Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי אימפרזה 2006, לפני בערך שנה נגנב הממיר ומאז אני נוסע עם ממיר חליפי (חיישנים מקוריים)  ללא נורת מנוע.

לאחרונה נדלקה הנורה, והרגשתי שהאוטו לפעמים קצת רועד, אז הלכתי למוסך לוודא שזה אכן רק הממיר ולא משהו אחר, ואכן כך היה.

מאז עברו כמה ימים, הרעידות יותר מורגשות ומדי פעם הנורה מהבהבת (אבל רוב הזמן היא קבועה)

תכלס אין לי בעיה להחליף את החליפי הזה לחליפי אחר, אבל דיברתי עם רוני אגזוזים ונאמר לי שממיר לא תקין לא גורם לנורה מהבהבת.

מה גם שבאמת לא נסעתי עם החליפי הזה כמעט, לפי דעתי פחות מעשר.

הרעידות לא מאוד משמעותיות, והאוטו סוחב רגיל ולא מתחמם, אבל אני מניח שזה יחריף עם הזמן.

אני כמובן אלך למוסך בקרוב מאוד אבל אשמח לדעת לפני מה יכול לגרום לזה, ובעיקר אני רוצה להבין אם זה באמת לא קשור לממיר כדי שלא אוציא כסף על דברים לא רלוונטיים.

תודה רבה.

פורסם
לפני 13 שעות, corrolaalpaimveshes כתב:

שלום, ברשותי אימפרזה 2006, לפני בערך שנה נגנב הממיר ומאז אני נוסע עם ממיר חליפי (חיישנים מקוריים)  ללא נורת מנוע.

לאחרונה נדלקה הנורה, והרגשתי שהאוטו לפעמים קצת רועד, אז הלכתי למוסך לוודא שזה אכן רק הממיר ולא משהו אחר, ואכן כך היה.

מאז עברו כמה ימים, הרעידות יותר מורגשות ומדי פעם הנורה מהבהבת (אבל רוב הזמן היא קבועה)

תכלס אין לי בעיה להחליף את החליפי הזה לחליפי אחר, אבל דיברתי עם רוני אגזוזים ונאמר לי שממיר לא תקין לא גורם לנורה מהבהבת.

מה גם שבאמת לא נסעתי עם החליפי הזה כמעט, לפי דעתי פחות מעשר.

הרעידות לא מאוד משמעותיות, והאוטו סוחב רגיל ולא מתחמם, אבל אני מניח שזה יחריף עם הזמן.

אני כמובן אלך למוסך בקרוב מאוד אבל אשמח לדעת לפני מה יכול לגרום לזה, ובעיקר אני רוצה להבין אם זה באמת לא קשור לממיר כדי שלא אוציא כסף על דברים לא רלוונטיים.

תודה רבה.

תחבר מחשב ותראה מה הבעיה. 

סיכוי מאוד סביר שתראה תקלה של החטאת ניצוץ מיספייר, לפי מה שאתה מתאר כאן. 

ממליץ. לך לגשת ולסדר לפני שהממיר שלך ישרף. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לנו רכב זהה , ב"מקרי המנורת מנוע" זה בדרך כלל היה  או חיישן חמצן , או ליקוי בפעולה באחד הצילינדרים במנוע (לא ברור לי מה זה ואיך זה קורה , אבל התקלה הזאת קרתה לנו פעם ב4 שנים בממוצע , כנראה תקלה ידועה של הרכב)

אגב גם לנו גנבו את הממיר , לפי שנה וחודש , והנבלות לקחו גם את החיישנים, אז הוחלף במוסך אגזוזים לממיר חלופי,  ונסענו כ8 חודשים ללא חיישנים ללא בעיות מיוחדות עם מנורת מנוע דולקת (מלבד זה שלאוטו היה מאין הגבלת ביצועים מוזרה שהקשתה בנסיעות ארוכות), ורק לפני הטסט שמנו חיישנים, ומאז בלי עין הרע הכל בסדר.

פורסם

כמה עלתה החלפת חיישנים? כרגע נוסע עם חיישן אחורי תקול ולא חווה בעיות מיוחדות. אפילו עבר טסט. 

פורסם
בתאריך 6.9.2022 בשעה 06:18, nev כתב:

עברת טסט עם ממיר חילופי? 

אני עברתי עם ממיר חליפי וחיישנים מקוריים.

אבל הבנתי שזה לא בעיה גם פשוט לשים צינור ולהעביר אותו, יוצא יותר זול, אבל פחות בא לי.

הייתי במוסך, נאמר לי שצריך להחליף סליל הצתה לאחד הצילנדרים, מישהו יודע כמה אמור לעלות לסוג הרכב הזה?

פורסם
לפני 20 שעות, Uri82 כתב:

יש לנו רכב זהה , ב"מקרי המנורת מנוע" זה בדרך כלל היה  או חיישן חמצן , או ליקוי בפעולה באחד הצילינדרים במנוע (לא ברור לי מה זה ואיך זה קורה , אבל התקלה הזאת קרתה לנו פעם ב4 שנים בממוצע , כנראה תקלה ידועה של הרכב)

אגב גם לנו גנבו את הממיר , לפי שנה וחודש , והנבלות לקחו גם את החיישנים, אז הוחלף במוסך אגזוזים לממיר חלופי,  ונסענו כ8 חודשים ללא חיישנים ללא בעיות מיוחדות עם מנורת מנוע דולקת (מלבד זה שלאוטו היה מאין הגבלת ביצועים מוזרה שהקשתה בנסיעות ארוכות), ורק לפני הטסט שמנו חיישנים, ומאז בלי עין הרע הכל בסדר.

התקלה שהייתה לך זה היה סליל הצתה?

כרגע אמרו לי 550 לסליל 300 לחוטים

ואז כמובן עבודה ומעמ

נשמע לי לא מעט בכלל

פורסם
לפני 20 דקות, corrolaalpaimveshes כתב:

התקלה שהייתה לך זה היה סליל הצתה?

כרגע אמרו לי 550 לסליל 300 לחוטים

ואז כמובן עבודה ומעמ

נשמע לי לא מעט בכלל

לא זוכר , זה היה ב2019 (ולפני זה ב2014) ,אבל מעניין באמת ,  אבדוק בחשבונית.

בכל מקרה זה תיקון לא זול בכלל (מעל 1000 ש"ח בטוח)

פורסם
לפני 8 שעות, corrolaalpaimveshes כתב:

אני עברתי עם ממיר חליפי וחיישנים מקוריים.

אבל הבנתי שזה לא בעיה גם פשוט לשים צינור ולהעביר אותו, יוצא יותר זול, אבל פחות בא לי.

הייתי במוסך, נאמר לי שצריך להחליף סליל הצתה לאחד הצילנדרים, מישהו יודע כמה אמור לעלות לסוג הרכב הזה?

זוכר שאמרתי לך בטלפון שלפי תיאור התקלה אתה לא צריך להחליף ממיר אלא הבעיה אחרת... 

פורסם
לפני שעה, barak5915 כתב:

זוכר שאמרתי לך בטלפון שלפי תיאור התקלה אתה לא צריך להחליף ממיר אלא הבעיה אחרת... 

ברור שאני זוכר

גם לפני שנה כשהסתבכתי עם החיישנים מה שאמרת לי היה נכון...

פורסם
לפני כשעה, corrolaalpaimveshes כתב:

ברור שאני זוכר

גם לפני שנה כשהסתבכתי עם החיישנים מה שאמרת לי היה נכון...

לא יודע מה אמרתי, אבל באמת כיף לקרוא ולשמוע, 🙏

• תוכן חדש...