שוב שאורך החיים של הנורות האלו קצר מאלו של נורות סטנדרטיות.

נראה שאלו שלבנות יותר הכי קצר (סביר כפועל יוצא של הצורך להתגבר על החלק הצבוע בכחול כדי לעמוד בתקן).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, דור-ל כתב:

יש המלצה לנורה כזו?

אני קניתי מעלי לפני כמה חודשים נורת לד איכותית מאד (עלה לי איזור 150 שקל) בחיבור H7 סטנדרטי. זה מאיר יותר טוב מהרגילות אבל לצערי עדיין לא ברמה שאוכל לנהוג בנס הרים בלילה. אנסה בארץ לשים איזו נורה של לייזר לד בראשי ואת מה שקניתי, אעביר לאור הגבוה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Tom_22 כתב:

לאוסרם יש את סדרת Night Breaker למיניה אם הכיוון הוא תאורה חזקה יותר או Cool Blue Intense (Next Gen) אם הכיוון הוא תאורה לבנה יותר לכאורה.

לפיליפס יש את סדרת X-tremeVision Pro או סדרת White Vision Ultra בהתאמה.

מזכיר שוב שאורך החיים של הנורות האלו קצר מאלו של נורות סטנדרטיות.

נראה שאלו שלבנות יותר הכי קצר (סביר כפועל יוצא של הצורך להתגבר על החלק הצבוע בכחול כדי לעמוד בתקן).

X-tremeVision Pro

Light characteristics

Colour temperature
3.400  K
הגוון אור עדיין צהוב

White Vision Ultra
4200 K

Cool Blue Intense H11
הכי קרוב ללבן,השאלה היא עוד פעם מה קורה איתם במכס כי הבודק במשרד התחבורה לא מעביר נורה שהיא צבועה בכחול,בארץ יש מי שמספק אותם?

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי את ההזמנה מעליאקספרס לפי מספרי מעקב.

כל הנורות שהזמנתי הם מתוצרת Osram בעוצמה רגילה וללא צבעים מיוחדים, כמובן צריכות להיות עם תקן ECE.

זוג D1S נשלח כרגיל, נקלטה במערכת כ"Tail Signals LED light". מדובר כמובן בנורות זנון ולא בLED, ככל הנראה השולח ניסה להסוות אותן כתאורה אחורית לאופניים. החבילה לא סומנה לבדיקה.

נורת H11 נקלטה במערכת עם התיאור Car headlight bulbs Halogen, סומנה כ"ממתין לבדיקת רשויות האכיפה" עוד לפני הגעתה לארץ.

נורת H7 נשלחה ללא מעקב ולכן ככל הנראה לא תיבדק.

לפני שעתיים, BRAVO30 כתב:

אני קניתי מעלי לפני כמה חודשים נורת לד איכותית מאד (עלה לי איזור 150 שקל) בחיבור H7 סטנדרטי. זה מאיר יותר טוב מהרגילות אבל לצערי עדיין לא ברמה שאוכל לנהוג בנס הרים בלילה. אנסה בארץ לשים איזו נורה של לייזר לד בראשי ואת מה שקניתי, אעביר לאור הגבוה.

לא קשור לאיכות, כדי להשתמש בLED צריכה להיות התאמה מדויקת בין הנורה לפנס. לכן אסור להתקין אותן בפנס שלא נועד במקורו לLED. בגולף אני משתמש בנורות LED של אוסרם שהן ייעודיות לדגם רכב ספציפי ולכן הן חוקיות בגרמניה. בארץ עדיין לא חוקי, וכנראה גם לא יהיה. וזה עולה הרבה יותר מ150 ש"ח.

אתה יכול לנהוג בנס הרים בלילה גם עם התאורה המקורית של הרכב, פשוט לאט יותר.

אם אתה רוצה לשפר תאורה בפנס שיועד במקורו לH7 ואין נורת LED ייעודית עבורו, ממליץ להשתמש בOsram Night Breaker Laser וזה חוקי.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מתואר כאביזר לנשק? אשמח לראות קישור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, דור-ל כתב:

יש המלצה לנורה כזו?

מה אתה מנסה להשיג ובאיזה רכב מדובר? אם יש לך פנסי הלוגן, אני לא ממש רואה את היתרון בלשים נורות ״טורבו לד״ או נורות לבנות. זה נראה מאוד רע ופחות מאיר, מהסיבה הפשוטה שהפנס לא בנוי לזה.

אני מבין את ה״באסה״ בפנסים צהובים, אבל אם זה כל כך חשוב לך, ולא בקטע שיפוטי, להבא לרכוש את רמת הגימור הגבוהה יותר/רכב שמגיע עם זה, או לקנות פנס אפטרמרקט (כמו שעושים לגולפים לדוגמה).

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מאזדה 3 2017,אשלח תמונה של האורות בערב,אם יש למישהו קישור מאליאקספרס של נורות הלוגן H11 פיליפס או אוסרם בתקן ECE בגוון 5000 K אני יותר מאשמח,פשוט לא מצאתי

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...