Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרנזיט ישנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

יש אחת כזאת ברמת גן שנראית כאילו היא 50% מתכת 50% סיליקון לבן. אבל נוסעת כל יום

וואן סגור ללא חלונות "ארוך גבוה" דאבל ג'אנט מודל 1981?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואן סגור אבל לא דאבל ג'אנט. לבן אדם יש גם פיגו 305 "משופצת" עם לא פחות סיליקון😀

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור יליד שנות ה-70, אני עדיין צריך להזכיר לעצמי כל פעם מחדש ש-FORD TRANSIT זה לא רק משטרה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

מסתבר לדורות הקודמים של הטרנזיט יש גם עדין חיים בסין אחרי כמה וכמה מתיחות פנים.

JMC_Teshun_facelift_IMG002.jpg

rrnydx2bmll8_800.jpg

• אהבתי 4
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

לפני כמה שנים חבר "מעניין" השאיל לי אחת כזאת קצרה וטיילתי איתה קצת. מזגן לא היה ולהילוכים הייתה ידית ארוכה ארוכה שיצאה מהרצפה.. גם ההגה לא הרגיש עם הגה כח. בשיא "טסה" על 80 קמ"ש. נהגתי וצחקתי כל הדרך.. הבעיה שבכל מקום הורידו לי את המחסום כי בטוח אני ערבי..:rofl:

עריכה אחרונה על ידי tza
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 13 שעות, נקודה טובה כתב:

מה זה JMC ?

פעם ראשונה שאני נתקל בהם, אבל נראה כמו הגרסא הסינית לGMC (מתעלקים על השם שלהם)

פורסם
לפני 15 שעות, tza כתב:

לפני כמה שנים חבר "מעניין" השאיל לי אחת כזאת קצרה וטיילתי איתה קצת. מזגן לא היה ולהילוכים הייתה ידית ארוכה ארוכה שיצאה מהרצפה.. גם ההגה לא הרגיש עם הגה כח. בשיא "טסה" על 80 קמ"ש. נהגתי וצחקתי כל הדרך.. הבעיה שבכל מקום הורידו לי את המחסום כי בטוח אני ערבי..:rofl:

לפני שנה בערך איזה ב"ס בתל אביב הביא לי אחת שאני אתקן אותה בכפר, ונאמר לי שהיא רשיון ב' ואני יכול לנהוג עליה, שבוע הייתה אצלי, ונהנתי איתה עד השמים,

ועברתי איתה גם מחסומים משטרתיים וגם מחסומים של כפרים, רק בסוף התברר לי מהנהג של ההסעות של הב"ס שנוהג בטרנזיט הזו יום יום,

שגם שהיא רשיון ב' צריך רשיון להסעת נוסעים ברכב ציבורי, ואני... מאיפה לי, וברוך ה' לא עצרו אותי, אבל רק מהמחשבה שאם היו עוצרים אותי... התחלחלתי. (אני לא באמת יודע מה העונש הצפוי)

אתמול כשעמדתי בפקק בכביש 446 ראיתי כאלו אז צילמתי....

IMG_20230605_160300_0731.thumb.jpg.dfb3bf6d29c009477d624345166b15b8.jpg.thumb.png.ac3f41ba9d7a80ce117f50167fc780a7.png

פורסם
לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

שגם שהיא רשיון ב' צריך רשיון להסעת נוסעים ברכב ציבורי

מזתומרת?

או "שהיא רישיון ב' (B)" ומותר לך לנהוג עליה או שהיא מצריכה רישיון ד' (D) כלשהו.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

רק בסוף התברר לי מהנהג של ההסעות של הב"ס שנוהג בטרנזיט הזו יום יום,

שגם שהיא רשיון ב' צריך רשיון להסעת נוסעים ברכב ציבורי, ואני... מאיפה לי

למיטב ידיעתי ערבבתם פה שתי דברים: רשיון B זה עד 3.5 טון ועד 9 נוסעים (כולל הנהג). ההגבלה היא לא בכמות המושבים ברכב אלא בכמות הנוסעים בפועל. כדי להסיע מעל 9 נוסעים נדרש רשיון אוטובוס זעיר פרטי/ציבורי. כיון שלי ולך אין רשיון אוטובוס זעיר פרטי נהגנו בהיתר על הטרנזיט הקצר שהוא מתחת 3.5 טון גם אם יש בו יותר מ-9 מושבים אך היה אסור לנו להסיע יותר מ-9 נוסעים, ואכן הקפדתי על כך.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם (נערך)

עם רשיון ב אתה צריך להוריד מושבים שלא יהיה יותר מ9

לאבא של חבר עם יונדאי H1 אמרו להוריד ספסל

ויש מצב שאין ביטוח בלי להוריד

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

לא רוצה לגנוב את השרשור, אבל @דובצע צודק.

אם יש לרכב יותר מתשעה מושבים הוא כבר לא M1 אלא M2, ולבעלי רשיון B אין היתר לנהוג עליו בכלל.

ההיתר ניתן רק ל D, D1 או D3, כולל הסעת נוסעים מעל 8, או לבעלי רשיון C ו C1 וללא הסעת הנוסעים, כמו שכתבת.

סלט ירקות שלם שגם חלק מאנשי אכיפת החוק לא לגמרי שולטים בו...

• אהבתי 1

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

וואלה, עכשיו אני מבין למה הספסל האחורי היה ברכב אבל מפורק.. לבעל הרכב גם היה רשיון B רגיל וכנראה הוא פירק אותו כדי שיהיה מותר לנהוג בו עם רשיון B.

• תוכן חדש...