Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הווה ידוע שמילוי אויר צריך בצמיג קר.

אם אני נוסע מהעבודה הביתה כ-25 ק"מ, לעיתי0 30-40 דקות בשל פקקים, האם זה עדיין מרחק/זמן נסיעה שבו הצמיגים לא התחממו?

פורסם

עשיתם מזה מדע טילים. רוב הסיכויים שהקומפרסור שהולכים להשתמש בו בתחנת הדלק לא מכוייל ובעצמו מזייף בכמה psi לפה או לשם. 

אם הצמיגים קרים - מנפחים לפי הוראות יצרן. אם חמים אחרי כמה ק"מ נסיעה, מוסיפים 1 או 2 psi בהתאם לעונה. הפרשים קטנים כאלה באמת זניחים ל80% מהאוכלוסייה בנהיגה רגועה.. 

פורסם

נראה לי שרוב האנשים מעדיפים אותם קטנים.

השימוש זה בעיקר למלא את ה2-3 psi שחסר, זה לא הרבה זמן.

חוצמזה, אין תחנה שתוכל למלא ביציאה מהעבודה?

פורסם (נערך)

המרחק הסביר שמופיע בספרי הנהג שאני מכיר הוא 1.5 ק"מ. מן הסתם תרגום חופשי של מייל אחד. אני מנפח צמיגים בד"כ בתחנה שנמצאת כ-2 ק"מ מהבית, אז בדרך לניפוח אני נוהג מתון, ומקווה לתפוס איזה 2 רמזורים אדומים בדרך או תור ליד המשאבה.

"למי יש זמן בבוקר"? למי שקם 5 דקות יותר מוקדם. או שמוצא זמן בסופ"ש. או שמוצא תחנת דלק בקרבת מקום העבודה (זה מה שעשיתי הרבה שנים).

לא לשכוח לנפח את הצמיג הרזרבי! הבייגלה צריך לחץ גבוה (כתוב עליו) ונוטה להפסיד כמה PSI מניפוח לניפוח - אצלי יותר מהר מהצמיגים שעליהם אני נוסע.

@stx בדרך כלל 2-3PSI אינם גורם בעייתי עד שאתה מגיע לתחנת דלק. לעומת זאת המשאבה יכולה לחסוך החלפת גלגל במקרה של פנצ'ר שדולף לאט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 26.10.2022 בשעה 00:25, YaronNahum כתב:

או לחלופין תקנה מד לחץ אוויר ,

תמדוד לפני תחילת הנסיעה, ולפני הניפוח ככה תדע כמה להוסיף

אני אשמח לקבל הצעה למד לחץ אמין.

פורסם
לפני 14 שעות, usafun כתב:

אני אשמח לקבל הצעה למד לחץ אמין.

או שתקנה משהו בסביבות 30 דולר מאמאזון שיהיה סופר אמין, או שתקנה ב10 דולר (ואני בכוונה לא כותב ב3-5) משהו מעלי שיהיה לגמרי מספיק טוב לשימוש שלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מבין מה ההתלבטות כאן? צמיג חם, קר מה הביג דיל? בחזרה מהעבודה נכנסים לתחנה הכי קרובה למקום מגוריכם. ממלאים 4 PSI יותר ממה שהיצרן מבקש. למחרת בבוקר לפני שיוצאים לעבודה בודקים עם מד לחץ אוויר את הלחץ הנכון בצמיג ומיכון שהצמיג קר מעדכנים ללחץ הרצוי. אם ממש ממהרים על הבוקר אפשר לעשות זאת יום שישי ובשבת בבוקר מתי שמתעוררים אפשר לעשות את זה. לא צריך יותר מדיי דרמה. גם ככה החיים קצרים מדיי בשביל זה.

• אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בתאריך 29.10.2022 בשעה 01:54, shellcase כתב:

או שתקנה משהו בסביבות 30 דולר מאמאזון שיהיה סופר אמין, או שתקנה ב10 דולר (ואני בכוונה לא כותב ב3-5) משהו מעלי שיהיה לגמרי מספיק טוב לשימוש שלך.

צר לי לבשר לך אבל היום רוב אמאזון זה פשוט דרופשיפינג של אליאקספרס, במיוחד בדברים הזולים.

אתה קונה את אותו המוצר בדיוק בפי כמה מחיר.

• תוכן חדש...