Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעבור בין חברות ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מבוטח בחברה x מקיף וחובה וחידשתי פוליסה שאמורה להיכנס בתוקף ב1.5 .

הביטוח הנוכחי אצל אותה חברה הוא עד 30.4.

הבנתי שאני יכול להוזיל עלות(ואכן הוזלתי 1500 שקלים) והיום הצטרפתי לחברת ביטוח y הפוליסה מתחילה ב1.5.

הם אמרו שהם יטפלו בקטע הזה של הביטול ביטוח בחברה שחידשתי אצלה וחתמתי על טופס, ובאמת בוטל הביטוח חובה רק ללא המקיף.

לביטול המקיף הם דורשים מסמך של שעבוד, כי אני מסיים לשלם על הרכב עוד חודשיים לבנק, אבל אני לא מבין מה זה משנה אם כבר חידשתי חובה ומקיף בחברה אחרת? 

הם יכולים לסרב לבטל את הביטוח בלי המסמך הזה?

כי בתכלס מה שאכפת לבנק זה שיש ביטוח מקיף וכבר יש פוליסה חדשה בתוקף, אז למה החברה הקודמת מסרבת לבטל אותו ומה אני אמור לעשות?

תודה.

פורסם (נערך)

כן, כי הביטוח מכסה לא רק אותך אלא גם את הבנק, ואתה צריך לקבל אישור הבנק שאתה מכוסה, שהוא צאשר את הכיסוי ושיש שעבוד לטובתו.

יש לך גם אופציה לפרוע את ההלוואה ולהסיר את השעבוד, אבל גם זה תהליך שאורך זמן מה, אם מביאים בחשבון את הפרוצדורה מול הבנק ומול חברת הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...