Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את המלצותיכם וחוות דעתכם - עדיף מתוך התנסות אישית, כמובן, לשכירת רכב בגרמניה. בפעם האחרונה ששכרתי (לפני שנתיים, ממש לפני הקורונה) המחיר ששילמתי היה כמעט חצי מהמחיר שנדרש ממני היום ומדובר בדיוק באותו מספר ימים ובאותו סוג רכב. יחד עם זאת, לא מחפש איזו חברה קיקיונית שאחר כך יהיו לי סיפורים איתה. (לא מדובר ברכב ל"שופוני" אלא סולידי). 

פורסם

המחירים עלו בגלל הקורונה - יש מחסור עצום במכוניות להשכרה. בעיה כלל עולמית. זה מגיע למצב שאנשים נוחתים עם השובר ביד ובדוכן אין מפתחות לרכב.

תצטרך לעשות מחדש את אותה עבודת רגליים (או אצבעות) שעשית לפני שנתיים.

הכי חשוב - רכוש כל ביטוח רלוונטי אפשרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אומנם לא גרמניה אלא שדה תעופה בבאזל (ומשם לגרמניה), אבל בדיוק הזמנתי אתמול דרך expedia. הזמנתי סטיישן (midsize elite בשפתם), אוקטביה או דומה, לשבוע, ב-640 דולר כולל מושב תינוק וכל הכיסוי הביטוחי שהיה להם להציע. לא הייתי אומר ש-2000 ש"ח לשבוע זה מחיר גבוה...

פורסם (נערך)

סיקסט חברה גרמנית, הזכיין בארץ שלמה סיקסט לרוב נותן את ההצעה הזולה ביותר עם כל הביטוחים שאפשר לקנות בארץ. לפעמים בדלפק בחול צריך להוסיף ביטוח שמשות 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

א. המחירים הכפילו את עצמם לעומת לפני שנתיים.

ב. מציעים לך מחיר בסיס, תוספת להורדת השתתפות עצמית בחצי, ועוד תוספת לביטול השתתפות עצמית מוחלט. הם מאוד אוהבים לחייב על כל שריטה שהם מוצאים ברכב, באשמתך ושלא באשמתך, חשבון תיקונים של מאות אירו. לכן חשוב להיות עם ביטוח ללא השתתפות עצמית. יחד עם זאת, אני ממליץ לבחור באופציה הזולה ביותר (השתתפות עצמית גבוהה) ולרכוש ביטוח ביטול השתתפות עצמית להשכרת רכב בפוליסת ביטוח הנסיעות. זה יוצא הרבה יותר זול.

ג. יש מקומות שניתן להחזיר רכב בשעות מאוחרות שהמשרד סגור ולזרוק את המפתח לתוך תיבה. זה מאוד גמיש מבחינת השעות, אבל לא מומלץ כי אחר כך אתה מקבל מכתב עם תמונות של כל מיני שריטות ברכב וחשבון של תיקונים. עדיף להחזיר בשעות שיש נציג במקום ולהתעקש לעבור יחד איתו על הרכב.

ד. פעם אחרונה הזמנתי אצל BMW גרמניה. יש להם חברת השכרה אבל היא לא ממש פונה לתיירים. האתר הוא בגרמנית בלבד, וגם הנציג שמסר לי את המכוניות דובר גרמנית בלבד. צריך להגיע לסוכנות BMW בעיר בשעות הפעילות על מנת לאסוף ולהחזיר את המכונית בשעות הפעילות.

המחירים הרבה יותר טובים מהמחירים עבור מכוניות BMW בחברות ההשכרה הרגילות, וגם מובטח לך שתקבל רכב מהסדרה שהזמנת (אין or equivalent שדוחפים לך אודי אחרי ששילמת במיטב כספך על BMW). ניתן להזמין את כל הסידרות שלהם. לדוגמה, הזמנתי 2 מכוניות מסידרה 3 וקיבלתי אחת סדאן בנזין ואחת סטיישן דיזל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

היתרון בסיקסט הוא שהביטוח הוא ביטול השתתפות ולא החזר השתתפות. 

ראש שקט בלי טרטורים ותביעות . 

תבדוק טוב איזה ביטוח אתה מקבל

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

למיטב הבנתי, ביטוח השתתפות עצמית זה כמו כל פנייה להחזר הוצאות מחברת ביטוח - צריך מסמכים, ובדכ נדרש תצהיר משטרה.

מישהו פה אי פעם קיבל ככה כסף??

ממליץ לבדוק ביורופקאר.

פורסם (נערך)
בתאריך 4.4.2022 בשעה 19:13, amosbmw כתב:

א. המחירים הכפילו את עצמם לעומת לפני שנתיים.

ובנוסף יש מחסור ברכבים.

ב. מציעים לך מחיר בסיס, תוספת להורדת השתתפות עצמית בחצי, ועוד תוספת לביטול השתתפות עצמית מוחלט. הם מאוד אוהבים לחייב על כל שריטה שהם מוצאים ברכב, באשמתך ושלא באשמתך, חשבון תיקונים של מאות אירו. לכן חשוב להיות עם ביטוח ללא השתתפות עצמית. יחד עם זאת, אני ממליץ לבחור באופציה הזולה ביותר (השתתפות עצמית גבוהה) ולרכוש ביטוח ביטול השתתפות עצמית להשכרת רכב בפוליסת ביטוח הנסיעות. זה יוצא הרבה יותר זול.

אבל אם יש תביעה אתה צריך לשלם השתתפות עצמית ואז לבצע את כל הביורוקרטיה של תביעת הביטוח. אחרי מה שקרה לי לפני 3 שנים - ברצף של השכרה אחת גם תאונה וגם פריצה לרכב - השקט הנפשי של ביטול השתתפות עצמית שווה את ההפרש במחיר (בלי הסעיף הזה הייתי צריך להשליש לידי חברת ההשכרה פעמיים 600 אירו). סעיף המשטרה רלוונטי בפגיעות שאתה שם לב אליהן ויכול לגזול לא מעט זמן, אבל זה לא קשור לסעיף ביטול השתתפות עצמית כי ההודעה נדרשת לפי החוק ובכלל בלי קשל לכך שמדובר ברכב שכור, וחוץ מזה, חברת ההשכרה דורשת את ההודעה למשטרה, שכוללת כבר גם מילוטי טפסים עבור הביטוח.

ג. יש מקומות שניתן להחזיר רכב בשעות מאוחרות שהמשרד סגור ולזרוק את המפתח לתוך תיבה. זה מאוד גמיש מבחינת השעות, אבל לא מומלץ כי אחר כך אתה מקבל מכתב עם תמונות של כל מיני שריטות ברכב וחשבון של תיקונים. עדיף להחזיר בשעות שיש נציג במקום ולהתעקש לעבור יחד איתו על הרכב.

עוד יתרון של רכישת ביטול השתתפות עצמית: אתה מגיע לתחנת ההחזרה, מוסר את המפתחות (בשעות העבודה לנציג אנושי ואחריהן לתיבת ייעודית) ובזה נגמר הסיפור של הרכב. לא צריך לעבור עם הנציג על הרכב ,ולא יחייבו אותך על פגיעה מאבן שעפה מגלגלי משאית.

ד. פעם אחרונה הזמנתי אצל BMW גרמניה. יש להם חברת השכרה אבל היא לא ממש פונה לתיירים. האתר הוא בגרמנית בלבד, וגם הנציג שמסר לי את המכוניות דובר גרמנית בלבד. צריך להגיע לסוכנות BMW בעיר בשעות הפעילות על מנת לאסוף ולהחזיר את המכונית בשעות הפעילות.

המחירים הרבה יותר טובים מהמחירים עבור מכוניות BMW בחברות ההשכרה הרגילות, וגם מובטח לך שתקבל רכב מהסדרה שהזמנת (אין or equivalent שדוחפים לך אודי אחרי ששילמת במיטב כספך על BMW). ניתן להזמין את כל הסידרות שלהם. לדוגמה, הזמנתי 2 מכוניות מסידרה 3 וקיבלתי אחת סדאן בנזין ואחת סטיישן דיזל.

מעניין. אני לא מכיר את האפשרות אבל לפי התיאור זו לא שכירה והחזרה בנמה"ת. צריך להגיע לתחנת ההשכרה. לא ציינת היכן אתה נוחת, אבל, למשל, במינכן השדה נמצא בעמרחק של כשעת נסיעה ממרכז העיר ב-S-bahn, והיא לא בהכרח מביאה אותך לתחנת ההשכרה. שכירת רכב כזו מצריכה תכנון נוסף והתנייות עם המזוודות.

ראה הערותי בכחול בגוף ההודעה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, KipodYam כתב:

מישהו פה אי פעם קיבל ככה כסף??

בהחלט. אחיין שלי קיבל חשבון של איזה 1000 אירו על שריטות ברכב. החזיר את הרכב בלילה ללא נציג.

היה לו ביטול השתתפות עצמית על פי עצתי בביטוח הנסיעות של passportcard. היה קצת ויכוח איתם כי החשבונית לא הייתה על שם הנהג, אבל בסופו של דבר בהחלט שילמו את כל הנזק. לא נדרשה שום הודעת משטרה.

לפני 4 שעות, sperial כתב:

לפי התיאור זו לא שכירה והחזרה בנמה"ת

נכון. ציינתי את זה. אבל פעם אחרונה שהזמנתי רכב בשדה התעופה של מינכן היה שם תור של שלוש שעות לקבלת הרכב (המוזמן!). הרס לי חצי יום של נסיעה מתוכננת, ככה שגם איסוף בשדה התעופה זה לא תמיד מוצלח. חוץ מזה, בכל חברות ההשכרה יש תוספת תשלום על איסוף/החזרה בשדה תעופה.

צריך פשוט לתכנן נכון על פי תוכנית הנסיעה. ברוב שעות היממה יש רכבות מכל שדות התעופה לעיר (לבדוק לו"זים עוד מהארץ). ואם אתה צריך לשהות בעיר בכל מקרה עדיף להיות שם בלי רכב - כאב ראש של חניה. אני בודק גם שמיקום המלון הוא ליד תחנת רכבת שמגיעה ישירות מהשדה.

את הרכב לוקחים כשיוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.
אם מתכננים לנסוע ישר מהנחיתה לאיזורים מחוץ לעיר, אז בהחלט שווה לשקול איסוף משדה התעופה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מסכים עם רוב ההודעה שלך, אבל נושא הנסיעה לעיר בתחב"צ די מעיק בגלל המטען. ממש לא נעים להתגלגל ברכבת עם המזוודות. אז אם מתכוונים לשהות בעיר אתה צודק, אבל אם הכוונה לצאת לדרך עדיף לשכור את הרכב בשדה ולחסוך את הכסף והזמן של הנסיעה לעיר, זה מקזז יפה את עמלת נמל התעופה בשכירת הרכב.

פורסם
בתאריך 4.4.2022 בשעה 14:39, nepet כתב:

סיקסט חברה גרמנית, הזכיין בארץ שלמה סיקסט לרוב נותן את ההצעה הזולה ביותר עם כל הביטוחים שאפשר לקנות בארץ. לפעמים בדלפק בחול צריך להוסיף ביטוח שמשות 

מצטרף להמלצה

שכרתי מהם 3 פעמים בגרמניה, לא התאכזבתי אף פעם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נצל"ש - בוסטר לילד בן 4.5? מנסיון עבר, גם אם מזמינים כזה מראש בעת השכרת רכב, לא תמיד יש, ואם יש , אז משהו ברמה נמוכה . האם פשוט עדיף להביא איתנו בטיסה? רעיונות אחרים יתקבלו בברכה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בתאריך 4.4.2022 בשעה 19:13, amosbmw כתב:

האם תוכל לתת יותר פרטים? איך מגיעים אליהם? (אפילו בהודעה פרטית).

פורסם
בתאריך 8.4.2022 בשעה 22:38, fatboy1340 כתב:

נצל"ש - בוסטר לילד בן 4.5? מנסיון עבר, גם אם מזמינים כזה מראש בעת השכרת רכב, לא תמיד יש, ואם יש , אז משהו ברמה נמוכה . האם פשוט עדיף להביא איתנו בטיסה? רעיונות אחרים יתקבלו בברכה

שים במזוודה. זול יותר משכירות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 8.4.2022 בשעה 22:38, fatboy1340 כתב:

אפשר לשלוח מושבי בטיחות למטען המטוס בחינם

בעמדת מטען מיוחד,

אני עושה את זה קבוע.

אממה, עוד פרוצדורה שלוקחת זמן.

מתייחסים בכזו רצינות כאילו הבאת איזה פסנתר כנף,

ועובר בדיקה של לוחמים שנראים מכח טקילה.....

בתאריך 3.4.2022 בשעה 21:42, avz כתב:

המחיר ששילמתי היה כמעט חצי מהמחיר שנדרש ממני היום ומדובר בדיוק באותו מספר ימים ובאותו סוג רכב.

לאחרונה עשיתי חריש עמוק לרכב בניו יורק,

פערים מטורפים בין החברות,

מחירים שלא מופיעים באתרי ההשוואות,

אלא רק באתר החברה.

• תוכן חדש...