Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר אכילת מרורים מרצועת התזמון המתפוררת של פיז'ו 208 אני רוצה לחוות על בשרי את האמינות של רכב קוריאני\יפני.

הכי חשוב לי אמינות, שקט נפשי ממוסכים, חסכון בתחזוקת הרכב (דלק\טיפולים) ולאחר זה גם שהרכב יהיה כמה שיותר מרווח לסיגמנט.

מתלבט בין  יונדאי i20 או קיה ריו - או המלצה אחרת לרכב במחיר הזה בערך.

האם אני צריך לחשוש מהגיר הרובוטי כפול מצמד?

תודה.

פורסם

אם תמצא ריו פרטית תוכל לקבל אחריות מורחבת על הגיר של שבע שנים מיום עליית הרכב לכביש.

מכאנית הן זהות.

אם אתה מוכן להתפשר על ביצועים יש ריו 1.4 אטמוספרית עם גיר פלנטרי.

פורסם

אתה מחפש חדש או משומש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הריו אופציה טובה יותר עקב 7 שנות אחריות.

מרווחת ודי זריזה.

הייתי בודק סוזוקי סוויפט, יחסית מרווחת,חסכונית ואמינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה יכול להכניס למשוואה גם את היאריס.

לא יודע איך האמינות שלה. אבל כידוע טיוטה דוגלת במכוניות אמינות.

לאורך השנים היאריס גם שמרה על ערכה 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אאלט הריו החדשה מגיעה רק עם מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים.

עד עכשיו אין תלונות אבל אם אתה מחפש אמינות אולטימטיבית, לך על הסטוניק האטמוספרית עם גיר פלנטרי רגיל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 41 דקות, om2 כתב:

אתה יכול להכניס למשוואה גם את היאריס.

לא יודע איך האמינות שלה. אבל כידוע טיוטה דוגלת במכוניות אמינות.

לאורך השנים היאריס גם שמרה על ערכה 

יאריס לא מיובאת כרגע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם גירים רובוטיים ומנועי טורבו באים בחשבון כבר הייתי הולך לכיוון של איביזה או מחכה להשקה של הפאביה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 13 שעות, yulianx כתב:

הריו אופציה טובה יותר עקב 7 שנות אחריות.

מרווחת ודי זריזה.

הייתי בודק סוזוקי סוויפט, יחסית מרווחת,חסכונית ואמינה.

ניראת לי קטנה מדי.

לפני 13 שעות, סולל הדרך כתב:

אאלט הריו החדשה מגיעה רק עם מנוע טורבו וגיר כפול מצמדים.

עד עכשיו אין תלונות אבל אם אתה מחפש אמינות אולטימטיבית, לך על הסטוניק האטמוספרית עם גיר פלנטרי רגיל.

אני יודע שלא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אות שלמה - אבל הסטוניק צורכת יותר דלק ויותר מזהמת (אבל אני עדיין שוקל אותה 🙃).

לפני 12 דקות, dorsht כתב:

אם גירים רובוטיים ומנועי טורבו באים בחשבון כבר הייתי הולך לכיוון של איביזה או מחכה להשקה של הפאביה.

למרות שאני נוסע על פיז'ו כבר יותר מ-20 שנה מהאחרונה (208) ניכוותי ואכלתי מרור. מפחד קצת מרכב אירופי ורוצה לחוות אמינות של רכב קוריאני עפ"י הסיפורים. 

פורסם
לפני 24 דקות, פיזו שלישית כתב:

אני יודע שלא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אות שלמה - אבל הסטוניק צורכת יותר דלק ויותר מזהמת (אבל אני עדיין שוקל אותה 🙃).

יורים אבל בוכים?
החיסכון בצריכת דלק וזיהום האוויר הביא לנו את המנועים הקטנים המטורבתים עם גיר רובוטי.

אומנם אין לי כדור בדולח, אבל לא נשמעו זוועות אמינות מהגזרה הזאת בקאיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הסוופיט סופר מיני, לא מהגדולה שיש אבל לא צפופה.

פורסם
לפני 39 דקות, פיזו שלישית כתב:

למרות שאני נוסע על פיז'ו כבר יותר מ-20 שנה מהאחרונה (208) ניכוותי ואכלתי מרור. מפחד קצת מרכב אירופי ורוצה לחוות אמינות של רכב קוריאני עפ"י הסיפורים. 

אתה מוזמן להסתכל כאן בפורום ולגלות שעל פי הסיפורים גם לקוריאנים יש בעיות ואף אחד לא חף מהן.

חוץ מזה שאין שום קשר בין איביזה ופאביה ובין ה-208 למעט העובדה ששתיהן אירופאיות.

פורסם

בהנחה שכמות ה i20 על הכבישים זהה ל 208, לכל הפחות היינו מצפים לקרוא על הi20 יותר בפורום...

אין מושלם, אבל ביחס לאחרים (בלי שמות) הקוריאנים יהיו יותר אמינים 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...