Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת פיג'ו 301 וקניית רכב עד 40,000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי פיג'ו 301 2015 רובוטית, 133,000 ק"מ, יד 2. עבר את כל הטיפולים בזמן.

הרכב לפני מספר חודשים התחיל לקפוץ בהילוכים מהילוך חמישי לשני אחת לכמה נסיעות, ועובר לניוטרל מה שמצריל לדומם עד שהכל מתאפס.

החלפתי BCM, עוד חלק על המצבר, מצבר, גיר, רובוט גיר, מחשב גיר לחדש, עדכנו לי תוכנה. עלות מעל 10,000 שח ועדין הבעיה קורית.

אני מעוניין למכור את הרכב, במחיר מחירון בלוי יצחק לפי הנתונים רשום 26,000 שח.

הרכב עבר תאונה קלה מקדימה שתוקנה גם כן.

התקנתי מולטימדיה גם.

לאור כל הנתונים, בכמה אוכל למכור אותו?

אני מעוניין במקום זה לקנות רכב אוטומט בלבד, שנתון החל מ2016, עד 45,000.

חיפשתי מה הרכב הכי פופולרי בשנתונים 2015 -2017 ומיני משפחתית אוטומטית הכי פופולארית היא יונדאי i25, השיקול הוא שלא יהיה רובוטי, שיהיו חלקי חילוף, ושיהיה שנתון יחסית מתקדם.

בתודה מראש,

עמנואל.

פורסם

301 רובוטית עם תקלה בגיר זה לא רכב מבוקש בכלל במצב תקין הם נמכרות ב1-14-2 אלף שקל עם תקלה בגיר הייתי מכוון למחיר של 6-7 שקל.

לדבי מה שאתה יכול לקנות הייתי ממליץ לבדוק פיאט טיפו, רכב יותר טוב ופחות יקר מהיונדאי I25

פורסם

אם שילמת כל כך הרבה כסף, אתה צריך לדרוש שאו שיבינו מה הבעיה ויתקנו או שיחזירו את הכסף. זה היה במוסך מורשה?

עדיף להביא את הרכב למצב תקין ורק אז לנסות למכור, הרכב הזה לא מצטיין, בלשון המעטה, בשום פרמטר כך שאחד כזה עם תקלה בגיר לא יימכר לעולם(אלא רק בנזיד עדשים).

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 23.10.2022 בשעה 11:40, aviaviavi כתב:

אם שילמת כל כך הרבה כסף, אתה צריך לדרוש שאו שיבינו מה הבעיה ויתקנו או שיחזירו את הכסף. זה היה במוסך מורשה?

עדיף להביא את הרכב למצב תקין ורק אז לנסות למכור, הרכב הזה לא מצטיין, בלשון המעטה, בשום פרמטר כך שאחד כזה עם תקלה בגיר לא יימכר לעולם(אלא רק בנזיד עדשים).

הענין הוא שאחרי שבפעם הראשונה ההילוכים קפצו לי מהילוך חמישי לשני באיילון ואז הרכב הפסיק להגיב לגז, גררתי למוסך גבע ושם אמרו שצריך להחליף גיר ורובוט גיר ושאין להם במלאי. המקום היחיד שהיה לו היה מכון גירים במרכז.

הבעיה עלתה 8 אלף ונפתרה לחודשיים בערך ואז המזגן נדפק.

את המזגן ניסיתי לתקן בכפר קאסם, הוא החליף BCM והמזגן חזר לעבוד ושוב נדפק אחרי כמה ימים, ואז אמר שהמדחס נדפק וגם הBCM שוב נדפק וכל זה בגלל טעינת יתר של אלטרנטור הרוס, אז את הBCM החליף שוב ללא עלות, ואת המדחס והאלטרנטור החלפתי. כבר נזק של אלפי שקלים. 

עם כל העיסוקים ההולכים וחוזרים האלה במזגן ההילוכים חזרו להפסיק לעבוד אבל בכפר קאסם נאמר לי שזה לא קשור לגיר ולרובוט גיר ובהתחלה חשב שמדובר בBCM ולבסוף לקח למעבדה ושם אמרו שהמחשב גיר דפוק בגלל הטעינת יתר אבל אותו לא החלפתי במרכז הילוכים אז המשכתי עם הבחור מכפר קאסם. אז יוצא שאני בלופ שלא נגמר עם נזק של אלפי שקלים. עכשיו הרכב שוב בכפר קאסם כי החלפת מחשב גיר לא עבדה.

רוצה למזער עוד נזקים ולהפסיק את הסאגה הזאת של כל פעם רכיב חדש שצריך לסדר ולכן עלתה המחשבה למכור ומשם לחשוב על רכב אחר.

• תוכן חדש...