Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום בעידן הדיגיטלי המתקדם האם זה משנה לכם לדוגמא אם משרדי חברת/סוכן הביטוח שלכם נמצאים במרחק גדול ממקום מגוריכם ?או פשוט עושים אצל מי שמציע את התנאים והמחיר הכי טובים ?

פורסם

יש לי 2 קרובי משפחה שהם סוכני ביטוח. 

אחד גר רחוק ממני ברמת הגולן שעה וחצי נסיעה. 

השני באזור שלי. 

כל אחד מהם מתמחה בתחום אחר, וכפועל יוצא חלק אני מבטח פה וחלק שם. 

יכול להיות שיהיו סוכני ביטוח שיציעו מחיר נמוך יותר אבל אם ההפרש לא משמעותי אעדיף לפרנס חברים וקרובי משפחה. 

• אהבתי 1
פורסם

למה זה משנה איפה נמצא הסוכן פיזית?

גם ככה אם חלילה יש תאונה הכל מתנהל בטלפון.

אין רלבנטיות למקום שהוא יושב.

ונניח והסוכן נמצא קומה מעליך ועשית תאונה באילת, מה עוזר לך הקירבה?

בקיצור - מקצועי נטו

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מעולם לא פגשתי את סוכני הביטוח שלי פיזית. הם גרים בערים אחרות, ומצידי יכולים גם לגור בחו"ל.

יש מייל, ווטסאפ, וטלפון.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הביטוחים שלי מפוזרים בין כה חברות וסוכנויות. חוץ מהסוכן שאצלו מבוטחת הדירה, ושפעם היה לו משרד בחיפה, לא פגשתי אף סוכן או נציג פנים אל פנים. גם אותו סוכן שפגשתי פעם אחת לפני כ-20 שנה עזב בינתיים את חיפה, כל התקשורת אתו בטלפון ובדואל.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע איך הסוכן שלי נראה מעבר לתמונה בוואטסאפ. 

אין חשיבות למרחק.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היום ניתן לחתום גם באינטרנט מרחוק, וגם ככה המשרדים של חברות הביטוח נמצאים במרכז.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כשאני קונה חלב זה חשוב שיהיה קרוב לבית כל השאר ....

למרות שאני מבין את השאלה של פות“ש יש משהו פסיכולוגי בסוכנות קרובה

• תוכן חדש...