Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה תכנות כזה משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 282
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אני חושב שאינפינטי צריכה לקבל קטגוריה משלה - אם מגיע בוגר הנדסת חשמל או מכונות זה לא שקול לבוגר מדעי הרוח, ולמיטב זכרוני הדרישה שלהם היא בוגר תואר מדעי.

זה שונה מחברות שפונות למשוחררים בני 22 ומוכרת להם חלומות שתוך חודשיים הם בפייסבוק או מייקרוסופט משחקים פינג פונג בהפסקת צהריים.

יש שם בוגרי תארים מדעיים, אבל גם לא מעט בוגרי תארים לא מדעיים, רואי חשבון, עורכי דין, ובמקרה של בת הזוג שלי - סוציולוגיה ומידענות.

פורסם
לפני 12 דקות, MZN כתב:

סחטיין!

זה נחשב מהר מאוד, לא?

כמה תפסתי מהארכיטקט שהיה להו, היה מקור ידע עצום.. חטפו לנו אותו לצערי.

ניסו לגייס אצלנו ארכיטקט תקופה ארוכה ולא הצליחו, אז שאלתי את הר"צ שלי, למה לא מקדמים מישהו מתוך הארגון. שאל אם אני רוצה, השבתי בחיוב,  ההנהלה לקחו את זה לדיונים ואישרו.

• אהבתי 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, Nakamichi כתב:

אבל בסופו של יום, לפני ההגשמה העצמית ועוד כל מיני שיט ניו אייג' כזה, יש כמה דברים שאדם צריך שיהיו לו בשביל שהראש שלו יתעסק בדברים אחרים.

אבל אנחנו לא מדברים על מצב שבן אדם שלא יודע אם הוא יאכל היום ואיפה הוא יישן הלילה.
אתה לא צריך דירה בבעלותך כדי שהראש שלך יוכל להתעסק בדברים אחרים. כמו שאתה לא צריך שיהיה לך כסף לאכול במסעדה כל יום כדי לא הלהישאר רעב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבחינתי אין משהו ספציפי. לפי דעתי זה משהו שנרכש עם הזמן וניסיון

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אבל אנחנו לא מדברים על מצב שבן אדם שלא יודע אם הוא יאכל היום ואיפה הוא יישן הלילה.
אתה לא צריך דירה בבעלותך כדי שהראש שלך יוכל להתעסק בדברים אחרים. כמו שאתה לא צריך שיהיה לך כסף לאכול במסעדה כל יום כדי לא הלהישאר רעב.

זה בשבלך,וזה בסדר. 

אני לא מתלונן,גם אם אני אפסיק לעבוד אני לא יהיה ברחוב...נכון שזה לא המצב. 

זה לגמרי לא החיים שאני ארצה,אבל זה לא הדאגות שלי. 

דירה זה שקט נפשי ללא מעט אנשים,אפילו אם כלכלית זה לא הדבר הכי נכון. 

רווחה נפשית,לא אכפת אם המחיר ירד או יעלה כי זה דירה למגורים,לא להשקעה.

סהכ אומר,שעם דירה משלך בירושה בלי משכנתא,פתרת לעצמך את רוב הדאגות בחיים.

עריכה אחרונה על ידי Ido12
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע זה אתה בסוף שמחליט ממה לדאוג וממה לא.
אני לדוגמא היתה לי הזדמנות פז לקנות דירה טובה בתנאים מעולים, ניצלתי אותה, מהבחינה הזו אני די מסודר. אבל לומר שזה פתר לי את רוב הדאגות בחיים? ממש לא. 
הרבה יותר חשוב לדעתי שתהיה יכולת להרוויח ולהתקדם מבחינה מקצועית ולהגדיל הכנסות, זה שקט נפשי אמיתי.
רוב האנשים שיש להם דירה עדיין עושים השוואות מחירים, עדיין לא קונים כל מה שבא להם, עדיין מתמודדים עם יוקר מחיה ועדיין דואגים לעתיד שלהם ושל הילדים שלהם.

פורסם

זו המצאה ישראלית הרעיון שכל אחד צריך להיות בעלים של דירה.

אם אתה רוצה שקט נפשי תעבור לשוויץ,לקנות דירה במדינה שמכל מקום אפשרי עלול לנחות לך טיל בבית לא באמת תורם לשקט.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אם נוחת לך טיל בשביל זה יש את מס רכוש (לפני החגים החליפו לי גג של 1500 מטר בגלל חורים מרסיסי היירוטים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה לא רק טילים זה גם הרבה דברים יותר שגרתיים ומשעממים.
זה קצת כמו תיכוניסט שמתבאס שאין לו אוטו אז הוא לא מצליח להתחיל עם בחורות, כאילו רכב זה מה שיסדר לו את החיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

זה לא רק טילים זה גם הרבה דברים יותר שגרתיים ומשעממים.
זה קצת כמו תיכוניסט שמתבאס שאין לו אוטו אז הוא לא מצליח להתחיל עם בחורות, כאילו רכב זה מה שיסדר לו את החיים.

אני לא מתבאס,יש לי כמו יחידת דיור(קומה אחרונה בבניין,כמו עליית גג בערך),אמא עובדת רוב היום,אחותי בבית פעם באף פעם,לא רע לי. 

שוב,זה לא שדירה זה מפתח להצלחה,אבל זה נותן שקט נפשי. 

לאחד שקט נפשי זה לעשן,לאחר זה תיק השקעות בשווי 2 מיליון,ולאחר זה מקום בטוח שלך שהוא רק שלך בלבד. 

אתה מנסה להתסכל על זה בצורה רק כלכלית,זה בסדר. 

לא כולם מסתכלים על זה בצורה רק כלכלית. 

היום יהיה יותר משתלם לשים 2 מיליון על snp500 כנראה,מאשר דירה בבת ים ב2 יותר מיליון לטווח של 20 שנה. 

אבל עם מה אני אשן רגוע יותר?עם הדירה,בפער... 

יש אנשים שפשוט רוצים דירה משלהם. 

ולא לדאוג עוד 20 שנה איפה אני יהיה. 

ואם יפגע טיל בבניין?יש סיכוי יותר גדול לטבוע באמבטיה...וגם יש ביטוחים מהמדינה במקרים האלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מסתכל על זה מבחינה כלכלית בכלל, רק אומר שזה לא באמת שקט נפשי שיסדר אותך בחיים כמו שאתה מדמיין אחרי שהשגת את זה.
אחד רוצה לעשן, אחר רוצה תיק השקעות, השלישי רוצה מלא תכשיטים מזהב, הרביעי רוצה דירה, בסוף זה רק רכוש שבא והולך.
מה שלא בא והולך אלא נשאר אתך עד המוות זה היכולת להשיג את הרכוש וזה מה שצריך לשפר ולעבוד עליו כל הזמן. לדעתי לפחות.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Potato כתב:

זו המצאה ישראלית הרעיון שכל אחד צריך להיות בעלים של דירה.

עם שוק שכירות פרוץ שיש כאן, ברור שאנשים יעדיפו לקנות, אם יש כסף, כדי לא להיות תלוי בגחמות של בעל הדירה.

בדיוק כמו שהרבה אנשים נכוו מאחזקת רכב בישראל ויעדיפו לשלם על ליסינג תפעולי גם אם הם נוסעים 5-10 דק ביום ברכב הזה.

או לקנות רכב חדש כל 3 שנים ולשלם הון תועפות על ירידת ערך.

חוץ מזה, דירה היום זה נכס אולטימטיבי, שהערך שלו רק עולה.

אתה יכול להשאיר את זה לילדים, יכול להשכיר את זה, וזה עדיין יעלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...