Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב מרחוק - ממה עלי להיזהר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לא נראה שאני אחזור לבקר בישראל בקרוב.

הרכב שלי יושב בחניה פרטית ללא שימוש כבר חודש וחצי, ואין מנוס מלמכור. זה בחניה פרטית של ההורים שלי, אבל הם מבוגרים, וצר לי לומר זאת, אבל לאדם שלא בוחל בכך - לא יהיה קשה לרמות אותם.

למי שאולי התנסה במשהו דומה, או שיש נורות אזהרה, אני אשמח לשמוע, כי אני אפילו לא יודע מה לשאול.

שאלה נוספת:

אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני פדנט, וכשזה מגיע לחפצים שלי - הם כמו חדשים גם אחרי שנות שימוש רבות (הרכב שלי משמעותית במצב טוב יותר ממה שיש בשוק)... אז השאלה שלי היא האם לתמחר על פי מחירון לוי יצחק בדיוק, קצת יותר, קצת פחות?

פורסם

יש אנשים שמוכרים כלי רכב עבור הבעלים. זה עולה כסף, אבל במקרה שלך יהיה שוה את זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא סיפרת באיזה רכב מדובר. אם זה בן 12 ששווה 20 אש"ח אז בכל מקרה ההפסד יהיה קטן וכנראה שמדובר במאמץ לא מוצדק. אם זה רכב חדש ששווה 200 אש"ח מדובר בסיפור אחר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, LaCoco כתב:

האם לתמחר על פי מחירון לוי יצחק בדיוק, קצת יותר, קצת פחות?

באמת שיהיה קל יותר לייעץ לך אם לא תתקמצן כ"כ בפרטים על הרכב.

גם השאלה, סליחה, קצת מוזרה. אתה רוצה להתעסק בתמחורי לוי-יצחקים או שאתה רוצה למכור?

ואם הרכב כזה שוס, אולי תראה קודם אם במשפחה המורחבת מישהו רוצה אותו, ופרסם כאן בפורום קודם אולי מישהו ירצה. 

בכל מקרה לדעתי אף רכב מלבד מבוקשים במיוחד לא נמכר כרגע במחירונים, אנשים יושבים על החרדות והאין-כסף ופוכרים אצבעות.  

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לא חושב שזה ממש משנה מבחינת עיקר השאלה, אבל מדובר בסוזוקי SX4, שנת 2008. רכב אמין ומשעמם, בעל ביקוש סביר ביום-יום.

עקרונית היתה תכנית להעביר את הרכב לאח שלי, אבל הוא עמוק בתוך עזה, אז אני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב, אבל אם משהו ישתנה בתמונת מצב והוא ישתחרר, זה כנראה מה שאעשה.

פורסם

תשמע, אל תתעסק בקטנות. או ש״תקפיא״ את הרכב בחניה עבור אחיך, או שתמכור אותו למי שירצה אותו. ממילא אתה צריך להתחיל להתעסק עם הביורוקרטיה של מכירה מרחוק, אם הת.ז. שלך לא אצל המשפחה יש לך סיפור משפטי שיעלה לך כסף וזמן. בינתיים הרכב יעלה לך איזה 200-400 ₪ לחודש רישוי וביטוח, הוצאה שאתה צריך לקזז מה״הפסד״ של ירידה מתחת למחירון.

בהצלחה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכב של 18 אלף שח שהיה אמור ללכת לאח שלך?

אז אם את לא סופר לחוץ על הכסף - תקפיא את הרשיון והביטוח, אולי אפשר לעשות את זה באינטרנט.

לגבי מכירת רכב, אפשר לעשות העברת בעלות באינטרנט, עשיתי את זה פעמיים אבל ביחד  (מוכר וקונה באותו מקום). תוהה אם גם אפשרי דרך ip זר.

פורסם

בטוח יש לך חברים בארץ, תתקשר לחבר טוב שאתה סומך עליו, בקש ממנו למכור עבורך את הרכב. 

עשיתי את זה לחברים יותר מפעם אחת. 

(גם) בשביל זה יש חברים. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...