Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגדיל תקציב , תקנה מק מיני m1 משומש או מקבוק אייר m1 משומש כשיצאו הm2 ואנשים יתחילו למכור.

(אבל אח תצפה למחשבים בגרושים. כמו ששמת לב וכמו שאמרתי - הם שומרים על הערך שלהם חזק)

אפילו המפרט הבסיסי ביותר מהיר בצורה מפתיעה ביותר בm1.

מניסיון (יש לי מק מיני כזה)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 36 דקות, Michazzz כתב:

פשוט רוצה להתנסות במחשב אפל

למה?!
אין סיבה לקנות מק בשביל "החוויה". אין פה חוויה. זה מחשב עם מערכת הפעלה. מתרגלים בסוף, אבל זה לא שמדובר בעונג צרוף.

קניתי מק כי הוא מתאים, זה שמערכת ההפעלה שלו שונה מכל מה שיש לי ואני רגיל אליו, זה לא יתרון, זה חיסרון

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה? כי מבקשים ממני לפעמים תמיכה במחשבים של אפל וככה אוכל לתת מענה. אחיינית שלי תהיה ארבעה חודשים בארה"ב בשליחות של הסוכנות - ככה היא תשתמש במחשב ובסוף היא תביא לי אותו. זהו אין לי עוד סיבות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בשביל מה לקנות מחשב בן 5, מדגם בן 7, ועוד עם 8GB RAM?

ביצועים meh (במקרה הטוב) וכניסה אחת (שהיא גם לטעינה).

היתרונות היחידים שלו זו הרזולוציה של המסך (שהוא קטן, 12") והעובדה שהוא מאוד נייד.

אם לא הבנת, אין לך סיבה לקנות מק ישן. נדמה שכל ההתעקשות שלך נובעת מרצון לא ברור שתוכל להרגיש שיש לך מק, המחשב שכולם ממליצים עליו.

אבל לא על המחשבים מהדור הזה אנחנו ממליצים. אין לך מק שכדאי לקנות בכסף שאתה מוכן לבזבז.

זה ברור מספיק?

פורסם (נערך)

מרגיש צורך לחדד את הנקודה הזאת -

המק אייר הוא באופן היסטורי המחשב הכי פח אשפה של אפל, באופן עקבי, עד להופעת הדור שכלל את ה-m1.

השינוי הפך אותו בבת אחת למוצר עם יחס עלות/תועלת המוצלח ביותר. הזוי אבל זה המצב.

בנוגע לתמיכה לאחור: המקבוק משנת 2013 של הילדים הפסיק לקבל עדכוני מערכות הפעלה - נשאר באחת מלפני אחרונה - אבל עדיין מקבל עדכוני אבטחה. השאלטר ל-2013 ייסגר בסוף 2023, או בקיצור, 10 שנים פר דגם בצורה יחסית עקבית.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האייר הוא מוצר שתפקידו להיות קל משקל. זה, באופן מסורתי, פוגע בביצועים, כי אין אפשרות למעבד להתקרר, והביצועים שלו יורדים בהתאם. זה לא "פח", זה ה-trade off.

הטכנולוגיה של ה-M1 פתרה את הבעיה הזו. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

היתרונות היחידים שלו זו הרזולוציה של המסך (שהוא קטן, 12") והעובדה שהוא מאוד נייד.

זה המקבוק (בלי אייר) בשנים מסוימות.

זה דגם אחר - מסך לא רע , גודל מדהים , מעבד נוראי.

האייר כולל מסך לא רטינה בשנים האלו ו2 כניסות. מחשב שונה.

לפני 6 שעות, hans כתב:

המק אייר הוא באופן היסטורי המחשב הכי פח אשפה של אפל

לא הייתי הולך כזה רחוק.

הוא היסטורית המחשב הכי זול - רמת כניסה.

מהרגע ששמו בו SSD (כלומר מהיום הראשון) לדברים יומיומיים הוא ממש היה אחלה ומעל ומעבר - כל עוד אתה לא צריך הרבה זיכרון והרבה מעבד (שוב - נפתר בm1) - אבל היסטורית הוא כלל גם מסך שהתיישן מהר מאוד בזמן ששאר המחשבים התקדמו משמעותית ומעבדי אינטל בינוניים להחריד בגלל החסכון בחשמל.

לרמת מחיר שלו - הבעיה היחידה שלו זה שהיה 13״ פרו קרוב אליו לרוב שהיה מוצלח יותר - אם היית מוכן לעליה במשקל שהיתה שווה את זה.

הm1 והלאה - גרמו לזה שהפרו 13״ הפך למחשב המיותר בליינאפ. כל השיפורים הגיעו לair בערך.

אז המצב כרגע הוא בערך:

1. מקבוק אייר לבערך 90% מהאנשים - מעל ומעבר למה שיצטרכו לשנים קדימה כנראה. לכל שימוש ביתי ואפילו חצי מקצועי.

2. מקבוק פרו 14 - לצרכי ביניים (דגמים בסיסיים. יספיקו כמחשב עבודה להמון זמן) או איפה שצריך את המסך המשמעותית יותר טוב (נדיר)

3. מקבוק פרו 16/14 עם שבב מקס - אם משהו אחר משלם את החשבון או אם יש דרישות מאוד ספציפיות סביב הייתרונות של המקס (קידוד וידאו , מודלים תלת מימדיים וכו שבו המקס עושה קציצות כנראה מכל לפטופ בשוק)

Then dying is forgetting

פורסם

צ׳מע, המסך של ה-14 זה ליגה, גם אם לא צריך את הביצועים ורק צופים איתו במדיה. הוא גם גדול יותר.

פורסם
לפני 53 דקות, dinnnn כתב:

וליביו מה דעתך על ה 13 פרו עם ה M1?

לא לגעת!

https://9to5mac.com/2022/06/07/difference-between-macbook-air-and-pro/

זו השילדה הישנה כלומר:

מצלמה פחות טובה

טאצ׳ באר חסר שימוש באמת

רמקולים פחות טובים משמעותית

מסך בטכנולוגיה ישנה יותר

אין מאגסייף

אין טעינה מהירה (דורש ספק אחר)

בקיצר - המחשב הכי מיותר בליינאפ. שאריות של הדגם הישן והחדש. לגמרי לוותר.

היתרון התיאורטי שלו הוא יכולת להמשיך לפעול בשיא המהירות של m2 לאורך זמן. זה מקרה מאוד אנקדוטלי

• אהבתי 2

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

צ׳מע, המסך של ה-14 זה ליגה, גם אם לא צריך את הביצועים ורק צופים איתו במדיה. הוא גם גדול יותר.

לגמרי.

כל פעם שאני משתמש בו - אני נדהם מחדש (יש לי 14 פרטי ו16 מהעבודה)

אפילו גורם לC1 Oled שלי להראות בינונית בתכני HDR לפעמים.

זה פשוט ליגה משלו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...