Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכונת תספורת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הנושא עלה בפורום מספר פעמים אך בכל השירשורים שעברתי מומלץ לפתוח שירשור חדש (הם מלפני יותר משנה) ולא להקפיץ אותם.

אשתי מספרת אותי בבית פעם בחודש בערך, ראש וזקנקן, תספורת קצרה יחסית (שיער יחסית חלק). בזמנו השתמשנו ב mouser עם כבל אך אשתי טענה כי היא כבדה מדי והוויברציות מכאיבות לה בזמן האחיזה. היא רכשה מכונה קטנה ידנית נטענת אך היא חושבת שהמכונה לא מספיק חזקה לתספורת מלאה ולא מספרת היטב. בנוסף, אני מרגיש כי היא מאוד מתחממת תוך כדי עבודה.

מה שאני מחפש במכונה (לפי חשיבות):

-נטענת בלבד. כנראה שאין צורך בקיבולת גבוהה כי זו תספורת בודדת של כרבע שעה.

-גמישות באורך החיתוך. ב mouser הייתה ידית שייכלה לקבוע את מרחק הלהבים וכיום במכונה הקטנה ניתן לשנות גובה רק ע"י החלפת מסרקים. הייתי שמח למכונה שגם מאפשרת לקבוע את המרחק באמצעות ידית (רצוי בצורה קבועה ללא צורך ללחוץ עלייה) ובעלת מספר רב של מסרקים. רצויי גם שיהיה ניתן להשיג מסרקים חליפיים מאבו-עלי/אי-ביי כי אובדן/שבר מסרק משבית את המכונה משימוש. 

-חזקה יחסית. הכוונה שמעבר אחד יוריד את כל/רוב השיערות בדרכו ללא צורך במספר רב של חזרות.

-קלה/קטנה. אשתי סבלה מאוד מהמשקל והגודל של ה mouser.

-מחיר של כ 200-300 ש"ח בערך. יכול להתגמש מעט תמורת איכות/ביצועים, אין לי בעייה להזמין מאמזון.

-לא מתחממת. המכונה הקטנה שיש לנו היום פשוט רותחת בסוף התספורת ותיקון זקן עם הלהבים בלבד (ללא מסרק) מרגיש כמעט ככוויה.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

פנסוניק ER-GP80K

אפשר למצוא אותה באזור ה-400 ש"ח.

יש לי אותה ולפני כן את קודמתה (ER1611) כבר שנים ואני מרוצה ממנה מאד.

כיוון גובה הלהב מבוצע ע"י חוגה מובנית במכונה 0.8-2 מ"מ, והיא מגיעה עם מסרקים שעם השליטה בחוגה נותנים כיסוי של כל אורך שתרצה.

מחזיקה כמעט שעה בטעינה מלאה ומורידה הכל בקלילות.

פורסם

אתה דורש הרבה מאוד במעט כסף, תהיה חייב להתפשר איפשהו.

ונראה אתה מתכוון לMOSER לא?

אין לי ממש המלצה לתת פה בהינתן שזה התקציב שהצבת אבל אני באמת חושב שכדי להמשיך לבדוק מה יש לMOSER להציע בתחום של הנטענות/בטריות ולמתוח קצת את התקציב. גם היותר פשוטות שלהם יהיו עדיפות על כל מותג אחר.

אישית מחזיק ב1884 כרגע כאשר לפני היה לי את ה1854 שהחזיקה מעל ל10 שנים שהסיבה היחידה שהוחלפה זו הבטריה שכבר בקושי מחזיקה.
(בתכלס מאז שהשתחררתי אני כבר לא מסתפר בבית וקניתי את ה1884 רק לסידור זקן ועדיין אני לא מרגיש שזה היה בזבוז, מכונות פשוט מעולות)

פורסם
לפני כשעה, YoJ כתב:

אתה דורש הרבה מאוד במעט כסף, תהיה חייב להתפשר איפשהו.

ונראה אתה מתכוון לMOSER לא? כן

הבנתי, אז מדובר בסכום של כ 400 ש"ח... ניתן להוזיל ע"י קנייה בחו"ל?

לפני שעה, YoJ כתב:

אישית מחזיק ב1884

לא אומר לי הרבה☺️ איזה יצרן?

לפני שעה, YoJ כתב:

לבדוק מה יש לMOSER להציע בתחום של הנטענות/בטריות ולמתוח קצת את התקציב. גם היותר פשוטות שלהם יהיו עדיפות על כל מותג אחר.

גם אני חשבתי בהתחלה כך אבל אחרי שהשבתתי מכונה מעולה (ויקרה) שלהם בגלל שלאשתי לא היה נוח לעבוד איתה אני נוטה פחות לשלם הרבה על מוצר יקר (וגם איכותי) ולקחת את הסיכון שלא יתאים.

פורסם
לפני 3 שעות, Mike Lowrey כתב:

פנסוניק ER-GP80K

כיוון גובה הלהב מבוצע ע"י חוגה מובנית במכונה 0.8-2 מ"מ, והיא מגיעה עם מסרקים שעם השליטה בחוגה נותנים כיסוי של כל אורך שתרצה.

ממליץ. מכונה מעולה.

פורסם
לפני 13 שעות, Mike Lowrey כתב:

פנסוניק ER-GP80K

מצטרף להמלצה, שווה להעלות את התקציב עבורה. 

פורסם
לפני 14 שעות, Haim_gds כתב:

מכונה קטנה ידנית נטענת אך היא חושבת שהמכונה לא מספיק חזקה לתספורת מלאה ולא מספרת היטב.

האם היא רכשה Panasonic ER131?

לדעתי זו מכונה טובה אבל אין את השינוי דירוג של הסכינים אלא רק החלפה של המסרקים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אז תודה, כנראה שאלך בסוף על ה Panasonic ER1611. חיפוש בזאפ העלה 8 עמודים של ביקורות שרובן חיובייות.

כמה שאלות לבעלי ניסיון:

-היכן ניתן להשיג אותה בזול? בכל זאת 400 ש"ח לא הולכים ברגל... אני לא בלחץ של זמן כך שאין לי בעייה להזמין מחו"ל, מה שמוזר הוא שהמחירים בחו"ל גבוהים מהארץ🙄

-בכמה מהביקורות מזכירים שהמכונה רגישה מאוד ללחות. כמה זה נכון ומה אפשר לעשות נגד זה?

-מה האחזקה הרצוייה לאחר תספורת? שימון/ניקוי או שצריך עוד משהו?

-האם ניתן להשיג מסרקים נוספים למעט מה שמגיע עם המכונה? (רצוי תואמים מעלי/אמאזון)

עוד דבר (בגלל אשתי...), האם ניתן להשאיר אותה מחוברת למטען ללא נזק או בלאי לסוללה? 

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם (נערך)

רגישות ללחות - כשאני מסתפר בבית אני לא בסאונה ולא במקלחת כך שלי לא הייתה כל בעיה עם זה (המכונה הקודמת שימשה אותי 8 שנים)

האחזקה הנכונה לכל מכונת תספורת היא ניקיון ושימון הלהבים אחרי השימוש.

את ה- ER-GP80K אפשר למצוא בKSP למשל ב-400 ש"ח.

ER-GP80K היא ממשיכת דרכה של ER1611 המפורסמת (קלה יותר, זמן סוללה משודרג ושימוש באותם הלהבים כמוה) כך שהייתי ממליץ לך ללכת עליה.

לגבי מסרקים - לא חושב שיהיה לך צורך במסרקים נוספים, אך ידוע לי שיש לא מעט מסרקים תואמי מקור למכונות של פנסוניק.

עריכה אחרונה על ידי Mike Lowrey
פורסם

ממה שאני רואה אין הבדל

ה-K מציין שזה מיוצר ביפן, אבל לפי כל מה שאני רואה בכל הקישורים בזאפ רשום שמיוצר ביפן.

הלהבים זהים בין שתי המכונות.

פורסם

רק לחזק:

היה לי moser

היה לי wahl

נשבר לי וקניתי לפני שנתים panasonic er1611

כל התשבוחות אמיתיות, כשתשלם את העוד 100~200 שח תבין בדיוק על מה הם הלכו.

פשוט עולם אחר, מכל היבט

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

למה ה-ER1611 יותר יקרה מהדגם החדש שלה ה-ER-GP80?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...