Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר שמן מזויף טיוטה פריוס 2006

ErezH396
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום.

רכשתי חלקים עבור טיפול לרכב שלי טיוטה פריוס 2006 בחנות שאני קונה ממנה די הרבה והיא נחשבת אמינה באזור שלי, וקפצתי לגיסי שהוא מתמחה בנושא כדי שיעזור לי לבצע את הטיפול.

בזמן שהרמנו את הרכב וכבר פירקנו את פילטר השמן גיסי ניגש לפילטר החדש ומיד קלט שהוא לא כמו המקורי על אף שהכיתוב עליו היה ממש דומה, ביצענו את הבדיקה עם הספריי קרבורטור והכיתוב נמחק ממנו דיי בקלות.. בנוסף לכך שהיו לו שאריות צבע בגימור לא סטנדרטי מה שהוסיף להוכחה שהוא מזויף.

העניין הוא שמיהרנו וכבר פירקנו את הישן שהיה מאוד מלוכלך וגם בזמן הפירוק הוא התעקם קצת, לכן החלטנו לחבר את הזיוף ומחר אקפוץ לקנות מקורי.

השאלה שלי, עד כמה נזק יכול לגרום פילטר שמן מזויף למנוע בטווח זמן קצר? 

והאם יש סיכוי שאני יכול להחזיר אותו לחנות אחרי שהרכבתי אותו? מאחר שלא נאמר לי כלל שמדובר בחליפי ואף רואים בבירור שמדובר בזיוף..

IMG-20220505-WA0172.jpg

IMG-20220505-WA0169.jpg

עריכה אחרונה על ידי ErezH396
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבדיקה עם הספרי מתאימה רק לפילטרים של VAG ואלי עוד כמה.

יש מסננים מקוריים של יצרנים אחרים שספרי מוחק את הכיתוב בקלות, זה לא אומר כלום.

בתמונה הראשונה רואים צבע שחור על איזור התבריג שם בהחלט זה נראה חשוד בזה לא נתקלתי.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, ב.מ.שרותי רכב כתב:

איך תכננת להחזיר פילטר מזויף חזרה לחנות כשהוא על הרכב ? 

לא תכננתי..

להחזיר את הישן לא היה רלוונטי והוא פורק.

חשבתי אולי לקנות במקום אחר מקורי ולפרק את המזויף ולהחזיר אבל הוא עלה לי 50 ש"ח אני כנראה אספוג את זה כי אני לא בטוח שיקבלו אותו חזרה..לפחות עכשיו אני יודע ממי להיזהר.

עריכה אחרונה על ידי ErezH396
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רשום מק''ט שלו בגוגל/ יוטיוב וחפש הבדלים של מזויף ומקורי

מצאתי ככה פילטר מזויף של יונדאי (השסתום בפנים היה מולחם ועוד מלא פיצ'רים שרק עיור יכול לפספס)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוכש באמזון גרמניה פילטרים של MAN תוצרת גרמניה עולה לי באיזור 30-40 שקל ליחידה כולל הכל ומשלוח עד הבית.

אני רוכש כמות של לפחות 3 יחידות כך שזה מוזיל את המחיר ליחידה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.5.2022 בשעה 21:39, levy כתב:

אני רוכש באמזון גרמניה פילטרים של MAN תוצרת גרמניה עולה לי באיזור 30-40 שקל ליחידה כולל הכל ומשלוח עד הבית.

אני רוכש כמות של לפחות 3 יחידות כך שזה מוזיל את המחיר ליחידה.

רק לטויוטה או לכל רכב ממליץ לקנות שם? איזה אתר?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...