Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג׳יפון עד 150 אל״ש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

הגיע הזמן להצטרף לעדר ולהחליף המזדה סדאן לג׳יפון. מחפש רק רכב חדש ! נוסע כ10k קמ לשנה. 

את תוצרת vag פסלתי עקב גיר ומנוע ה1500.

( נכוויתי בעבר).

בדקתי עד כה:

סוזוקי ויטארה - אמין ומשעמם .

יונדאי קונה הייבריד- יפה מבחוץ, אמינה ככל הנראה אבללל בפנים- מופע שנות ה80, פלסטיק חלול מכל עבר.

ואז קפץ לי אופל מוקה! , אוהב את מה שאני רואה ואיך נוסע. מבין שעם ישראל נרתע מאופל ( למרות שזה כבר לא אופל למעט הסמל…).

דעות המלצות רעיונות נוספים ? 

תודה,

פורסם

הצעה שלי - תמתח את התקציב לטובת מאזדה CX30.

לא רשמת כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב. לזוג CX3 מספיקה, ותקבל 25 אלף ₪ עודף מהתקציב שרשמת.

לא הייתי מהמר על אמינות המנועים 1.2 של פיג'ו- סיטרואן- אופל לטווח ארוך. וגם על הסחירות לעומת מאזדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 12 דקות, vladclar כתב:

הצעה שלי - תמתח את התקציב לטובת מאזדה CX30.

לא רשמת כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב. לזוג CX3 מספיקה, ותקבל 25 אלף ₪ עודף מהתקציב שרשמת.

לא הייתי מהמר על אמינות המנועים 1.2 של פיג'ו- סיטרואן- אופל לטווח ארוך. וגם על הסחירות לעומת מאזדה.

תודה על התגובה, 2 אנשים במקס׳. הcx30 גדולה ויקרה מדי הcx3 מזכירה לי את ה2 שהיתה לי. מה רע במנועים של פג׳ו סיטרואן אופל? הם משרתים עשרות דגמים של הקונצרן. לגבי סחירות , נוטה להסכים. 

פורסם (נערך)

CX3 אכן בנויה על בסיס מאזדה 2.

השבוע נסעתי בשני הרכבים - cx3 בהחלט מרגישה גדולה יותר, גבוה, מרווחת,  איכות הנסיעה עדיפה. גם אהבתי את גימור הפנים.

לגבי מנועי 1.2 טורבו בנזין של PSA - אם תקנה את אחד מהרכבים האלה, עם רצועת טיימינג טבולה בשמן, המלצה חמה ( ולא רשמית של מנהל העבודה במוסך יבואן) :

תחליף שמן מנוע כל 10 אלפים קילומטרים ( במקום 15 אלף ), רק לשמן בתקן PSA B71-2297,

ואת רצועת התזמון כל 60 אלף  (במקום, נדמה לי,  105 אלף, אני כבר לא יודע בדיוק לכמה שינו את הוראות הכתובות).

כמובן, במוסך יגידו לך שאין צורך בכל ההחמרה הזאת - לא להקשיב!

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

CX3 אכן בנויה על בסיס מאזדה 2.

השבוע נסעתי בשני הרכבים - cx3 בהחלט מרגישה גדולה יותר, גבוה, מרווחת,  איכות הנסיעה עדיפה. גם אהבתי את גימור הפנים.

לגבי מנועי 1.2 טורבו בנזין של PSA - אם תקנה את אחד מהרכבים האלה, עם רצועת טיימינג טבולה בשמן, המלצה חמה ( ולא רשמית של מנהל העבודה במוסך יבואן) :

תחליף שמן מנוע כל 10 אלפים קילומטרים ( במקום 15 אלף ), רק לשמן בתקן PSA B71-2297,

ואת רצועת התזמון כל 60 אלף  (במקום, נדמה לי,  105 אלף, אני כבר לא יודע בדיוק לכמה שינו את הוראות הכתובות).

כמובן, במוסך יגידו לך שאין צורך בכל ההחמרה הזאת - לא להקשיב!

תודה, אני ממילא מהמחמירים בשגרת טיפולים . כל מנועי ה puretech של הקונצרן משתמשים ברצועה ולא בשרשרת טיימינג

פורסם (נערך)

כן, מנועי 1.2 זה עם רצועת טיימינג טבולה בשמן. ככה התכנון של המנוע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...