Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים 

לאחרונה שמתי לב שכשאני מתדלק פול, שניה אחרי שהידית קופצת יש נזילה קצרה של דלק מאחורי הגלגל האחורי, מאמין מנשם שיש שם או משהו. קרה בשתי תחנות דלק שונות. 

מישהו נתקל? מכיר? 

תודה רבה 

פורסם

קיים חריר קרוב לפתח המילוי אשר מחובר עם צינורית לניקוז עודפי דלק.

תמלא דלק עד שמשאבת הדלק מפסיקה אוטומטית למלא דלק ולא לנסות למלא מעבר לזה.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה רוצה פתרון עצמאי, תפרק את מגן הגלגל ותראה אם יש גישה לצינור שעובר מפתח המילוי למיכל הדלק,

אם יש גישה ואתה לא מצליח לאתר את מקור הנזילה, תשאיר את הרכב ככה ותיסע לתדלק, כשהנזילה תתחיל תציץ מאיפה היא באה

כבר חתמתי...

פורסם

אני חושב שהפער נוצר מזה שהידית קופצת מאוחר מידי.

בגלל שממלאה יותר מידי, נוזל קצת מאותו נשם שלזה הוא נועד.

הייתי חושב שזו ידית אשמה כי הרי זה התחיל בהפתעה, אבל בשתי תחנות שונות לגמרי זה קרה. 

אנסה בכל מקרה לראות את הנזילה בלייב 

פורסם

להבא תבדוק אם לשני התחנות השונות יש את אותו סוג המשאבה/אקדח, ייתכן שסוג ספציפי פחות מתאים לרכב שלך,

אני הייתי סובל מבעיה הפוכה, שהאקדח קופץ כל הזמן ואני צריך להחזיק אותו כל התדלוק, בסוף עשיתי הרגל ללכת למשאבה אחרת ושם אין לי את הבעיה הזאת

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...