Jump to content

דוד777

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של דוד777

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. בדקתי באפלקציות למניהם ואין שום שינוי בסטטוס הרכב... תכלס האם השמאי יכול לסרב להמשיך להתעסק איתי ולא אקבל את מחיר הרכב מהחברת ביטוח?
  2. מדובר בשברולט אורלנדו דיזל 2015 יד חמישית... המחירון הוא 27400.... (לצערי הרב יש בשברולט ירידת ערך מטורפת) מעדיף להתפטר מהרכב אפילו שהקמ שלו נמוך יחסית(185000) כי אני לא חושב שאצליח לקבל עליו מחירון... (הסיבה המרכזית שלא רכשתי רכב עדיין כי בתאונה אשתי בהריון מתקדם נפגעה והיא בסוג של שמירת הריון.... לא זזה מהמיטה ואני צמוד אליה וכל הזמן זה לעלות למיון ולחזור למיטה וכדו' ואין לי רגע פנוי להתעסק עם רכישת הרכב בצורה רצינית השאלה אם חברת הביטוח תעשה בעיות אני יכול לטעון את הטענה הזו?)
  3. איך החברת ביטוח יכולה לטעון דבר כזה שכל הפגיעות צולמו על ידי השמאי?
  4. אני אולי אסביר בפרטות יותר. השמאי אמר שיש לי 2 אופציות אחת שהוא מכריז על טוטאל לוס ואני אקבל את המחירון או שאמצא מוסך שיהיה מוכן לתקן והביטוח יתן לי את הסכום המקסימלי שהוא נקב איזה בלאגנים יכולים לצוץ?
  5. האמת זה תאונה ראשונה שלי☺️ הביטוח צד ג' שלי אמר שפוליסה שלי רכשתי סיוע משפטי והם יתבעו בשבילי את הביטוח של הנהג הפוגע. זה לא אמור להיות ככה?
  6. רציתי לשאול את דעת המומחים. הייתי מעורב בתאונת דרכים שרכב נכנס בי מאחורה והדף אותי על הרכב מקדימה כתוצאה מהתאונה התעקם הפח בשני הצדדים אבל הזנק הוא קוסמטי בלבד. יש ברשותי רק ביטוח צד ג' ששלחו אותי לשמאי שלהם על מנת שיעריך את הנזק כדי שהם יתבעו בשבילי את הביטוח של הרכב הפוגע. השמאי העריך את הנזק בטוטאל לוס וביקשתי ממנו שמכיוון שהרכב כשיר לנסיעה שיתן לי חודש/חודשיים למצוא רכב אחר לקנות הוא אמר בסדר אבל לא יותר מזה. מכיון שאני מחפש משהו מאד צפציפי עדיין לא מצאתירכב לקנות ועבר כבר חודש וחצי.. רציתי לשאול האם מבחינה חוקית יש בעייה שאני אתעכב יותר עד שאמצא? מה החוק אומר בעניין הזה?
  7. הבדיקה נעשתה על ידי במכון שאני בחרתי ללכת אליו. אבל זה כן סוחר רכב. בתור בור ועם הארץ בנושאים הללו... התקלות שמופיעות בבדיקה בגיר ובמנוע הם שוליות וזניחות? ואיך אני יכול לבדוק את הנושא של הזיהום אוויר? לדעתכם שווה 75000 ₪?
  8. ברצוני לקנות קיה ספורטז 2017 116000 קמ"ש יד ראשונה במחיר של 75000 מצורפת בדיקה קניה מה דעתכם? לא כל כל מבין את פרשנות הליקויים... אשמח לעזרה והאם המחיר שווה?
  9. התחדשתי בשברולט אורלנדו דיזל ואני מעוניין להחליף את הצמיגים משיטוט ברשת אבדתי את עצמי... אשמח לחוות דעתם לאיזה צמיגים להחליץ ובעיקר מהיכן לקנות באזור חיפה אני לא רוצה משהו סיני... אבל לא משהו יקר מידי במילים אחרות גם זול וגם טוב...😃 מידות הצמיג 95V 215/60R16
  10. שלום לכולם ותודה לעוזרים! לאחרונה התחדשתי בשברולט אורלנדו דיזל 2015 עם 115000 קמ"ש ובעת הרכישה שמתי לב לרעש המוקצן של המנוע דיזל וכולם הרגיעו אותי כולל המוסך בבדיקה שזה רעש לגיטמי של מנוע דיזל... ביום הקנייה הוחלפו תושבות מנוע מקוריות. פולי אלטרנטור. רצועה ומותחן. אני מצרף סירטון שצילמתי היום מישהו יכול לומר לי אם זה רעש חריג? דבר נוסף חוץ ממוסך umi יש מוסך שאולי אתם מכירים באזור חיפה שמתמחה בשברולט ואפשר לסמוך עליו שלא ירמה? VID_20200713_125132.mp4
  11. התחדשתי לאחרונה בשברולט אורלנדו דיזל שנת 2015 ולאחרונה ישנם רעשי תקתוק וצרצור בעת עצירה ברמזור וכדו' (לא בנסיעה) מוסך אחד (לא בקרבת מגורי לכן אני לא חוזר אליו) איתר בעיה ברצועת מנוע והחליף לי מותחן ורצועה ולאחר שהרעש לא הפסיק ניגשתי למוסך מורשה שטען בכלל שהבעיה בפולי (גלגלת) אלטרנטור הלכתי למוסך שלישי שטען בכלל שזה כלל לא קשור לפולי אלטרנטור אלא זה קשור לרצועה ולמותחן ואולי המוסך הראשון שם לי רצועה לא מתאימה... רואים שהרצועה רוקדת ולכן זה לא קשור (המוסך הראשון טוען ששם לי רצועה לפי המק"ט) השאלה מה נראה לכם... למי להאמין??
×
×
  • תוכן חדש...