Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב - 406, מנוע 1.8 שנת יצור - 2000 , יד - 2 פרטית גם הראשונה פרטית לרכב 255.000 ק"מ מצב חיצוני ופנימי סביר. לדעתכם מהו מחיר השוק של הרכב בהתחשב בנתונים שציינתי ?

פורסם

הרבה מתחת למחירון, בעיקר בגלל הק"מ הגבוה מאוד. כמובן שזה תלוי במצב הרכב, תאונות, טיפולים וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחיר צריך להצדיק את העובדה שהרכב עבר כמעט 60K בשנה... שזה קרוב לפי 2 ממה שעושים רכבי דיזל פרטיים ופי 3 מרכבי בנזין!!

צריך לקחת בחשבון בלאי מואץ בשנים הראשונות של הרכב, ומכאן שלצורך אחזקה שוטפת לעוד מספר שנים ידרשו המון טיפולים והחלפת חלקים ברכב!

לפני הקניה הייתי בודק את המחירים של חלקי חילוף חיונים לרכב הנ"ל ומחשב עלויות של יישור קו, א"כ גם מוסיף את ירידת הערך של הק"מ הרב.

אמיר.

פורסם

אל תצא פראייר, תוציא את מוכר פראייר ותוריד אותו במחיר כמה שתוכל

בהצלחה.

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
מדובר ב - 406, מנוע 1.8 שנת יצור - 2000 , יד - 2 פרטית גם הראשונה פרטית לרכב 255.000 ק"מ מצב חיצוני ופנימי סביר. לדעתכם מהו מחיר השוק של הרכב בהתחשב בנתונים שציינתי ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57683

לפי מה שכתוב שם בטח יש לך מושג,הרי מכרת אחת לא מזמן....

פורסם

אני לא יודע מה מחיר המחירון של רכב כזה , אבל כך בחשבון שברכב עם ק"מ כזה המנוע יכול להיות קרוב מאוד לסופו, במיוחד אם לא טופל בקפידה ועל הגיר בכלל אין מה לדבר (אההמ צרפתי!).

אני חושב הנק' התחלה צריכה להיות משהו כמו 65-70 אחוז מהמחירון ולהמשיך לרדת משם לפי הסטוריית טיפולים, תקלות שקיימות כבר ברכב, ותוצאות של בדיקה לפני קניה.

בכל מקרה אם בידך הממון ואין לך קרוב משפחה עם מוסך של פיז'ו עדיף שתתרחק מ"מציאה" הזאת ותמצא אחת במצב נורמלי.

גם ככה אני לא מאמין שיש יותר מידי קופצים על 406 1.8, ככה שבכל מקרה יש לך סיבה למיקוח.

פורסם

בערך מחיר של אוטו ממוצע בן שנתיים יותר. בהנחה ש 406 ממוצעת לא מקבלת היום מחירון אז תוריד בערך 35%.

אריק

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני ממש לא מבין למה להכניס ראש בריא למיטה חולה...חסר מכוניות למכירה? מה מושך אותך כל כך בגרזנים כאלה?זה לא רכב מיוחד ונדיר...יש מכוניות שלא הייתי קונה בשום מחיר.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

תראה, הרכב הנ"ל עבר הרבה מאוד קילומטרז' בזמן ממש קצר, לכן זה לא רק בלאי של מנוע, תחשוב שיש בלאי לכל המכלולים, תצטרך לחתוך המון במחיר. אתה צריך להבין שממוצע הקילומטרז'ים ברכבים משנות התשעים הוא משהו כמו 160,000 ק"מ, הרכב הזה עבר 280,000 ק"מ. משנת 2000,זה מפחיד!

לכן, הדבר היחיד שאתה צריך לחשוב עכשיו, איך לעוף מהאוטו הזה, זאת ממש לא קנייה נבונה, יש ים מכוניות כאלה, קצת יותר "שפויות". ברח בחור ברח.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

• תוכן חדש...