Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי בדיקת רכב לפני קניה בוחן אמר לי שהכל בסדר אבל אמר גם שברכבי קיה סטוניק, המנועים טורבו שלהם הם מאוד עדינים

בגלל שיש שם רצועת טיימינג טבולה בשמן והוא באצמו ראה מנועים שהולכים ב50,000 קילומטר

הוא נתן המלצה לשמור על משמעת טיפולים רק במוסכים איכותיים ולשים שמן איכותי אבל עדיין אמר שזה לא יכול לתת ביטוח שבעיה לא תקרה

פורסם

אני משוטט לא מעט בפורומים וקבוצות כאלו ואחרות ולא שמעתי על אף מנוע שהלך... לא ב 1000 ולא ב 100 אלף ק"מ
מלבד הפלא ההנדסי של הצרפתים אני לא מכיר נושא של רצועה טבולה...
ובלי קשר כן, מנועי טורבו דורשים טיפול נכון ותשומת לב, זה לא טיוטה היילקס שיכולה להמשיך לנסוע אחרי שפגע בה פגז של טנק וזה נכון לכל מנועי הטורובו באשר הם.
אבל אם הוא ראה בעצמו מנוע שהלך אחרי 50K... קטונתי.

ואם זה כל-כך מטריד אותך, תיכנס לקבוצת הפייסבוק של הסטוניק (לא צריך אפילו להצטרף זאת קבוצה פתוחה) ותראה כמה אנשים התלוננו על תקלות מול כל אלו שכל הזמן מפחידים בפניהם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפני שהתחילו לזרוק עלי עגבניות רקובות...

הרכב בשבילך, הוא סטוניק 1.4 עם גיר אוטומטי פלנטרי.

אין Start&Stop.

אין טורבו. 

4 צילינדרים ולא 3.

אין רצועת טיימניג. (אם כי גם ב 1.0 אין)

אין גיר כפול מצמד. 

הוא יותר זול.

איבזור אותו דבר כמו הגרסה הבסיסית בטורבו. 

הוא נוסע בסדר גמור, לא זריז אבל מספיק לגמרי לנהיגה רגועה בעיר ומחוץ לעיר, קצת פחות כייף באיזורים הררים. 

יש לא מעט כאלה שנרכשו על ידי אנשים מבוגרים שמפחדים מחידושים ומטכנולוגיה ואני מניח שאפשר בלי בעיה למצוא אחד כזה שמור במצב מצויין.

• אהבתי 5

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 3 שעות, David1000 כתב:

בגלל שיש שם רצועת טיימינג טבולה בשמן

בקיה סטוניק 1.0 נדמה לי שיש שרשרת תזמון ולא רצועה שטבולה בשמן המנוע.

בכל אופן, מכל רכבי ה-1.0 ליטר / 3 צילינדר טורבו בשוק, הרושם שלי הוא שרק מנוע VAG הוא ממש מוצלח במובן של שרידות גבוהה בשילוב עם טורבו אמין מאד. כמובן שגם זה - רק בתנאי שטופל בהתאם להוראות יצרן.

אצל פורד, הונדה, קיה ויונדאי שומעים יותר על תקלות, מנוע 1.2 PSA  עם 3 צילינדר הוא בעל השרשור הארוך ביותר בפורום (??) עם תקלות שנובעות מהרצועה הטבולה שלו - כך שמומלץ להיזהר, להקפיד בטיפולים ואף לקצר פז"מ (נניח כל 10,000 ק"מ במקום 15K) וכמובן להשתמש בשמני פרימיום בלבד.

• אהבתי 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...