Jump to content

corrolaalpaimveshes

  • הודעות

    18
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של corrolaalpaimveshes

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. ברור שאני זוכר גם לפני שנה כשהסתבכתי עם החיישנים מה שאמרת לי היה נכון...
  2. התקלה שהייתה לך זה היה סליל הצתה? כרגע אמרו לי 550 לסליל 300 לחוטים ואז כמובן עבודה ומעמ נשמע לי לא מעט בכלל
  3. אני עברתי עם ממיר חליפי וחיישנים מקוריים. אבל הבנתי שזה לא בעיה גם פשוט לשים צינור ולהעביר אותו, יוצא יותר זול, אבל פחות בא לי. הייתי במוסך, נאמר לי שצריך להחליף סליל הצתה לאחד הצילנדרים, מישהו יודע כמה אמור לעלות לסוג הרכב הזה?
  4. שלום, ברשותי אימפרזה 2006, לפני בערך שנה נגנב הממיר ומאז אני נוסע עם ממיר חליפי (חיישנים מקוריים) ללא נורת מנוע. לאחרונה נדלקה הנורה, והרגשתי שהאוטו לפעמים קצת רועד, אז הלכתי למוסך לוודא שזה אכן רק הממיר ולא משהו אחר, ואכן כך היה. מאז עברו כמה ימים, הרעידות יותר מורגשות ומדי פעם הנורה מהבהבת (אבל רוב הזמן היא קבועה) תכלס אין לי בעיה להחליף את החליפי הזה לחליפי אחר, אבל דיברתי עם רוני אגזוזים ונאמר לי שממיר לא תקין לא גורם לנורה מהבהבת. מה גם שבאמת לא נסעתי עם החליפי הזה כמעט, לפי דעתי פחות מעשר. הרעידות לא מאוד משמעותיות, והאוטו סוחב רגיל ולא מתחמם, אבל אני מניח שזה יחריף עם הזמן. אני כמובן אלך למוסך בקרוב מאוד אבל אשמח לדעת לפני מה יכול לגרום לזה, ובעיקר אני רוצה להבין אם זה באמת לא קשור לממיר כדי שלא אוציא כסף על דברים לא רלוונטיים. תודה רבה.
  5. מאפסים נדלק אחרי כמה דקות. אני חושב שזה גם תקלה בחוטים, כי התעסקו איתם באיזה מוסך מאוד לא מקצועי שהייתי. ידוע ידוע... מה המספר שלך חבר?
  6. שום נסיונות מיותרים, ניסיתי בערך עשרה מקוריים משומשים. עכשיו אומנם משומשים מפירוק, אבל כווולם לא תקינים? תאמין לי אם הייתי יודע שזאת הבעיה בוודאות אולי הייתי חושב לקנות מקורי, אבל בסוף אני אוציא עוד אלפייה וזה לא יעזור... אגב בהקשר הזה, אם למישהו יש מקט שהוא יודע בוודאות שמתאים לאימפרזה 2006, זה גם יבורך, ככה לפחות אזמיו דנסו מאיביי בחצי מחיר.
  7. המשך למעללי האימפרזה המסכנה שלי. לאחר שאנשים לא נחמדים לקחו באישון לילה את הממיר שלי, עשיתי תיקון שכלל התקנה של כל הסעפת החסרה עם ממיר חליפי וחיישינים מקוריים משומשים. מאז לא הולכת נורת המנוע, והמחשב מציג p0032, שזאת תקלה בחיישן חמצן ראשון. ניסיתי מספר לא מבוטל בכלל של חיישנים, וזה לא עוזר, אז נראה לי שאולי זאת לא הבעיה. מישהו יודע מה עוד עלול לגרום לתקלה? חשבתי שיש מצב שזה משהו בחיווט כי זה נמשך ונקרע והתעסקו עם זה, אבל לא מצאתי אף אחד באזור המרכז שמוכן להתעסק עם זה. אמרו לי ללכת למרכז שירות של סובארו כי הם היחידים שידעו אבל זה 800 שקל רק לקבוע בדיקה. יש מישהו באזור המרכז שהוא מקצועי מאוד וידע אולי? עוד שאלה קטנה, אם מישהו יודע, מה אמור להיות הצבעים של החיישינים? כי כל מיני מכונאים אמרו דברים שונים. אם למישהו יש קצה חוט (סטגדיש) יהיה מבורך מאוד, תודה.
  8. לא עיר ממוצעת פלוס, נגנב מבניין דירות מנומנם עם אוכלוסייה בסדר גמור למגן חליפי?
  9. התחדשנו בבעיה חדשה לאחר התקנה של ממיר חליפי החיישן המשומש התברר כתקול אין בנמצא חיישן קדמי מקורי משומש, חליפי לא אופציה וחדש עולה רבע אוטו (כשכל התיקון כבר עלה מספיק בעצמו) כרגע נוסע עם חיישן לא מתאים ונורה, מוסכניק שהיה נראה אמין טוען שהפליטה בסדר והוא לא יאכל דלק (בדק עם מכונת ארבע גזים, אם מישהו מכיר את הנתונים co 0.15, למדה 1.2, אני לא יודע אם זה טוב או לא) אם למישהו יש מקט/כיוון לחיישן כזה שלא עולה רבע אוטו זה יהיה מבורך
  10. זה קצת מאחורי הקדמיים, לא האחוריים
  11. כשהייתי נוסע יום יום לא היה בעיה, לא הייתי כמה ימים וגנבו. מה שכן אני גר באזור רווי בנייה, הקשר מובן. מצלמה על החנייה תעזור למשטרה, אם יגנבו משהו כסף לא תראה, אם יש לך אופציה לחנות במקום מגודר/חניון עם שער זה נראה לי הדבר היחידי שיעזור תשמע מצד אחד זה התעסקות, מצד שני זאת תופעה כל כך רוווחת שזה פשוט יקרה לך מתישהו, אני יכול לשלוח לך הקלטות וואטסאפ של סוחרי חלקים שנשאלים האם קיימים בשוק ממירים מקוריים שתבין כמה ביקוש יש לזה בסוף אני ברגע זה במוסך, זאת גם התעסקות... באותה מידה יכולתי להיות פה עם עוד שלושת אלפים בכיס אם היא שנה לא זזה תמכור תאוטו(?)
  12. תודה רבה חבר תאר לך ההרגשה שאתה רוצה לסוע בערב והסובארו שלך משמיעה רעש של מרכבה סימן 2 אם התגובה שלך נובעת מכך שאתה מחזיק ברכב דומה, ויש לך מקורי, אני במקומך מעיף אותו ומוכר ושם חליפי טוב. בדיעבד רואים 6/6, אבל אני יכול לומר לך שחניתי במקום לא מועד לפורענות וזה פשוט דבר שאין איך להמנע ממנו לאורך זמן (או לקוצר זמן במקרה שלי) אם תמכור אותו בעצמך לפחות לא תאכל גם את החיישנים, ואתה למעשה תתחיל להפסיד על זה כסף רק אחרי איזה שני ממירים חליפיים, בקיצור, עדיף הולכים לרופאי שיניים בראשות, הרכב שלי רכב גיבור לכן אני מאמין שהפלדיום הזה יילך לעשירי שכם. בכל מקרה להבנתי לא כדאי לשים מקורי כי הגנבים מבדילים ביניהם ולא דופקים חליפיים לרוב.
  13. גונבים גם תחליפיים? זה שווה להם משהו?
  14. שלום רב, בשעה טובה ומוצלחת גנבו לי את הממיר הקטליטי מהרכב. הרכב ברשותי שלושה חודשים, במהלכם הוא הפגין ביצועים מרשימים (מנוע לא עושה בעיות ולא מתחמם, עשיתי עליו איזה 9k, נסיעות ארוכות עליות וכו, המזגן הקפיא תמיד) והקמ לא גבוה יחסית לשנה (קניתי ב164) ולכן אני לא שש להעיף אותו. כמה יעלה ממיר והתקנה? כמה בעיות ממיר חליפי עושה? מישהו מכיר מקום מומלץ באזור המרכז? והשאלה החשובה היא האם יש טעם להשאיר אותו בכלל או שעדיף להעיף לחלקים? תודה רבה
  15. זה לדוגמא גורם לי לחשוש, כי זה שונה ממה שאמרו רוב האנשים פה והמוסכניק אומר שהבלמים בסדר גמור, היית אומר שכדאי ללכת למוסך נוסף שיסתכלו על הבלמים? תודה רבה, אקח לתשומת לבי תודה על הרחבת הידע, מעניין ומדאיג העניין הזה
×
×
  • תוכן חדש...