Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הרט"ג - אחרי מספר שנים שבהן לא הגעתי לאתרים אלה בשנה האחרונה ביקרתי בכמה, חלקם בתשלום, חלקם פתוחים. מהפיכה אמיתית בהשוואה למה שהכרתי קודם, אם כי פה ושם יש עדיין חורים. למשל קטע גישה קצר ל"צבעי רמון", שאולי בזכותו האתר כמעט נטוש (נכון לביקור שלי לפני כשנה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 שעות, סולל הדרך כתב:

הבעיה זה נתב"ג - השבוע חיכיתי 3 שעות בתור. מזל שהגעתי 4 שעות קודם.
לסופ"ש קצר... אתה שורף יום שלם על נתב"ג ועל הטיסה
ביזיון אחד גדול!

WhatsApp Image 2022-06-23 at 9.09.30 AM.jpeg

טסתי ברביעי האחרון בלי מזוודה - בנתב''ג 40 דקות הייתי בדיוטי, בחזור לקח לי 10 (!!) דקות.

פורסם

זה לא קשור למזוודה כי הביטחון לקח מעל שעתיים
עשיתי צק אין כולל כול האישורים שעברו ולידציה
הדפסתי תגית למזוודה ומסתבר שלפחות באייר קנדה וגם ביונייטד (תמותו) כל הצק אין שווה לת@ת
כי הם בודקים את כללללללללללללל המסמכים מחדש ואין דרופ אוף למזוודות כמו שיש להם בחו"ל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 25.6.2022 בשעה 18:23, boy23 כתב:

בתאריך 28.6.2022 בשעה 08:25, vadim6385 כתב:

פעם כשנחתתי בLAX, תוך בערך 15 דקות הייתי מחוץ לטרמינל עם המזוודה, כולל תחקיר בטחוני קצרצר.

המאבטחים עמדו וכיוונו את האנשים לאן להגיע.

וזה LAX, שדה תעופה פי כמה יותר עמוס מנתב"ג. אז אם רוצים לייעל, יכולים.

בכל פעם שנחתי בארה"ב - לפחות שעה וחצי עד היציאה עם ההגירה,

מצטער ובאמת בצער אני פחות מרחם על בעלי הצימרים והמלונות שבשנתיים האחרונות שחטו אותנו ללא הנד עפעף, במלנות לא תמיד הכי טובים, צמרים באמת מיושנים (לאחר הפעם האחרונה בצימר באמירים אמרתי לאישתי שדי אין מצב לצימרים אנחנו גרים בתוך שמורת טבע, בבית יפה עם בריכה גדולה למה לי ללכת לג'יפה של אחרים),

לסבר את האוזן אני כבר צריך בין 3 ל 4 חדרים לפחות בחופשה,
השנה באילת באוגוסט - מלנות סבירים רצו ל3 לילות 26K בחלק ללינה וארוחת בוקר וחלק חצי פנסיון,
בסוף לקחנו וילה באילת עם בריכה ונוף לים (4 חדרי שינה) בעלות של 14K ש"ח והשוס אני משלם את החשמל...

פורסם
לפני 59 דקות, llaavvii כתב:

השנה באילת באוגוסט - מלנות סבירים רצו ל3 לילות 26K בחלק ללינה וארוחת בוקר וחלק חצי פנסיון,

חזרתי לפני שבועיים משארם א-שייח, פחות מאלף שקל ללילה לזוג עם שני ילדים במלון הכל כלול. 

הגהנום יקפא לפני שאני אשלם למלון באילת. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אנחנו רוצים לצאת לחופשה של 2 לילות איפהשהו בארץ, בתחילת אוגוסט.

זוג סטודנטים אז התקציב בהתאם - סביבות 1200 שח ללילה לזוג.

יש למישהו המלצה למקום שיעמוד בתקציב ונהנה ממנו?

חשבנו לנסוע לים המלח לבטן גב אבל כל המלונות שם מקבלים ביקורות נוראיות לאחרונה.

אילת רחוקה ומיותרת.

אולי צימר? אני לא חזק בנושאים האלו, לא יודע איך בודקים אם צימר טוב או לא. זה לא שיש להם הרבה ביקורות בגוגל כמו המלונות. וגם התגובות של תשלום יקר לעומת תועלת זניחה קצת הורידו לי מהנושא.

מצד שני חייבים לצאת לקצת מנוחה בחופשת הקיץ.

מה דעתכם?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

פעם אחרונה שיצאנו לנופש בארץ זה היה לפני שנה וקצת, והיינו במלון הזה, שנראה שמאז החליף ידיים ועבר לישרוטל.

היתרונות: מיקום ממש על הכינרת, עם גישה לאגם (עקרונית אסור להכנס למים לדעתי), בידוד רעשים ממש טוב בחדרים, ברוב החדרים יש גם מרפסת שמשקיפה על הכנרת. מבחינת המיקום גם די נח לטייל משם לגולן או הגליל העליון אם רוצים.

החסרונות: ארוחת הבוקר אז היתה ממוצעת מינוס. אולי זה השתפר עם המעבר לישרוטל - אין לי מושג. המחירים היו גם הרבה יותר נמוכים בביקור שלנו - בערך 700 שח ללילה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רק בשביל לסבר את האוזן, התקציב שלך ללילה מאפשר מלון חמישה כוכבים במרכז לונדון עם ארוחת בוקר ועדיין לצאת עם עודף…

מ.ש.ל

• אהבתי 3
פורסם

@garicho

אשמח אם נשווה תפוחים לתפוחים, מראש כתבתי שאנחנו מחפשים בארץ כי אנחנו סה"כ רוצים 2-3 ימים של שקט מהלימודים אחרי שנתיים שבקושי יצא לנו להתאוורר. אם היה לנו סבלנות לנסיעות לנתבג, טיסות, מזוודות, וכו' וכו', הייתי מעלה את זה על הפרק :) 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני שעה, iEminem כתב:

אילת רחוקה ומיותרת.

אולי צימר? אני לא חזק בנושאים האלו, לא יודע איך בודקים אם צימר טוב או לא. זה לא שיש להם הרבה ביקורות בגוגל כמו המלונות. וגם התגובות של תשלום יקר לעומת תועלת זניחה קצת הורידו לי מהנושא.

מה דעתכם?

לא יודע כמה זה משקף, אבל היינו אני וזוגתי ביום כיף במלון לוט בים המלח. רק אחרי שקבענו ראינו את הציון בבוקינג והתבאסנו קצת. 

אבל בפועל היה ממש ממש אחלה. לא היו לי שום תלונות. כול כך התרשמנו לטובה שנחזור לשם ללינה בוודאות. והוא גם זול יחסית. סביב ה-600 שקל ללילה. 

פורסם

כדאי גם לבדוק את איירבנב. יש לי ניסיון טוב מאוד איתם בשנים האחרונות. סיבה אחת למעבר לכיוון הזה, שנמאס לבלות כל יום בחיפוש אחר אוכל בחוץ, מעדיף מקום עם מטבח מאובזר. אני אישית מחפש שקט ושלווה, מקום שקט ונעים בגליל/גולן, צריך דירה/יחידת דיור נקיה מסודרת, מתרחק מכל מיני סממני בלינג-בלינג כגון ז'קוזי ושאר קישקושים, צריך שתהיה גישה נוחה למקום ונוף יפה/סביר, ושקט.

באתר של איירבנב אתה יכול לראות כמה זמן הצימר/דירה/חדר/יחידה מוצע, לקרוא ביקורות של אנשים, ולקבל מושג לא רע אם זה מתאים לך.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 18 דקות, iEminem כתב:

@garicho

אשמח אם נשווה תפוחים לתפוחים, מראש כתבתי שאנחנו מחפשים בארץ כי אנחנו סה"כ רוצים 2-3 ימים של שקט מהלימודים אחרי שנתיים שבקושי יצא לנו להתאוורר. אם היה לנו סבלנות לנסיעות לנתבג, טיסות, מזוודות, וכו' וכו', הייתי מעלה את זה על הפרק :) 

ברור. סתם מבאס המצב. אין לי יותר מידי מה להציע בישראל. גם אני שמעתי שהמלון לוט לא רע. הוא עבר שיפוץ לפני כמה שנים. 

יש גם מקומות לא רעים בגולן. תבדוק אולי את זה:

http://www.booking.com/Share-wZbhAR

פורסם
בתאריך 29.6.2022 בשעה 21:19, MiniMiz3r כתב:

חזרתי לפני שבועיים משארם א-שייח, פחות מאלף שקל ללילה לזוג עם שני ילדים במלון הכל כלול. 

הגהנום יקפא לפני שאני אשלם למלון באילת. 

גם אנחנו חזרנו לפני שבועיים. היה מדהים וגם זול.

היינו ב-Albatros aqua park, אתם ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
בתאריך 2.7.2022 בשעה 11:18, iEminem כתב:

אילת רחוקה ומיותרת.

מה דעתכם?

חזרתי הסופש מאחלה צימר בשואבה (בדרך לירושליים)
צימר פרטי עם בריכה קטנה וגקוזי ואחלה נוף להרים
הוא נקרא טוסקנה ביהודה ואפשר לשלב עם טיול בעיר הקודש בערב (20 דקות נסיעה)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)
בתאריך 3.7.2022 בשעה 12:36, Shmulik_Miata כתב:

גם אנחנו חזרנו לפני שבועיים. היה מדהים וגם זול.

היינו ב-Albatros aqua park, אתם ?

אחד ליד, Reef Oasis Beach Resort 

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • תוכן חדש...