Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,וחג שמח לכם.

לפני חודש ובמקרה שמתי לב לבעיה,וחייב לציין שזה לא היה והתחיל לקרות בסביבות כמו חודש האחרון.

נעילה אוטומתית של הרכב שאמורה לנעול את כול הרכב לא מתפקדת כמו שצריך. הבגאז לא ננעל בנעילה,כשאני מתרחק מטר וחצי אם השלט שלי מהרכב אז הוא נועל את עצמו כמו שהרכב אמור כך המנגנון של נעילה אומטתית פועל - אך הבגאז לא ננעל.

כול ארבע הדלתות כן ננעלות אך הבגאז מסרב. ושוב אומר שזה לא היה וכול הרכב היה ננעל בנעילה אוטמתית כשאני אם שלט של רכב מתרחק ממנו מעל מטר וחצי.

עובדה חשובה, בלחיצה ידנית על השלט הכול ננעל כולל את הבגאז,וכול הרכב נעול.

סגירה אוטמתית- ארבעת הדלתות ננעלות (בדקתי במשך יומיים) איך לא הבגאז,בידני גם הבגאז ננעל.

האם זה החיישן של הרכב של הבגאז?!!!?!באופן וודאי זה משהו אם הסנסור של הבגאז כי הכול ננעל בידני ובאוטמת רק הבגאז לא ננעל,וכול השאר כן.....חייב להגיד אין לי כלום מאחורה,שום חפצים שיכולים להפריע לסגירה,אבל גם ככה באופן ידני על לחיצת שלט הבגאז ננעל.

פניתי למוסכניך שלי בטלפון והוא אמר שכנראה זה משהו חשמלי,האם מישהו נתקל בבעיה? צריך לפנות לחשלמאי רכב? או לגשת למורשה?

את האמת לא רוצה להגיעה למורשה,כי יקרעו אותי במחיר 

פורסם (נערך)

תבדוק טוב טוב את תא המטען שאין לך שם בטעות כרטיס התנעה ספייר זרוק שם או בכלל בתוך הרכב (מקרה בדיוק כמו שלך היה ללקוח).

אחר כך תתניע את הרכב ללא הכנסת הכרטיס לקורא, כבה מנוע, צא מהרכב עם הכרטיס סגור דלת ותתרחק מהרכב מעל 3 מטרים כדי שהרכב ינעל את עצמו, תניח את הכרטיס רחוק מהרכב ובדוק אם תא המטען נסגר.

שאלה נוספת: האם הרכב עבר לאחרונה תיקון צבע/פחחות בחלקו האחורי או האם הרכב קיבל מכה מאחורה?

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

היי שלום תודה לך על התגובה.

אין כרטיס נוסף ספייר בתוך הרכב אומר את זה בוודאות.

יש לי כרטיס אחד והשני בבית בתוך הארון בלי סוללה בתוכו.

יש לי את הרכב כבר מעל שנתיים וכמו שאמרתי הגאז התחיל לזייף רק למפני כחודש בערך.

הרכב לא עבר תאונה מאחורה,ולא עשיתי לא שום צבע/פחחות,לפחות בתקופה שהיה אצלי.

בכול אופן אני ניסה לעשות את ההתנעה בלי מפתח מחר בדרך לעבודה,מקווה שזה יפתור את זה.

אם לא,למי מומלץ לפנות? למורשה?

פורסם
בתאריך 10.10.2022 בשעה 18:14, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

אשדודי גאה!

אדון יקר אם תוכל להפנות אותי לכול מקום חוץ ממוסך מורשה בעיר (שהם כנראה הבחירה האחרונה שלי בלא ברירה),יקרים ברמות,אני מעדיף לא להכנס לזה ולא לפתוח קופסאת שרצים.  

בתאריך 10.10.2022 בשעה 14:18, ba323f כתב:

מוסך מורשה או מתמחה.

ערב טוב לך,ניסיתי התנעה בלי מפתח בדרך לעבודה,הגעתי לחנייה,רכב נכבה,הבגאז עדיין נשאר פתוח במצב נעילה אוטומתית.

חייב לציין דבר אחד,עשיתי בדיקה - התנעתי את האוטו ורציתי לדעת אם בגאז ננעל בהתנעה ונסיעה במנגנון מצב נעילה אוטומתי-אחרי 10 קמש מצב נעילה אוטתית עובד ומפועל ברכב כמו שאמור כשאתה מתחיל בנסיעה.

חבר בחנייה חיכה לי שיעשה סיבוב,הגעתי אליו והוא בדק אם בגאז נפתח בזמן נסיעה,בלי שיצאתי מהרכב,בגאז היה נעול! הוא ננעל! הוא גם בדק את כול הדלתות,הכול נעול כשהרכב מופעל בנסיעה אם מנגנון נעילה אומטתי במצב נעילה שמופעל אחרי 10 קמש. 😵 למה בסגירה זה דווקא קורה?

כלומר אין לי בעיה ללחוץ על כפתור נעילה של השלט בסיום נהיגה וזה לא כזה מטרד,אבל נוחות היא נוחות....

• תוכן חדש...