Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בכביש שמותר עד 70, 

עצר אותי שוטר עם לייזר שהראה על 96 לאחר הפחתה 91

נתן לי דוח של 750 + 8 נקודות בגלל חריגה של 21

מה מומלץ לעשות?

פורסם

כמה שנים יש לך רישיון נהיגה וכמה שנים ללא דוחות תנועה ( לא דוחות חניה )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קונים רב קו ומתחילים לחסוך לעוד טסט.

חוץ מזה, תעלה את הדוחות (בטשטוש פרטים מזהים שלך ושל הרכב)

• רעיון טוב! 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהג חדש עם שני דוחות זה לא תקין,

יש מחכמי הפורום שיגידו מגיע לך וכו',

תזכור דבר אחד שבפעם הבאה זה יהיה שלילה,

ואז זה יהיה יותר לא נעים,

עדיף לסוע יותר לאט מאשר יותר מהר,

בפרט במצבך ועם שני דוחות.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

תעלה את הדוח בטשטוש פרטים אולי מישהו ימצא איך לבטל.

ברעיון שמעתי שיש איזה מהלך שלפעמים עובד, וזה לשלוח בקשה להישפט יום יומיים לפני שנגמר ה90 יום מהדוח.

אם תוך שנה לא קיבלת זימון למשפט עם תאריך, הדוח בטל.

(שים לב שתקבל אישור על הבקשה, אבל זה לא זימון)

וגם אם תקבל תוכל לנסות לדבר עם התובע על הסדר מחוץ לבית המשפט שיוריד לך קמש ותשלם את הדוח.

בהצלחה וסע בזהירות..

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

העניין הוא שכל עבירת מהירות תגרור דרישה לפחות למבחן עיוני ויתכן שלמעשי - ולפות"ש שתי עבירות  מהירות (אנחנו יודעים את חומרת השניה בלבד) תוך חודש, פתיחה גרועה מאוד.

דרך אגב, פות"ש, בן כמה אתה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בן 26 והעבירה הקודמת היא לא מהירות

תכלס לא נעים לי מכל הדיונים פה

רק רציתי לדעת אם יש מה להגיש ערעור נגיד להוריד ל250 בלי נקודות כי זה רק 1 מעל

ואם כן איך מגישים ערעור בצורה נכונה?

פורסם

תעלה את הדו"ח הסתר פרטים אישיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

@ברוך 2 לאף אחד לא נעים לקבל דו״ח, ועוד פחות נעים לפרסם אותו בציבור. אבל אנשים נמצאים כאן כדי לעזור, ואי אפשר לעזור בלי לדעת מה נכתב בדו״חות.

על מה הדו״ח הקודם?

האם שילמת אותו? (תשלום הוא הודאה בעבירה).

אז, בבקשה, סרוק את הדו״חות, טשטש פרטים מזהים (בסריקה) והעלה לכאן באמצעות כלי צירוף קבצים.

פורסם

סוף סוף העלת את הדוח,

נראה שרושם הדוח (בפרט השני) התאמץ לסתום את כל החורים,

נקווה שכמה מהתותחים פה ימצאו איזה פרצה.

גם נקווה שהלקח נלמד, בפרט בהקשר של רמזור אדום.

פורסם

ואף אחד לא שם לב שבדוח הראשון יש עבירת נתיבים (נסיעה בניגוד לחיצים) והרכב ללא רישיון מזה 9 חודשים?

'צטערת, אתה נהג חדש והספקת בחודש לצבור עבירות ברמה של נהג מונית עם וותק 20 שנה ומיליון קילומטר על הכביש.

אני לא יודע איך רשות הרישוי קובעת את "אמצעי התיקון" לנהג חדש, אבל נראה לי שאם יש בלופ גורם אנושי אתה בדרך להיות מקורקע. כפי שכתבתי - קנה רב קו.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...