Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחיפוש אחרי רכב משומש ואמין לנסיעות קצרות אני רואה מידי פעם B3/B4 או אימפרזה חדשה צצות (25-33K), אבל לא נראה שהן פופולריות מידי כאן בהמלצות.

מניסיון עבר האימפרזות הישנות היו בלתי שבירות (2000-2006 כזה). קרה משהו עם האמינות של סובארו או שזו סתם העדפה אישית?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי אם-אנד-אמס
פורסם

אני לא רואה סיבה לא לרכוש רכב כזה. במיוחד שהן מוצעות במחירים נמוכים מהדגמים המקבילים בקבוצה ללא סיבה מהותית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

ראיתי ששתי מחלות של הדגמים האלו (לפחות עד 2015) הן גז מזגן שעלול לגרום לתקלות אם לא מוחלף ונזילת שמן מראשי מנוע(?), הופך אותם ללא כדאיים או בסיכון גבוה יותר לעומת מאזדה 3 וקורולה למשל? משיטוט בפורום ראיתי גם תלונות ספורדיות על תקלות עקב החלפת מצבר ללא גיבוי ועל מצברים שנגמרים תוך פחות משנה.

פורסם

ב-B3 שהיה עם מנוע 1.5/2.0 ככל הידוע לי האמינות המשיכה להיות טובה . בדור אחרי זה שהגיע עם מנוע 1.6 חדש היו יותר בעיות כמו שציין קודמי כגון אכילת שמן.

פורסם

ה B3 1.5 מנסיון רכב כבד עם מנוע חלש מאוד שגורר מאמץ מהמנוע וצריכת דלק גבוהה למנוע שכזה

עם כי הרכב אמין יחסית עם שוק דפוק שמאפשר לרכוש רכב כזה משנתונים 2010 ומעלה בפחות מ20 אלשח עם עודף

ספציפית לי היה בעיה עם איזה חיישן במזגן שעד שפטרתי אותה לקח לי הרבה זמן וכסף 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, אבי יוס כתב:

ה B3 1.5 מנסיון רכב כבד עם מנוע חלש מאוד שגורר מאמץ מהמנוע וצריכת דלק גבוהה למנוע שכזה

עם כי הרכב אמין יחסית עם שוק דפוק שמאפשר לרכוש רכב כזה משנתונים 2010 ומעלה בפחות מ20 אלשח עם עודף

ספציפית לי היה בעיה עם איזה חיישן במזגן שעד שפטרתי אותה לקח לי הרבה זמן וכסף 

אין לי בעיה עם מנוע חלש, צריכת דלק לא רלוונטית ל-2000 קמ' בשנה..

אמינות הגורם הקריטי.

לפני שעה, tza כתב:

ב-B3 שהיה עם מנוע 1.5/2.0 ככל הידוע לי האמינות המשיכה להיות טובה . בדור אחרי זה שהגיע עם מנוע 1.6 חדש היו יותר בעיות כמו שציין קודמי כגון אכילת שמן.

חבל כי  אני רואה כמה אימפרזות חדשות באיזור 2015 במחיר מפתה.. ~30k... לוותר?

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, אם-אנד-אמס כתב:

זה בדיוק מה שיהיה לי לא אחלה 🙂. שיהיה אוטו מברזלים בלי ריפוד מצידי אבל שיניע.

לכל בעיה  מכאנית יש פתרון, במוסך ולא - תמכור את הרכב...

עזרתי לחבר לקנות אימפזה 2015 שהיתה בליסינג מימוני- הרכב מצויין.

נכון שהגיר הרציף דורש טיפול בזמן אבל אין באמת משהו ממש חראיד שמונע את הרכישה.

B3 עם מנוע 1.5 שתיין ועצל,אם תחליט ללכת עליו עדיף מנוע 2000.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתאריך 27.8.2022 בשעה 00:29, עידן משה כתב:

לא לכל דבר יש פתרון, גם מוסך מורשה לא מצא כלום.

חוץ מזה באמת היה אחלה רכב.

בעיות הנעה- אם היית נגש לחשמלאי רכב טוב היו עולים מהר- לפעמים זה רק ניתוק קודנית שעושה את הבעיה,לפעמים סטרטר ולפעמים סתם מצבר חלש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש ליb3 2008.רכב אמין מאוד. 

ה1. 5 חלש ובעיחתי, יש לי את ה2.0

מחלות:צריכת דלק גבוהה (סובארו..), מסרק הגה בעייתי (לא שווה לתקן, מוסיפים קצת שמן כל חצי שנה) ולפעמים קצת הזעה של שמן מהאטם (800 ש"ח טיפול מניעתי). זהו בגדול. 

פורסם

גם לי היה כמה שנים B3 1.5, בסיסי, אמין, צריכה בערך 1/10

גיר מסרס והרכב לא חזק 

עושה את העבודה מה שנקרא

מה שכן, אצלי לא עבר מעולם בדיקת גזים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הגיר אכן מסרס והזכרת עו ד נקודה - העברת טסט זיהום אוויר. תמיד עבר לי אבל צריך קצת להתאמץ. 

פורסם

אם אתה מחפש רק שקט נפשי ולא איכפת לך שום דבר אחר,
באמת תתמקד במאזדה 3 או אולי יאריס\ג'אז
אבל גם רכב כזה שכבר בילה 15 שנים על הכביש יכול להיות עם תקלות ולכן התחזוקה שהרכב זכה לו עד עכשיו חשובה במיוחד.

• תוכן חדש...