Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לא יודע מה איתך אבל לי יש מערכת כריזה, אני פשוט אומר: "או שתעוף לנתיב הימני במקום לעכב את כל התנועה בשמאלי, או שתעצור בצד ותראה לי רשיונות"... תוך שניה הם נלחצים ועוברים לנתיב השני.

דבר יותר מעצבן זה שטוסטוס\קטנוע נוסע על התיב השמאלי על איזה 50 ומוצץ לך את הדם, יש את אלו שנוסעים בדיוק באמצע הנתיב.

פורסם

לא יודע מה איתך אבל לי יש מערכת כריזה, אני פשוט אומר: "או שתעוף לנתיב הימני במקום לעכב את כל התנועה בשמאלי, או שתעצור בצד ותראה לי רשיונות"... תוך שניה הם נלחצים ועוברים לנתיב השני.

דבר יותר מעצבן זה שטוסטוס\קטנוע נוסע על התיב השמאלי על איזה 50 ומוצץ לך את הדם, יש את אלו שנוסעים בדיוק באמצע הנתיב.

אהבתי:roflmao:

אבל ברצינות בדר"כ איזה 20 מטר לפני אני מאותת ימינה ועובר דרך הימני וחוזר מיד לשמאל ככה זה מראה שהוא מעכב את התנועה

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

די, הת'רד הזה כבר עובר כל גבול. במיוחד אתם - מהירות רוסית ודי אול מייטי - תרסנו את עצמכם ומהר, או שתמצאו את זה קשה יותר ויותר לכתוב בפורום הזה.

ננעל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני פשוט ממשיך ללחוץ , ונותן להם תנופה.:wink:

סתם , האמת , בזמן האחרון אני (אחרי העקיפה) מתיישב לפניהם (בלי להוריד מהירות) , ומרים יד המצביעה ימינה (כמובן שזה דורש חלון אחורי נקי :-P ) .

לא תאמינו כמה אנשים זה מעיר מהחלום ומזיז אותם ימינה . בלי עצבים , בלי דווקא ובלי כלום.

חן. שיטת האיתות לא ממש עובדת לצערי , מסיבה פשוטה : 90 אחוז מהנהגים בכלל לא טורחים להביט במראה.זה (אולי) עשוי לעבוד בלילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...