Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכם הוציא רישיון נשק?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

זה לא מבאס לשים גם אטמים וגם אוזניות? 

הן לא. וגם היקרות יותר הן גבוליות לאורך זמן.

אני אוהב את השמיעה שלי יותר מדי מכדי לקחת סיכון + בשביל הנוחות משתמש באטמים מותאמים אישית כמו שכתבתי.

עם אטמים רגילים - אכן לאורך זמן זה לא נח. אבל יש אטמים רב פעמיים טובים בשוק גם לא מותאמים אישית.

מבין ה3 - הPeltor הן עם הNRR rating הכי גבוהה - אז אם אתה שוקל ומתעקש רק על סט הגנה אחד -> thats the one.

@קאררה תתחדש

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

זה לא מבאס לשים גם אטמים וגם אוזניות? 

פגיעה בלתי ניתנת לתיקון בשמיעה מבאסת הרבה יותר, תאמין לי. אני לא מבין כלום בנשק, אבל משתמש לא מעט ב-peltor מסדרה אחרת שמתאימה לכלים חשמליים (נגרייה...) - נוחות ובנויות היטב ומנחיתות ממש טוב את התדרים הגבוהים.

במילים אחרות, את מה שקנית למטווח תוכל לייעד בעיתות שלום לפעילויות רועשות אחרות אם תרצה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מישהו יכול להגיד מה הקאטצ' מאחורי bul axe/hatchet?

אחד החברה במכון שלנו קנה אקדח כזה מבול בתל אביב (הסניף 5 דקות מהמכון), במשהו כמו 3,000 שקל לאקדח חדש.

פורסם

אין שום קאטצ', אחלה אקדחים, קצת מצועצעים מדי אבל מקבלים ביקורות טובות בעולם. התלבטתי בין ההאצ'ט להלקט פרו ובסוף הלכתי על ההלקט כי לא היה לי חשק לנסוע פעמיים לתל אביב.

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

מישהו יכול להגיד מה הקאטצ' מאחורי bul axe/hatchet?

אחד החברה במכון שלנו קנה אקדח כזה מבול בתל אביב (הסניף 5 דקות מהמכון), במשהו כמו 3,000 שקל לאקדח חדש.

גלוק 19 עם כל השיפורים שאי פעם תרכיב עליו (וכולם בסוף נגררים לזה), רק מקורי מהמפעל, כחול-לבן, עם שירות מדהים ולא ישראלי בעליל, ובמחיר 2/3 גלוק. גם אמין, גם מאד כיפי לירי, אפילו יפה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

איזה מסחרה העסק הזה בארץ, פשוט חולבים אותנו בלי בושה.
עשיתי את הקורס לקבלת רשיון אתמול, בגדול ירי פלאנגות אבל לא משנה, לא ציפיתי לאיזו הדרכה כי סך הכל באים לשים לך חותמת, אתה רוצה יותר תשלם על אימונים בנפרד.
מה שמאוד עיצבן אותי זה שמי שלא קונה נשק משלם 500 שקלים אקסטרה על הקורס כדי לקבל נשק של המקום לאימון, אז על מה משלים 500 שקל אימון?
אם תקנה מהם נשק תקבל אותם בחזרה, אבל מה אם לא בא לי על ההיצע שלכם? לך תחפש מקום אחר ותגיד שלום ל-500 שקל.
אז אנחנו משלמים 500 שקל על הקורס, כדי לירות 100 כדור כמו פלאנגות ולקבל חותמת, על זה תוסיף עוד 500 שקל "פקדון" וזהו אתה די מסונדל לקנות מהם נשק.
אגב אם אתה רוצה להתאמן על הסחורה לפני קניה תכין עוד 1000 שקל פקדון כדי לירות 60 כדורים סך הכל על 3 נשקים לבחירתך, 20 כדור לאקדח. קנית מהם נשק אחר כך תקבל את ה-1000 בחזרה.

הסטטיסטיקה אגב מאתמול 6/8 מהשמתתפים בהכשרה קנו אקדח לפני, רק אני ועוד אחד לא. אולי אנחנו שני דבילים.

אז לא קניתי עדיין כלום. אני מנסה להבין מה אני מפספס, למה כולם קונים גלוק אם מדובר באקדח יקר עם "תמורה נמוכה", מגיע עם אפס אביזרים ועולה יותר מכולם (בארץ הקודש).
לעומתו ההלקט פרו למשל מגיע עם כוונות לילה, הכנות לכוונות השלכה, וכו' ועולה פחות... הMSRP של שניהם אגב מראה שהגלוק 43X אמור להיות זול יותר, על הMOS אפילו לא בדקתי מה העלות כאן.
מדינה אוכלת יושביה.

אז מה אני מפספס, איזו סיבה יש להעדיף בארץ הקודש את הגלוק 43X על ההלקט פרו?
אם מישהו יודע מה התוספת שדורשים כאן על הMOS?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קונים 43X מאותה הסיבה שקנו סובארו DL בזמנו. הוא אמין מאד, תמיד יהיו לו חלקים, ועושה את העבודה בגדול. בקטן, כמו כל סאב קומפקט, הוא דורש לא מעט אימונים כדי להגיע לרמת קליעה סבירה.

אם הייתי עכשיו בראש לגלוק, בכלל הייתי מסתכל על 48, שנותן את כל היתרונות של ה-43X (גוף דק) עם קנה ארוך יותר (שפחות מפריע להסלקה, אם בכלל).

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אומנם יריתי רק 100 כדור אבל הרושם שלי (וכפי שאתה רשמת בעצמך) הוא ש"צוואר הבקבוק" של רוב נושאי הנשק בישראל הוא אימונים ולא אורך הקנה.
אנחנו לא באמריקה שטיול במטווח וירי של כמה מאות כדורים זה דבר שבשגרה.
אני בספק כמה אני ארוויח מהעוד ס"מ או שניים ב-48.

פורסם

בהכללה גסה כנראה כן תרוויח טיפה, אבל אכן, אימונים חשובים הרבה יותר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

איזה מסחרה העסק הזה בארץ, פשוט חולבים אותנו בלי בושה.
עשיתי את הקורס לקבלת רשיון אתמול, בגדול ירי פלאנגות אבל לא משנה, לא ציפיתי לאיזו הדרכה כי סך הכל באים לשים לך חותמת, אתה רוצה יותר תשלם על אימונים בנפרד.
מה שמאוד עיצבן אותי זה שמי שלא קונה נשק משלם 500 שקלים אקסטרה על הקורס כדי לקבל נשק של המקום לאימון, אז על מה משלים 500 שקל אימון?
אם תקנה מהם נשק תקבל אותם בחזרה, אבל מה אם לא בא לי על ההיצע שלכם? לך תחפש מקום אחר ותגיד שלום ל-500 שקל.
אז אנחנו משלמים 500 שקל על הקורס, כדי לירות 100 כדור כמו פלאנגות ולקבל חותמת, על זה תוסיף עוד 500 שקל "פקדון" וזהו אתה די מסונדל לקנות מהם נשק.
אגב אם אתה רוצה להתאמן על הסחורה לפני קניה תכין עוד 1000 שקל פקדון כדי לירות 60 כדורים סך הכל על 3 נשקים לבחירתך, 20 כדור לאקדח. קנית מהם נשק אחר כך תקבל את ה-1000 בחזרה.

הסטטיסטיקה אגב מאתמול 6/8 מהשמתתפים בהכשרה קנו אקדח לפני, רק אני ועוד אחד לא. אולי אנחנו שני דבילים.

אז לא קניתי עדיין כלום. אני מנסה להבין מה אני מפספס, למה כולם קונים גלוק אם מדובר באקדח יקר עם "תמורה נמוכה", מגיע עם אפס אביזרים ועולה יותר מכולם (בארץ הקודש).
לעומתו ההלקט פרו למשל מגיע עם כוונות לילה, הכנות לכוונות השלכה, וכו' ועולה פחות... הMSRP של שניהם אגב מראה שהגלוק 43X אמור להיות זול יותר, על הMOS אפילו לא בדקתי מה העלות כאן.
מדינה אוכלת יושביה.

נשמע שפשוט הלכת למטווח עם גישה לא נעימה כ"כ. 

באריאל ההכשרה חינם אם קונים אקדח, אם לא - נדמה לי 650 ש"ח. 

בהקשר למה מקבלים בתמורה לכסף - קניתי מצדה סלים ואני חושב שהתמורה שלו למחיר גבוהה מאוד. עלה לי 3,800 כולל הכשרה, מקבלים בערכה שלו - שתי מחסניות, נרתיק איכותי, ערכת ניקוי, כוונת לילה והכנה לכוונת השלכה (מקווה שלא שכחתי כלום). אם הוא מתאים לך - מומלץ.

פורסם

נראה שבאמת נפלתי במטווח.
מהדברים שאם אתה לא בודק טוב לפני אתה אוכל אותה כמו כל דבר במדינת ישראל.
לגבי המצדה, לא מכיר, נראה אם הוא זמין שם אולי אנסה גם אותו.

פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

נדמה לי שה-MOS עולה 4,800 או משהו כזה (לפחות זה המחיר שאני זוכר מהמטווח בחיפה). ה-43x קומפקטי יותר מההלקט, זה היתרון היחיד שלו.

פורסם (נערך)

עמדתי באותה התלבטות ובסוף לקחתי את ה-43x.

השיקול המרכזי שלי היה נוחות נשיאה והסלקה, הרגשתי שה-43x היה נוח יותר באחיזה ובעיקר בנשיאה והסלקה. 

בנוסף הגלוק גם שוקל פחות, בגוף הנשק ובמחסנית שהיא עם קיבולת נמוכה יותר.

שם בצד את כל נושא האמינות שבו הגלוק מנצח ואין עוררין.

בתור מישהו לא מיומן לא הרגשתי הבדלים מהותיים בינהם בירי, בדיעבד אולי הייתי שוב שוקל את ההלקט ומתפשר על נוחות נשיאה לטובת האקסטרה שהוא נותן כסטוק (החלפתי כוונות לגלוק במעמד הקניה ובמחיר יחסית טוב).

בסוף האירוע אליו אנחנו יכולים להיקלע יכלול מפגע בודד וכנראה עם נשק קר שבו כדאי מאוד ש-10 כדורים יספיקו, אחרת, או שאני לא מיומן או שאני באירוע הלא נכון עם הנשק הלא נכון (7/10).

בכל מקרה אימונים הם חלק בלתי נפרד מהחבילה בכל אקדח שתבחר.

עריכה אחרונה על ידי elad_w
פורסם (נערך)

לנושא נוחות באחיזה לא יכול להתווכח על זה.
לגבי נוחות בנשיאה אני לא יודע עד כמה זה משמעותי, המימדים די דומים.
לגבי הכדורים, לא רואה חסרון בלשאת 15 במקום 10, ואם אנחנו כבר היסטרים בעקבות ה7.10 וקונים נשק אז בתרחיש דומה עדיף שיהיו כמה שיותר כדורים.

אבחן את שניהם בכל מקרה. יש לי יד קטנה, אז אולי הגלוק יהיה גם לי נוח יותר.
המצדה סלים גם נראה טוב, עוד דעות עליו?

• תוכן חדש...