Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע סביב 25K בשנה  באיזור ירושלים ככה שצריכת דלק זה בונוס.

חשבתי על מזדה 3 (טיפה זוזללת)/יונדאי /קיה פורטה 132כ"ס/טיוטה/הונדה/סוברו/סקודה אני מניח גם יכול להיכנס לרשימה. למרות שהבנתי שהטיפולים שם ממש יקרים.

מה אומרים המומחים 

פורסם (נערך)

אני לא מומחה, אבל...
האם אתה צריך רכב "משפחתי"?  אם אתה יכול להסתדר עם סופר מיני, תוכל למצוא מכוניות חסכוניות יותר.
מה הדרישות חוץ מצריכת דלק?   האם ידני בא בחשבון?

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

תודה על ההתייחסות 

3 ילדים וכיסא בטיחות... אני מניח שאם זה סביר ובגדול ונכנסים בלי שאני שומע יותר מידי תלונות באוזן אז כן זה אופציה 

ידני שלילי .. אשתי גם נוהגת ברכב 

בטיחות ואמינות בגדול ..(בפעם האחרונה שעליתי עם הרכב נוכחי לירושלים כמעט נשאר לי בעליות).

אני מניח שברכב בתקציב הזה אני די התחנה האחרונה אז אמינות ושאמשוך איתו שנים יותר חשוב לי מירידת ערך

פורסם

בנתונים האלה נראה לי שאתה בכיוון הנכון. אפשר להוסיף לרשימה לדעתי את יונדאי I30

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

חושב שתוכל למצוא סיוויק בעדיפות על ההאצבאק שנותן לך בגאז מרווח++ במחירים האלה 

לי אישית הייתה אחת 2013 רכב מצויין לסגמנט 

חוץ מטיפולים בסדיר לא ראה מוסך 

לגבי עניין הטיפולים אחרי שהרכב סיים את תקופת האחריות אין שום סיבה לטפל במורשה תקנה את מה שהיצאן ממליץ ולך למוסכניק שרק יעשה את העבודה יעלה הרבה יותר זול 

בהצלחה בחיפוש

עריכה אחרונה על ידי _-?
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

נראה לי שמאזדה 3 לא מתאימה לך. הגג המשתפל הופך את הספסל האחורי לא נוח, ודגם ה-1600 (דור שני, 2010-13)  חלש ולא יתאים לגבעות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 55 דקות, sperial כתב:

נראה לי שמאזדה 3 לא מתאימה לך. הגג המשתפל הופך את הספסל האחורי לא נוח, ודגם ה-1600 (דור שני, 2010-13)  חלש ולא יתאים לגבעות.

אם מדובר במודל 2013, זה כבר גיר עם 6 הילוכים. 

אתרגם לשפה sperial-ית: יעלה ת'קסטל בלי בעיה.

איציק

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עד כמה שאני זוכר שנינו צודקים - כי הדגם התחלף באמצע השנה. אבל ,אתה יודע, כבר 9 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

i30 סטיישן הצורה החדשה 2013-2015 בול בשבילך בטיחות אמינה ומלא מלא מקום מנוע 130 כס+ וגיר 6 הילוך אוטומטי . אחלה רכב מאוד נהנתי ממנו כרכב משפחתי דלק סביב 1-11

פורסם

קיה פורטה העניקה בעבור תמורה מעולה לכסף בסכומים האלה אבל היום היא קצת יקרה ומבוקשת יותר כך שקשה יותר למצוא רכב במצב טוב. היא מרווחת, אמינה, יש לה פתחי מיזוג למושב האחורי שלא היו נפוצים כל כך בשנתונים האלה ותא מטען גדול.

• תוכן חדש...