Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לחבריי חברי הפורום

חשבתי הרבה האם להלאות את מוחכם בבעיה הזאת שנשמעת מהעולם השלישי... אבל בסוף החלטתי שכן - אולי מפה תבוא הישועה. מבקש סליחה ממי שלא מוצא חן בעיניו

אולי מאז שקניתי אותו או אולי מאז שתיקנתי אותו - האוטו שלי מרעיש מהאגזוז בכל מיני תנוחות שלא מוצאות חן בעיניו

לא אלאה אתכם בניסיונות איתור הבעיה השונים והמגוונים

אבל אחריהם מצאתי את הגורם לכל הבלאגן

כנראה בתיקון כל שהו (שלי או של קודמיי בתפקיד) עטפו את האגזוז באיזה חבק כזה שמוכר לי אולי מפיגומים של אתר בניה

אלא שכנראה מבצע התיקון לא חשב על פרט שולי והוא - הקפיץ של הגלגל הצמוד לאגזוז מה שגורם ל...ניחשתם נכון. רעש מטריד בכל מיני האטות מהירויות רוורסים וכדומה שנובע מהיצמדות של אחד הברגים מהחבק הנ"ל לקפיץ - לא צריך לפרט איזה כאב ראש זה עושה...

image.thumb.png.04d2910a85a0ce84f85db1ca85ab6ff7.png

ניסיתי, בתמימותי, להדביק חתיכה מצינור רדייאטור עם סופר 7 על הקפיץ - חשבתי לתומי שהוא אמור לעמוד בלחץ ... אבל כנראה שאין משהו שיכול לעמוד בכזה דבר

ואחרי בוקר אחד וכמה ק"מ בודדים - הרעש חזר

וכעת שאלתי היא - האם יש למישהו רעיון מה אפשר לשים על הקפיץ או הבורג כדי שיפסיקו לטרטר - יש בכלל גומי או חומר אחר בעולם שיעמוד בזה ?

כל רעיון (חוץ מללכת למוסך כמובן...לא שזה רעיון גרוע אבל אני מודע אליו) יתקבל ממש ממש בברכה

תמונה של התיקון הנואל (אזהרה - קשה לזהות...)

image.thumb.png.bd0966d3ebe9a4af7ac577c5421712b3.png

נ.ב. מי שסגנון הרעיונות מפריע לו - אני ממש מתנצל אבל אם היית רואה את הרכב היית מבין...זה מה יש

פורסם

הפתרון פשוט.

צריך לשחרר את שני אומי החבק ולסובב אותו כך שששום בורג לא יגע בקפיץ

ולהדק באומים בחזרה.

יתכן שהבעיה תהיה בלשחרר את האומים כי הם יהיו תפוסים.

זה חבק נפוץ במע' פליטה ברכב.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

הפתרון המידי שעולה הוא, לשחרר  את הברגים של החובק , לסובב למצב שלא יגיע לקפיץ ולחזק היטב. פתרון יותר מידי פשוט , אולי לא מעשי במקרה שלך. עדכן

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על התגובות

הכל נכון וכנראה לא מעשי אצלי כ"כ - אני מטפל במדרכה ואין לי את הכלים הכבדים האלו וגם לו היה לי - אני לא יכול להגיע לשם בצורה בטיחותית לכאלה דברים

בהנחה שאני מרים אותו בצורה מסודרת הרעיון של לחתוך עם דיסק היה נשמע לי הכי טוב - אבל גם זה קצת רחוק בעיני שאני יעשה

רפי - החבק הזה בא לכסות על משהו ? אולי איזה שבר ? אין לי חשק להיתקע עם אגזוז שבור ביד .

פורסם

אזור מודיעין

נראה לך אפשרי לעשות את זה על ג'ק ? נשמע פרוייקט לאבטח את זה, אולי בבור...

גם בשביל לסובב את זה צריך לפתוח את הברגים - תראה כמה חלודה יש עליהם - ככה תמיד דמיינתי את ימי הביניים - לא ידעתי שהמוזאון כולו נמצא מתחת לאוטו שלי

image.png.37ba811e180d8ffd197297dcc1ed82b7.png

פורסם

אם אתה מגיע לאזור אשדוד, או פ”ת,

יש לי דיסק נטען באוטו,

דבר איתי. בשמחה.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

עבודה עם דיסק בכזה מיקום צפוף - רק לבעל נסיון רב עם הכלי הזה, הדיסק יכול בשניה לעוף הצידה ולגרום נזק לאוטו במקרה הטוב או לך במקרה הפחות טוב.

לפני שעתיים, נקודה טובה כתב:

אלא שכנראה מבצע התיקון לא חשב על פרט שולי והוא - הקפיץ של הגלגל הצמוד לאגזוז

הערת אגב - לא נראה שהאשמה במתקין החבק, יותר נראה שהתקינו את החבק בצורה נכונה ואח"כ עשו תיקון של הצינור (כפי שניתן להתרשם בתמונה נראה שיש ריתוך בהמשך הצינור) ואז חיברו את הצינור עקום וגם הצמידו אותו יותר מידי לקפיץ.

אם היו מתקינים את זה ככה לא היו מצליחים להכניס את האום לבורג בגלל הקפיץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני שאתה נוגע בחבק, תבדוק את כל התושבות של צינור הפליטה.

יותר נכון לא מדובר בתושבות אלא בטבעות גומי עליהם הצינור נתלה בכמה נקודות.

יכול להיות שחלקן בלויות או חסרות ואז הצינור רוקד יותר על המידה ונוגע בקפיץ.

אם זה המצב, החלפה של התושבות האלו תפתור לך את העניין בלי לגעת בחבק, הן  עולות כמה שקלים.

תמונה מהאינטרנט להמחשה.

c538424s-960.thumb.jpg.bcd57085a100803e9dbf9ba124c092e0.jpg

IMG_20221115_233058.thumb.jpg.72e06b71a63214856ad0d8661e0c4d14.jpg

• תוכן חדש...