Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטוש שיגרתי ביוטיוב נתקלתי בסרטון הבא : מאחורי הקלעים של הפקת פרסומת מאזדה CX5 המחודש. תוך כדי צפיה הבחנתי בפגוש הקדמי עם לוחית רישוי.. חזרתי למבחן שפורסם באתר אוטו לפני כחודש - וואללה זה אותו מספר, אותו רכב ברמת גימור פרימיום בלאק מנוע 2.5. 

לפני כשבועיים הזמנתי נסיעת מבחן למנוע 2.5 הנעה קדמית - נאמר לי שזה רכב ההדגמה היחיד בארץ, לא יהיה פנוי לתקופה ארוכה, וייקח הרבה זמן עד שיגיע לסוכנות חיפה.

עכשיו אני יודע גם שזה רכב שפורק לגורמים ובחיים לא יחזור למה שהיה.. מעניין איך ירגיש בנסיעת המבחן!

Screenshot_20220916-224239_YouTube.jpg

• אהבתי 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 20 דקות, mh53 כתב:

מעניין אם יהיה גילוי נאות במכירה :) 

אני בספק אם בכלל יציינו שזה היה רכב הדגמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מדקה 2:24 רואים שכל החלקים חוזרים לתוך קרטונים וניילונים ובשום שלב לא רואים שלדה ערומה שעומדת בצד ככה שהדבר היחיד שנלקח כנראה מרכב ההדגמה הוא לוחית הרישוי הרכב הוא למעשה זה שסושרד יושב בו. החלקים הגיעו בנפרד ורק אורגנו כתפאורה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

הם במצב כל כך גרוע שלא יכלו לארגן עוד 2-3 רכבי הדגמה?

אתה מתכוון במצב כל כך טוב, שמרוב שיש ביקוש אין להם רכבים.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
לפני 22 שעות, Nakamichi כתב:

אתה מתכוון במצב כל כך טוב, שמרוב שיש ביקוש אין להם רכבים.

גם ב 2021 לא היה להם 2.5 הנעה קדמית לנסיעת מבחן.. רוצה 2.5 - רק סיגנצ'ר עם הנעה כפולה..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
בתאריך 18.9.2022 בשעה 09:49, Mike808 כתב:

מדקה 2:24 רואים שכל החלקים חוזרים לתוך קרטונים וניילונים ובשום שלב לא רואים שלדה ערומה שעומדת בצד ככה שהדבר היחיד שנלקח כנראה מרכב ההדגמה הוא לוחית הרישוי הרכב הוא למעשה זה שסושרד יושב בו. החלקים הגיעו בנפרד ורק אורגנו כתפאורה.

אני גם חושב שזה מה שהיה שם.

כל החלקים נלקחו מהמחסנים (דלתות נצבעו והורכב עליהן ריפודי פנימי), הגה, מושבים וכו'...זה פשוט יותר קל ככה.

בפרסומת עצמה בכלל לא רואים את הפגוש הקדמי, ורואים אותו עם לוחית הרישוי הישראלית רק בסרטון make of....לדעתי שמו אותו שם רק כדי לייצר קשר בין הרכב האמיתי, לחלקים שכביכול פורקו ממנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...