Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח להמלצות - רכישת רכב עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום המקצוענים!

אשמח להתייעצות בנוגע לרכישת רכב.

רקע:

אין ניסיון רב עם מכוניות.

כרגע נוסע עם הרכב השני שלי סה"כ מאז שקיבלתי רישיון - טויוטה יאריס 2012 אוט' (אצלי כ 6 שנים).

עיקר הנסיעות הן נסיעות מחוץ לעיר:

גר בלוד, עובד בהוד השרון, המשפחה מירושלים (משתדל להגיע פעם בשבוע לפחות).

הרבה נסיעות בכביש 6, השאר בכביש 1 /443 ומעט עירוני ופנאי.

בהערכה גסה עושה 2500-3000  בחודש.

חשוב שיהיה ברכב בקווים כלליים:

- אמינות, אמינות, אמינות. ברכב הנוכחי מעבר לשחיקה של חלקים ספציפיים, לא הייתה לי תקלה מעבר לטיפול שוטף שנתי. לא רוצה להכניס את הרכב למוסף כל שני וחמישי... וגם חלפים במחיר סביר זה בונוס שהייתי שמח לקבל.

- רכב שייתן לי לפחות שנתיים של שקט (כנראה שאחרי זה אקח ליסינג מהעבודה)

- עדיף ג'יפון/קרוסאובר/משפחתי - רוצה לעבור לקטגוריה יותר מתקדמת, די מיציתי את הסופרמיני.

- חסכוני בדלק - אחד הדברים החשובים בתור אחד שעושה לא מעט קילומטראג', הכיס סבל מזה השנה מאוד...

- אבזור דוגמת מערכת שמע טובה, מצלמת רוורס, מזגן הם דברים די חשובים, אבל לא העיקר.

- שנתון - לפחות 2015-2016, גם כאן צריך להשתדרג ביחס לקיים.

- נוחות נסיעה דבר די חשוב כמי שמבלה הרבה שעות על ההגה (לפעמים מעל שעתיים ביום), מכניס כאן גם בידוד רעשים חיצוניים באותה קטגוריה.

- רכב שלא מאבד המון מערכו ויש לו גם שוק ביד שנייה.

תקציב:

סביב ה 50,000 עם מקום לחרוג אם מדובר בדיל ממש טוב.

אשמח לשמוע מכם הצעות מעניינות בעניין רכבים מומלצים, אני מבין שאי אפשר לקבל הכל במחיר הזה אבל יכול להיות שיש רכבים שלא לקחתי בחשבון ואני פתוח לשמוע מניסיונכם בנושא.

בברכת חג שמח ותודה מראש!

פורסם

שלום,

אתה רוצה לעבור לרכב גדול יותר אבל חסכוני יותר מאשר יאריס (  רכב חסכוני מאוד ).

וגם סחיר.

הכיוון יכול להיות טויוטה אוריס היברידית  ( רגילה או סטיישן TS ) או פריוס היברידית. 

הבעייה של התקציב שלך - לא תמצא רכבים כאלה מ 2015-2016 במצב נורמלי ועם קילומטראז' יחסית נמוך.  גם רצוי מאוד עם סוללה בהארכת האחריות.

אל תשכח שגם תוסיף 60 אלף קילומטרים בשנתיים ותצטרך למכור אחרי זה. אז כדאי להתחיל עם קילומטראז' לא גבוה.

אפשרות אחרת - למצוא רכב דיזל. וגם כאן יש מגבלת התקציב לרכבים שמורים ועם נתונים טובים. 

לכן אני אומר - תגדיל את התקציב עד שתצליח לרכוש אוריס/ פריוס או יונדאי איוניק נורמלית.

או תמשוך את הרכב שלך לעוד שנתיים.  עכשיו זה זמן לא טוב להחליף רכב, מחירי משומשים בשמיים.

לקנות רכב בנזין ולהגדיל צריכת דלק לא יהיה חכם במיוחד.

אתה יכול להתקדם קצת בשנתון אם תמצא הונדה ג'אז, אבל זה שוב רכב סופר מיני , אמנם מרווח יותר מיאריס וחסכוני, אבל קצת חלש .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...