Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטאז' - טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי יש לי כרגע קיה ספורטאז' דגם 2018 ואני מתכננת להחליף אותה בדגם חדש יותר - יש אפשרות לטרייד אין? איפה מומלץ לעשות את זה? זה עדיף מאשר למכור ולקנות חדש?

פורסם

תוכלי לעשות טרייד אין בסוכנות אליה תלכי לקנות חדשה

מבחינת מחיר כניראה כדאי לך למכור לבד בשוק הפרטי שם סביר להניח תקבלי יותר מאשר בסוכנות

אבל הטרייד אין חוסך לך זמן בלענות לאנשים וללכת לבדיקות וההתעסקות עם זה 

אז לשיקולך 

פורסם

אני הייתי ננעל על רכב, אישית הייתי מוכר לפרטי בלי להתעסק עם חברות טרייד אין, אך לשאלתך:

אם זה חדש, בודק כמה יתנו לי על הרכב שלי בטרייד אין מול הרכב החדש,

אם את מחפשת רכב משומש אך שנתון גבוהה יותר, הייתי בודק אם יש כאלה למכירה, במידה ומישהו ירצה להחליף מחירון מול מחירון, במידה ואין אז ניגש לחברות טרייד אין,

בסוף בודק כמה הציעו לי וכמה דורשים בשוק, אם ההצעה סבירה אז ממשיך בעסקה, אחרת מפרסם בלוח יד 2 אפילו במחיר נמוך יחסית לאחרים שיהיה גבוהה יותר ממה שהוצע, מוכר והולך עם כסף ביד ומתמכח עוד על המחיר.

בהצלחה.

פורסם

שימי לב שבטרייד-אין שוחטים במחיר, הם לא מתביישים להוריד 30% מהמחיר בהרף עין, וזה לפני בדיקה של הרכב. 

אני מציע שתנסי את השוק הפרטי, הספורטאז' נחשב למוצר נחשק בקטגוריה שלו ואני מאמין שאם הנתונים שלו טובים אז הוא יימכר מהר. 

פורסם

בואי תנסי לשים בפורום אצלנו מודעה למכירה וביד 2 ותחכי לתגובות מקונים, לפעמים זה רק נראה מסובך

ואז מגיעות הצעות לקנייה במהירות.

גשי לסוכנות ותעשי הזמנה על רכב שאתה מעוניינת בו, תמיד לדעתי אפשר לבטל תמורת סכום, נדמה לי 1500שח לפחות.

תראי גם זמני הספקה, יש רכבים היום שצריך לחכות מעל חצי שנה עד שמקבלים את הרכב ואז מגיע קונה ואת ללא רכב.

פורסם

זה גם מאוד תלוי במצב הרכב והק"מ
רכב מוזנח או/ו עם ק"מ גבוה בדר"כ יהיה קל יותר להשאיר לטרייד אין
רכב שמור, מטופל, ללא תאונות עם ק"מ טוב... חד משמעית למכור לבד. רכב כזה ימכר מהר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...