Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יורופקאר גם טובים. מצטרף גם להמלצה של סיקסט . כשהסתובבתי בחניון שדה"ת מינכן אתה רואה צי על שלל התוצרת הגרמנית ובעיקר אודי ו BMW . 

טיפ קטן מהתור לקבלת רכב : היה תור של 10 דקות. לכל שוכר הוצע שידרוג דגם ב 100-200€ לעסקה. אלה שהתלבטו טיפה על הדגם הבסיסי, קיבלו הנחה על השדרוג ואלו שלא רצו שום שדרוג בסוף גם קיבלו את הרמה היקרה בחינם. כנראה שחסרים רכבים ברמה הבסיסית. שיטת מצליח. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מעניין 1
פורסם

זה יכול לקקות בכל מקום, צריך מזל. אחד הבנים שלי קיבל בארה"ב קמארו כשלא היתה טידה, ואחרי כן באוסטריה מרצדס, אמנם סדרה A, אבל מאובזרת בנדיבות, במקום גולף. מאז הוא מאוכזב בכל פעם שאין שדרוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, save כתב:

יורופקאר גם טובים. מצטרף גם להמלצה של סיקסט . כשהסתובבתי בחניון שדה"ת מינכן אתה רואה צי על שלל התוצרת הגרמנית ובעיקר אודי ו BMW . 

טיפ קטן מהתור לקבלת רכב : היה תור של 10 דקות. לכל שוכר הוצע שידרוג דגם ב 100-200€ לעסקה. אלה שהתלבטו טיפה על הדגם הבסיסי, קיבלו הנחה על השדרוג ואלו שלא רצו שום שדרוג בסוף גם קיבלו את הרמה היקרה בחינם. כנראה שחסרים רכבים ברמה הבסיסית. שיטת מצליח. 

ממתי ההתנסות הזאת? היא עם סיקסט? אחרי קורונה? שיא העונה? 

אני מנסה לקבל רכב ללא תור משמעותי. בגלל זה אני מקווה שע''י השכרה ללא וואוצ'ר ושימוש ישיר באתר החברה זה יעזור. שמעתי שבאפלציה של יורופקאר באייפון אפשר לסרוק רישיון. אני תוהה אם זה מקצר משהו.

אם אפשר לקבל לזה אימות אשמח.

אחד החוקים בהשכרות זה שאף פעם אל תצפה לשדרוג ולפעמים באמת אין מכוניות אחרות.

לי יש דוגמא הפוכה לחלוטין מהשכרה עיסקית בארהב לפני כמה שנים טובות. רצו שאקח שדרוג תמורת כסף (שזה כבר יכול להיות בעיה מבחינת החברה), סירבתי מה שעצבן אותם, נתנו לי ניסאן versa או משהו מסכן דומה אחרי hell storm.  החליפו שמשות אבל לא תיקנו פחחות... בסוף אחרי צעקות ושעתיים המתנה יצאתי משם עם שברולט קרוז כמעט מהניילונים שהיתה מצויינת.

השכרות אחרי זה היו בסדר גמור.

וסתם קוריוז - לפעמים אם אתה מגיע חצי יום קודם או אחרי יש מבחר מטורף ובהפרש של כמה שעות אין כלום.  יום עסל יום בסל.

פורסם

לגבי המתנה בתור - הרשם ךמועדון הלקוחות של חברת ההשכרה, ועשה זאת מספיקהמוקדם כך שכרטיס,הפלסטיק יגיע אליך. בד"כ יש תור נפרד ומהיר לחברי מועדון.

עקרונית אין בעיה להרשם למועדוני הלקוחוץ

ת של כל החברות הגדולות - טופס קצר באינטרנט וזהו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, KipodYam כתב:

בגלל זה אני מקווה שע''י השכרה ללא וואוצ'ר ושימוש ישיר באתר החברה זה יעזור

לא עוזר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

ההתנסות שלי מלפני חודש במינכן. בזמן שבגרמניה האומריקון הגיע לשיאים חדשים של נדבקים.

3 אנשים בטור שודרגו למרות שתיאמו (בעיברית) לא להוסיף יורו אחד.

הכל בשובר של שלמה סיסקט. לא שזה משנה. 

כלומר זה משנה קצת אם בסוף הם חייבים לך כסף. כמו שקרה לי. זה יותר מסובך להחזיר כסף לכרטיס אשראי וצריך שם אישור מנהל. 

בכל מקרה , לא חשוב איזה שדרוג , הרכבים מוגבלים אלקטרונית ל 210 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...