Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלים או בוסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי עדיין specs של אחד המכשירים האלה ברמת קיבוליות F או קיבולת Ah.

בכל אופן, מודה שאני לא חזק בחשמלציה, אבל אם נניח שהמכשיר בגדול צריך לתת 200 אמפר למשך שניה אחת, אז מספיקים פחות או יותר שישה קבלים כאלה בטור. זה מבחינת סדר גודל, תקן אותי אם אני טועה. והיות ומחירו של קבל כזה הוא סביב 30 שקלים, זה לא נשמע לי יקר במיוחד. כמובן הנ"ל יש להכפיל בהתאם אם רוצים ביצועים טובים יותר.

זה, אגב, המכשיר שיש לי.

עריכה: הנה, עלי הזריז אפילו מוכר לוח מוכן לחובבי DIY... (אני לא הייתי מנסה את זה בבית.)

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

ולכמה התנעות מספיק המכשיר? לפעמים המצבר בולע את המטען, וצריך מספיק אנרגיה לכמה ניסיונות. המכשירים מבוססי הסוללה אמורים, אאל"ט, להספיק לאיזה 10 התנעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי בוסטר של NOCO שכמעט תמיד ברכב וכשאני זקוק לו הוא עובד חזק. 

רוב הפעמים עוזר איתו לאחרים, אבל מדי פעם משתמש בו כמקור מתח. לא מאכזב.

לא מתניע עם כבלים, יותר מדי סיכונים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בתאריך 31.5.2022 בשעה 17:38, sperial כתב:

חוסך תקלות מחשב רכב שעלולות להתרחש עם התנעה בכבלים.

מה ההבדל בין בוסטר למצבר חיצוני מחובר עם כבלים?

בתאריך 1.6.2022 בשעה 23:28, tu3s כתב:

אני מרוקן על מנת לשמור על מחזורי הטעינה של המוצר.

אבל אתה, למעשה, מנצל בכך עוד מחזור של הסוללה שהכמות שלהם מוגבלת.

בתאריך 31.5.2022 בשעה 14:23, amos77 כתב:

מעניין אותי לדעת האם אנשים עדיין מחזיקים כבלים להתנעה ברכב? אני כן. אבל חושב לקנות בוסטר. יש סיבה להתלבט?

בניתי כבלים לבד ומחזיק אותם ברכב.
קניתי כבלים הכי עבים שמצאתי ב-"ארכה" באורך 5 או 6 מטרים וחיברתי להם תניני נחושת איכותיים. מחיר של הסט היה כ-300 ש''ח, אבל אלו כבלים פי כמה יותר עבים ממה שאפשר למצא בחנויות ומאפשרים להניע מרכב שחונה מקדימה/אחורה מבלי צורך להצמיד את הרכבים חזית לחזית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Boltik כתב:
בתאריך 31.5.2022 בשעה 17:38, sperial כתב:

חוסך תקלות מחשב רכב שעלולות להתרחש עם התנעה בכבלים.

מה ההבדל בין בוסטר למצבר חיצוני מחובר עם כבלים?

בוסטר חוסך תקלות מחשבים ברכב המניע.  כי אין רכב מניע.

פורסם
לפני 4 שעות, dani666 כתב:

בוסטר חוסך תקלות מחשבים ברכב המניע.  כי אין רכב מניע.

כאשר משתמשים בכבלים איכותיים אין צורך להפעיל את הרכב המניע בכלל ולכן אין שום סכנה לציוד חשמלי של הרכב.

• תוכן חדש...