Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב התייקר השנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

ברשותי פיגו 2008 2022. 

מעל גיל 30, ללא עבר תביעות או בעיות. 

לכל חברה שאני מתקשר, אני מקבל הצעות של מעל 6000 שח למקיף וחובה. 

זה כולל ליברה, וובי, לוביט, aig. 

מה עושים? איך מוזילים? 

זה לא מרצדס או ג'יפ או רכב על יוקרה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערנו, אכן מחירי ביטוח הרכב התייקרו בשנה האחרונה משמעותית באופן גורף אצל כולם.

הסיבה, ככל הנראה, היא עליה בגניבות הרכב (בעיקר של ג'יפונים, "רכבי פנאי", אבל לא רק), עד כדי כך שחברות ביטוח מוציאות על תביעות ביטוח רכב יותר מאשר מכניסות על ביטוח רכב, בפער של עשרות אחוזים.

• אהבתי 2

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)

יש לאבא שלי אותה פיג'ו 2021 הוא חידש ביטוח לפני 3 חודש בפחות מ3000 דרך לובלינסקי, אמנם הוא הרבה יותר מבוגר ממך, אבל לא חושב שזה אמור להכפיל את המחיר...

תבדוק בלובלינסקי וב WeSure

עריכה:

עכשיו שמתי לב שכבר בדקת בלוביט..... ואללה מוזר...

עריכה אחרונה על ידי cp
פורסם

לי יש פאביה שנת 14 וכמו לכולם המחרי עלה.

חובה+מקיף המחיר אצלי עלה כמעט ב 1000 שח. אז ביקשתי מהסוכן שיבדוק כמה יעלה חובה + ג. נראה...

פורסם (נערך)

אני חידשתי עכשיו לסי 5 שלי, המחיר עלה מ-4500 (חובה + מקיף) ל-6100 (הורידו קצת אחרי מיקוחון) אבל זה עלה לכולם.

רוב חברות הביטוח בישראל מפסידות כסף על ביטוחי הרכב במצב הנוכחי, לכן כולם העלו את הפרמיות. (עובד בחברת ביטוח)

עריכה אחרונה על ידי yuvalganim

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

חידשתי לפני קצת פחות מחודש ביטוח להונדה סיויק 2010 שלי(חובה+ג'), שנה שעברה עלה לי באזור ה2600, השנה עלה ל3450.. תמיד היה לי הרעיון להקים קהילה, שמפרסמת את המחירים של הביטוחים שהם עשו, על סמך רכב וסוג הביטוח בשביל לסנן יותר מהר חברות ביטוח, אך לצערי היום להתקשר ל10+ חברות ביטוח פשוט מחוץ לטווח זמנים שיש לי

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, neorus כתב:

חידשתי לפני קצת פחות מחודש ביטוח להונדה סיויק 2010 שלי(חובה+ג'), שנה שעברה עלה לי באזור ה2600, השנה עלה ל3450.. תמיד היה לי הרעיון להקים קהילה, שמפרסמת את המחירים של הביטוחים שהם עשו, על סמך רכב וסוג הביטוח בשביל לסנן יותר מהר חברות ביטוח, אך לצערי היום להתקשר ל10+ חברות ביטוח פשוט מחוץ לטווח זמנים שיש לי

בנוסף לכך, יש גם המוני קריטריונים שמייקרים/מוזילים פוליסה באופן משמעותי מאוד, ואין אחידות בין החברות לגבי אחוז קבוע או סכום קבוע של יקור/הוזלה לכל קריטריון.

לכן אין מנוס מכך שכל לקוח ספציפי יברר עם כמה חברות וישווה לפי המאפיינים שלו והרצונות שלו.

לפני 21 שעות, Nemesis כתב:

אצלי לפני קצת פחות משנה הצלחתי למצוא ביטוח זול משמעותית אצל הכשרה עם שני נהגים נקובים בשם. 

לפני קצת פחות משנה, צר לי להגיד לך, זה לפני הייקור הענקי שכולם מדברים עליו כאן.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, yuvalganim כתב:

גם וגם. מקיף עלה יותר מן הסתם

בפורום הוזכרו גניבות כסיבה לעליה. אם זה רק זה, לכאורה רק מקיף היה צריך לעלות.

או שיש סיבות נוספות, או שמותר לחברות להעלות מחירים בלי סיבה שקשורה ישירות לסוג הביטוח המסוים? (לא יודע עד כמה הרגולציה מגבילה בתחום הזה.)

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

ביטוח חובה מפוקח. ביטוח רכוש לא, ולכל חברה החישוב האקטוארי שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 48 דקות, sperial כתב:

ביטוח חובה מפוקח. ביטוח רכוש לא, ולכל חברה החישוב האקטוארי שלה.

אה, אז זה מסביר את הפרסום המוזר שהיה לא מזמן על אישור שלטוני להכניס כשיקול בקביעת מחיר ביטוח חובה את רמת האיבזור הבטיחותי ברכב.

לא הבנתי למה זה צריך להיות באופן של הנחיה ממשלתית.

• תוכן חדש...