Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מחפש רכב אמין נוח ובטיחותי, אוטומטי בלבד. לפעמים נוסע מהמרכז לירושלים ולהיפך. אבל לא נוסע באופן יומי. לכן: עלויות דלק פחות קריטיות.

1. אמין = לא רוצה רכב שיש חשש שילך הרבה למוסך, אני לא מבין ברכבים וחושב שסתם אוציא עליו הרבה כסף בתיקונים.

2. נוח = רכב שנחמד לנהוג בו - סביבת נהג נעימה, אולי מסך מולטימדיה שאפשר לחבר אליו את הטלפון, נוחות נסיעה בכביש.

3. בטיחותי = עדיפות לרכב עם מערכות בטיחות שמסייעות לנהג ומפחיתות סיכונים לתאונות.

הרכב אמור לשמש בעיקר את הנהג. למרות זאת, מצד שיקולי בטיחות ואיכות נסיעה חושב שאני מעדיף לא רכב מיני, מצד שני - אין צורך במשפחתית גדולה ומרווחת.

מעדיף רכב משנתון חדש יותר ואם אפשר גם קילומטראז' נמוך יחסית.

מה לדעתכם הרכבים עליהם אני צריך להסתכל? 

בנוסף, אם קונים רכב בלי מסך מולטימדיה - האם אפשר להוסיף? כמה דבר כזה עולה? בצורה דומה, האם אפשר להתקין מערכות בטיחות כמו מערכת סטייה מנתיב באופן עצמאי? כמה דברים כאלו עולים?

תודה רבה!

פורסם

בתקציב שלך רוב לרוב הרכבים יהיה מסך מולטימדיה.

לא ניתן להוסיף מערכת לתיקון סטיה.

אם אתה מחפש סופר מיני.

בתוספת קטנה הייתי בודק קיה ריו 2017 מהדגם החדש, או יונדאי i20.

לא זריזות במיוחד אבל אמינות ועם מרווח טוב מאחור.

לקיה תיבת הילוכים עם 6 הילוכים לעומת 4 בi20.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

volvo s60

ה-S60 היחידה שיכולה לבוא בחשבון היא מ-2014 ואילך עם מנוע וולוו. התקציב מ-א-ד גבולי לדגם הזה. בנושא סביבת הנהג די מיושנת עם אפשרויות מאד מוגבלות מבחינת מולטימדיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

לא ניתן להוסיף מערכת לתיקון סטיה.

אם אתה מחפש סופר מיני.

בתוספת קטנה הייתי בודק קיה ריו 2017 מהדגם החדש, או יונדאי i20.

לא זריזות במיוחד אבל אמינות ועם מרווח טוב מאחור.

לקיה תיבת הילוכים עם 6 הילוכים לעומת 4 בi20.

אני לא מוצא אותם ביד 2. כשאני מחפש רכבים מ2017 במחירים האלו הוא נותן לי פגו 208, רנו קליאו, פורד פוקוס.

מה דעתך עליהם?

או לחזור לשנתון ישן יותר?

פורסם
לפני 9 שעות, zvit כתב:

ה-S60 היחידה שיכולה לבוא בחשבון היא מ-2014 ואילך עם מנוע וולוו. התקציב מ-א-ד גבולי לדגם הזה. בנושא סביבת הנהג די מיושנת עם אפשרויות מאד מוגבלות מבחינת מולטימדיה.

כן אבל תמיד השוק של וולוו היה בעייתי,בדרך כלל נמכרות הרבה מתחת למחירון

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תחפש לפי דגם, ואז שנה.

קליאו מנוע בעייתי וגם גיר רובוטי.

208 אופציה טובה עם כוכבית, הייתה בעיה ברצועת הטיימינג שיכלה להתפורר ולגרום לנזק כמו צריכת שמן, יש מקרים של החלפת שמן.

ב2017 יצאה רצועה חדשה אך לא ברור אם תחזיק מעמד עד החלפתה כי שקבע היצרן כול 6 שנים או 100 אלף ק"מ.

מוסך שמתמחה ברכבים הללו ממליץ על החלפה כול 4 שנים או 60 אלף.

מעבר לזה הגיר יפני ומגלה אמינות טובה, הרכב נוח וזריז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי מתקרב לדמי הטורבו של פיגו(בתור אחר שנכווה מ308)

אני חושב שהכי נכון עבורך יהיה סיוויק 5 דלתות.

אם תרצה לשדרג את המוחטימדיה תוכל לרכוש במחיר לא גבוה מערכת תואמת עם אפל קאר פליי.

פורסם
לפני 16 שעות, yulianx כתב:

לא ניתן להוסיף מערכת לתיקון סטיה

חושב שמן הראוי להוסיף 2 דברים.

1. יתכן ויהיה מסך אבל ע"פ רוב זה היה משהו מיושן.

החלפה למסך אנדרואיד מתקדם ואיכותי בארץ כ2000 ש"ח.

באלי אקספרס בין 500 ש"ח ל1000, תלוי באיכות.

2. תיקון סטיה באמת אי אפשר להוסיף, אבל תוכל להוסיף מובילאיי שיתן לך התראה על סטייה מנתיב, אפשר גם עם רטט בהגה או במושב, התראה על אי שמירת מרחק, התראה על סכנת התנגשות וכו'.

אם ממש חשוב לך תוכל גם להוסיף התראת שטח מת במראות, יש לרדי מערכות מערכת כזאת, או לקנות מאלי אקספרס.

הייתי ממליץ על הונדה סיוויק האצב'ק שנות 2015 בערך. רכב כייפי ונוח ואמין מאוד.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדיין לא קניתי את הרכב הרלוונטי.

אני חושב שאני מעדיף רכב עם יותר מערכות בטיחות. מה דעתכם על אופל אסטרה 2016 או על פורד פיקוס 2016?

אולי לא הם אלא משהו אחר?

פורסם
לפני שעתיים, yuval5 כתב:

מאזדה 2

הוא גם קטן וחלש יותר ממשפחתיות / מיני משפחתיות + גם מאוד יקר וצריך לחזור לשנתונים מוקדמים כדי למצוא אותו ביד 2.

למה כדאי אותו?

• תוכן חדש...