Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש מידע על כמה הם יתומחרו במקביל לASX עם התקינה האמריקאית?

שלא הייתי משלם עליה את הפרימייה שכלומוביל דורשים עליה כעט 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

בשלב הזה קשה לי להאמין שהיבואן בעצמו יודע מה המחיר אבל אפשר לצפות למשהו באיזור של הקפצ'ור, אולי קצת יותר אגרסיבי וכמובן שצפויים גם הבדלי אבזור. בכל מקרה הוא קטן מה-ASX הנוכחי ויכול להיות שימוצב מעט תחתיו.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Mike808 כתב:

כלמוביל כבר הודיעו שמיצובישי ASX/קפצ'ור החדש יגיע לישראל בשנה הבאה עם מנוע 1.3 MHEV ובגרסה ההיברידית. הוא ישווק במקביל למיצובישי ASX הנוכחי שמגיע בתקינה אמריקאית.

לגבי מה שיביאו ימכר - אני חושב שזה לא נכון. יש ביקוש לרכבים חשמליים ולכן הסינים החשמליים מצליחים. לפי הצהרות היבואנים בקרוב אמורים להגיע גם כלים סיניים עם מנועי בנזין, יחידות הנעה היברידיות ו- PHEV ואז נראה אם באמת הכל נמכר או שמה שנותן לסינים תנופה היא ההנעה החשמלית. כבר היום כלים פחות מבוקשים ומיושנים גולשים לערוצי ה-0 ק"מ, זה לא שכל מה שמגיע נמכר במחיר מלא ובאופן מידי.

לרכב הזה ספציפית יש פוטנציאל מכירות מעולה. הוא נראה טוב, מרווח וגדול ביחס למתחרים (לא ביחס לדור היוצא), יש לו יחידות הנעה מודרניות ולפחות עם סמל של רנו הוא מגיע ברמת אבזור טובה מאוד. כלמוביל יודעים למכור ואין סיבה שעם הרכב הזה הם לא יצליחו.

ה-ASX הנוכחי כבר מ-2021 מגיע לארץ בתקינה אמריקאית, אפשר לזהות את זה לפי המאותתים הכתומים בחזית שאופיינים לדגמים אמריקאים.

גם האאוטלנדר והאקליפס מגיעים כיום בתקינה אמריקאית.

לגבי ה-ASX שמבוסס על הקפצ'ור.

מיצובישי כיום היא חלק מרנו-ניסאן, האאוטלנדר שמגיע היום לדוגמא לארץ הוא בעל פלטפורמה זהה לניסאן אקסטרייל ומגיע עם מנוע 2.5 של ניסאן רוג האמריקאית.

מיצובישי רצו לצאת מהשוק האירופאי בעקבות משבר הקורונה, אבל בסוף התחרטו והשיקו את ה-ASX על בסיס רנו קפצור - זה גם ככה בא במקום לצאת מאירופה לגמרי.

גם הרנו טראפיק שבעבר יוצר בשת"פ עם אופל (כיום הויוארו והמובאנו מבוססים על ג'אמפי והדוקאטו) קיבל גם גרסה של מיצובישי בשם מיצובישי אקספרס

2020-mitsubishi-express-front-side-static-OS-w.jpg

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...