Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות קיה ספורטז 2017 116000 קמ"ש  יד ראשונה במחיר של 75000 מצורפת בדיקה קניה מה דעתכם? לא כל כל מבין את פרשנות הליקויים... אשמח לעזרה והאם המחיר שווה? 

IMG_20230616_150937.jpg

פורסם (נערך)

תן לי לנחש?

המוכר הוא סוחר רכב?

הבדיקה נעשתה על ידו?

רכב חדש מסוכנות לא יוצא כל כך נקי

בטח לא רכב שעבר 116000 קמ"ש (ק"מ)

אם זו בדיקה שנעשתה מטעמך... רכב ממש נקי.

לבדוק את נושא הזיהום ולהחליף צמיגים.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבדיקה נעשתה על ידי במכון שאני בחרתי ללכת אליו. אבל זה כן סוחר רכב. 

בתור בור ועם הארץ בנושאים הללו... התקלות שמופיעות בבדיקה בגיר ובמנוע הם שוליות וזניחות?  ואיך אני יכול לבדוק את הנושא של הזיהום אוויר? לדעתכם שווה 75000 ₪? 

פורסם

הנושא של זיהום אוויר יכול להיות יקר ( במידה וצריך להחליף ממיר קטליטי). רק מוסך, רצוי מורשה קיה , יכול לתת עלויות לתיקון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכנות, לא זוכר שנתקלתי בבדיקה כל כך נקיה לרכב עם 116 אלף ק"מ.

האם המקוריות של הרכב פרטית?

בכל מקרה תבדוק גם במסלקה של חברות הביטוח (אם היד פרטית)

תראה, רכבים טובים ומבקשים לא מתגלגלים לסוחרים.

תבדוק התאמה של ק"מ לרישום בעת הטיפולים.

יש לי אפס אמון בסוחרים... מצטער 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

האם הסוחר נכח בבדיקה? 

האם הסוחר ידע מראש היכן הבדיקה מבוצעת? 

למרות שיש סוחרים ישרים, אם התשובה חיובית לשתי השאלות, הייתי מטיל ספק בבדיקה ולוקח את הרכב למוסך שאתה מכיר אישית. 

פורסם

סוחר ישר?

אוקסימורון?

• תוכן חדש...