Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לקבל המלצה על רכב 

סדר עדיפויות: 

1. אמינות: רכב שנחשב כמה שיותר אמין וזול להחזקה (עדיף קוראני יפני) -  מאוד חשוב לי 

2. מחיר: מחפש רכב עד 60,000 ש"ח ( גמיש קצת אם זה ממש שווה את זה )

3.  שנה: מחפש שנתון חדש יחסית לרכב יד שנייה 2019 

4. זמינות: יהיה לי ממש נוח לעשות טרייד אין על הרכב שלי אז אעדיף רכב שאפשר להשיג יחסית בקלות בסוכנויות טרייד 

5. גודל: שיתאים לשני מבודרים ועד 2 ילדים עם כסאות בטיחות. 

מה אני לא מחפש:

לא מחפש נוחות מטורפת או אבזור 

לא מחפש רכב סופר חסכוני כי הנסיעות מאוד קצרות ביום יום ( עד 10,000 ק"מ בשנה )

יכול להתפשר על מערכות בטיחות אקטיביות מתקדמות. 

מעדיף גיר אוטומטי פלנטרי שפחות מועד לתקלות מאשר רציף \ רובוטי. היבריד לא מעניין

עד עכשיו חשבנו על סוזוקי קרוסאובר שעונה על כל הדרישות לעיל כיוון שרצינו רכב גבוה , ראינו ואהבנו אבל המחיר יותא מעל התקציב. 

כרגע מוכנים להתפשר על רכב גבוה וגם קצת על גודל ולכן אשמח לשמוע המלצות על משפחתיות \ משפחתיות קומפקטיות שיכולות לענות על הצרכים . 

חשבתי למשל על יונדאי i25 , אבל הבנתי שהתמורה למחיר לא כל כך גבוהה וניתן למצוא משהו יותר משתלם . 

תודה מראש !!!

פורסם

60 אלף שקל לרכב אמין ומרווח בן 3-4 שנים זה מאוד גבולי. 
אני הייתי ממליץ לחפש פיאט טיפו, היא יותר נעימה מרווחת וגם אמינה מI25 1.4
או סוזוקי בלנו, שתהיה יותר מרווחת ויותר מתאימה למשפחה מI25 .

פורסם

ל2019 התקציב קצת בעייתי, עדיף טיפה לרדת בשנתון 2018/2017 ולחפש יונדאי אלנטרה למשל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם אתה מתפשר על השנתון אז קיה פורטה משנת השיווק האחרונה 2018 יכולה להיות אופציה טובה ואפילו להשאיר קצת עודף.

האחות יונדאי אלנטרה מבוקשת יותר ולכן יקרה יותר, 2018 יוצאת ליסינג תדרוש חריגה מהתקציב.

• תוכן חדש...