Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ברוך 2 כתב:

בכל מקרה תודה על כל העזרה, רק אם תוכל להסביר מה הכוונה "ענישה המנהלית של התוספת השלישית"

תודה מראש

צריך להכיר . גם עבירת הרמזור וגם עבירת המהירות כלולות ברשימה, לכן אתה בצרה כפולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

צריך להכיר . גם עבירת הרמזור וגם עבירת המהירות כלולות ברשימה, לכן אתה בצרה כפולה.

הבנתי, תודה

אבל לפי מה שקראתי כאן ובעוד מקומות התוקף של הדוח כלפי משרד הרישוי הוא רק מהתשלום או הרשעה בביהמ"ש, זה אומר שאם אני יחכה עם התשלום עד סוף השנתיים [בעוד 3 חודשים] ובינתיים אגיש בקשה לביטול וכו' זה לא ירשם לי כנהג חדש, אני צודק??

פורסם

אתה צריך לזכור את המקום הזה, בלי קשר לדוח. מבלי להיכנס בכלל להיסטוריה שלך, מדובר במקום הקבוע של בכ"זים (בזבוז כספי ציבור - ידועים גם כ"שוטרי תנועה"). למי שלא מכיר - ירידה ארוכה, כביש פתוח עם שני נתיבים שהבכ"זים אוהבים לתפוס בו את מי שלא היה על הבלמים לכל אורך הירידה לפני הרמזור. 90 זו מהירות התנועה הרגילה שם. הם כמובן מתעלמים במופגן מכל עבירות התנועה שנעשות בצמתים 50 מטר מהם, אפילו מול העיניים.

• רעיון טוב! 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

נהג חדש (תיקון מס' 104) תשע"ב-2012

12א.  (א)  מי שניתן לו רישיון נהיגה ולא היה בידו קודם לכן רישיון נהיגה שאינו רישיון לנהוג באופנוע, בטרקטור או במכונה ניידת, יהיה נהג חדש למשך שנתיים מיום מתן הרישיון כאמור (בסימן זה – התקופה הבסיסית), או לתקופות נוספות בהתאם להוראות סעיף זה; תוקף רישיון הנהיגה שניתן לנהג חדש יהיה לשנתיים.

(ב)  (1)   הוגש נגד נהג חדש כתב אישום בשל עבירה מן העבירות המפורטות בתוספת השלישית, תוארך תקופת היותו נהג חדש עד תום ההליכים המשפטיים בעניין האישום האמור;

(2)   נמסרה לנהג חדש הודעת תשלום קנס כמשמעותה בסעיף 228 לחוק סדר הדין הפלילי [נוסח משולב], התשמ"ב-1982, בשל עבירה מן העבירות המפורטות בתוספת השלישית, תוארך תקופת היותו נהג חדש עד תשלום הקנס, ואם ביקש להישפט על העבירה – עד תום ההליכים המשפטיים בעניין אותה עבירה;

(3)   פקע תוקפו של רישיון הנהיגה של הנהג החדש לפני תום ההליכים המשפטיים או לפני תשלום הקנס, כאמור בפסקאות (1) או (2), לפי העניין, תחדש רשות הרישוי את רישיון הנהיגה שלו לתקופה נוספת של שנתיים.

(ג)   נהג חדש שההליכים המשפטיים בעניינו, כאמור בסעיף קטן (ב), הסתיימו בלא הרשעה, יחדל להיות נהג חדש בתום התקופה הבסיסית או בתום ההליכים המשפטיים כאמור, לפי המאוחר.

(ד)  הורשע נהג חדש בעבירה מן העבירות המנויות בתוספת השלישית, תוארך תקופת היותו נהג חדש בשנתיים נוספות ובלבד שעמד בהצלחה בבחינות ובבדיקות כפי שקבע השר; הארכת התקופה כאמור תימנה מתום התקופה הבסיסית או ממועד ההרשעה, ואם נגזרה פסילת רישיון בהרשעה כאמור – מתום תקופת הפסילה, לפי המאוחר.

(ה)  אין בהוראות סעיף זה כדי לגרוע מכל סמכות אחרת של רשות הרישוי לפי פקודה זו.

הפרשנות שלך מוטעית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 15 דקות, HarabecW כתב:

אתה צריך לזכור את המקום הזה, בלי קשר לדוח. מבלי להיכנס בכלל להיסטוריה שלך, מדובר במקום הקבוע של בכ"זים (בזבוז כספי ציבור - ידועים גם כ"שוטרי תנועה"). למי שלא מכיר - ירידה ארוכה, כביש פתוח עם שני נתיבים שהבכ"זים אוהבים לתפוס בו את מי שלא היה על הבלמים לכל אורך הירידה לפני הרמזור. 90 זו מהירות התנועה הרגילה שם. הם כמובן מתעלמים במופגן מכל עבירות התנועה שנעשות בצמתים 50 מטר מהם, אפילו מול העיניים.

צודק, סוף סוף מישהו אחד כאן מבין אותי

תודה

פורסם
לפני שעה, ברוך 2 כתב:

צודק, סוף סוף מישהו אחד כאן מבין אותי

תודה

עם פסיכולוגיה כזאת אתה עלול להמשיך להיסתבך. קח אחריות כמו גבר 

אני עצמי חשבתי ככה שמיצידי השוטר גם יכול לירדוף אחרי עד שהצטברו לי שלילות וקורסי נהיגה מונעת ואתה רואה אנשים בשלילה בדרך לכלא ואישה עושה קורס כי בעלה עשה את העברה והוא כבר עם נקודות

״ריציתי״ שלילות במשך 4 שנים לקחתי אחריות אני מציע לך לילמוד מטעויות של אחרים-כי הדרך לגהינום רצופה בהצתדקויות

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...