Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

סיטרואן ברלינגו 2016, בהתנעה הק"מ בלוח שעונים הפך לקווים. 

Screenshot_20220401-155425_(1).thumb.png.b8e3a09838e7bc1a8eb959fd749702cb.png

היה 224.000 ק"מ, זה קצת גבוה. 

אני חושב למכור את הרכב, השאלה שלי איפה אני יכול לצרוב ק"מ נמוך יותר וכמה הגיוני לצרוב בשביל שיהיה קל למכור. חשבתי על איזור 130.000 ק"מ. 

אני לא מטפל במורשים כך שאין הסטוריה ואף אחד לא יכול לעלות על זה. 

תודה. 

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 5
  • מעניין 1

פורסם

מהיכרותי עם בוקי( רק דרך הפורום) קל מאוד להבין שמדובר במתיחה של 1 באפריל, הוא האדם האחרון שהיה חושב/עושה דבר כזה.

• אהבתי 1
  • משעמם 1

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש לי צורב x2 שהייתי משתמש בו לצרוב פיפא 97 ולמכור לכל השיכבה שלי בבית הספר.. 

תבוא אני אצרוב לך ברצון. 

רק קח בחשבון בגלל שמדובר בצורב x2 אז אני יכול לצרוב לך רק 448k קמ.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

אהה זה הכי פשוט,ניגש לכל מוסך מדרכה הכי מעפן עם עובדים הכי מקצועיים ומיומנים בתעשיה של אוטומוטיב,שמחזיקים את הציוד הכי מתקדם מסין,בסביבות  10-50$,בשניה יתחברו לקלאסטר של לוח שעונים,אחר כך ל-BSI,ימלאו מה שתבקש,בתור בונוס יתחברו לשרת של משרד התחבורה ויתקנו רטרואקטיבי כדי שזה יתאים למספר שתבקש,ואם היית מטפל רק מורשה,היו נגשים לשרת של PSA ומתקנים כרטסת,כמובן כל זה תמורת 200 ש"ח + מע"מ עם חשבונית מסודרת......אני מניח עבודה של 5 דקות :crazyeyes

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מדובר בתצוגה רגילה שמופיעה לפני ההתנעה. 

מה שמצולם זה מצב לוח השעונים בעת שליפת PIN Code לטובת שכפול מפתח. 

פורסם
לפני 11 דקות, Buki כתב:

מה שמצולם זה מצב לוח השעונים בעת שליפת PIN Code לטובת שכפול מפתח. 

בטח,כי בפועל זה לא באמת רכב שלך,חרטטת אותו שאבדו לך כל המפתחות,מצב  ALL KEY LOST,אז אחמד שלף את הכלי הכי יקר שלו 50$,ודרך OBD על הדרך שחזר לך  PIN CODE ופינק אותך עם מפתחות חדשות לרכב לא שלך :angel:
פשוט לא ראית את המסך של המכשיר המשוקלל שלו:

2022-04-02_1-05-32.thumb.png.13c7c113e8a6e11bbe9a886eddab96e8.png

פורסם

לדעתי פשוט חסר לך חנקן בגלגלים.

לפי ספר הרכב (מזל שאני קורא צרפתית ואידיש שפת אב) יש ללחוץ על כפתור mute שלוש פעמים, להקיש 1234 בקודנית ולשאול את סירי מה השעה במונקו.

אצל רוב האנשים זה מחזיר את הק"מ למחצית ממה שהיה. בהצלחה במכירה.

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לי יש אותה תקלה בגולף דור 5. לאחר התנעה בשניות הראשונות לא מופיעה הנסועה.

מה עושים ? איך מתקנים את התקלה ? האם צריך להחליף את לוח השעונים ?

20220402_121307.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 13 דקות, מרק10 כתב:

לאחר התנעה בשניות הראשונות לא מופיעה הנסועה.

מרק, היום כבר לא 1 באפריל, אז אני  מדבר ברצינות. 

הקווים האלו שרואים בתמונה ששמתי, לא מופיעים בשום מצב, גם לא בהתנעה. 

בהתנעה מופיע  OIL OK, אורי זה קילומטרז' לטיפול ואחרי זה קילומטרז' כללי. 

התצוגה שצילמתי זה בזמן שליפת פין קוד לשכפול מפתח. 

הפין קוד נמסר עם רכב חדש ואם הוא ישנו אין צורך לבצע את פעולת השליפה. אפילו יש לי את התווית הזאת באיזה מגירה אבל שכחתי להביא אותה כשבאתי לשכפל מפתח. 

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Buki כתב:

היום כבר לא 1 באפריל, אז אני  מדבר ברצינות. 

התצוגה שצילמתי זה בזמן שליפת פין קוד לשכפול מפתח. 

אז עכשיו גם אני עונה ברצינות,הסיבה שזה כך,כי בזמן הפעולה הזאת,עם כלי הנכון הוא מסוגל לעשות את הפעולה הפלילית שאתה הצגת את זה בתור בדיחה,ואני זרמתי איתך....לצערי זה מאוד נפוץ עד היום,ועושים את זה בצורה רשלנית,וזאת גניבה לכל דבר !

לפני 27 דקות, Buki כתב:

הפין קוד נמסר עם רכב חדש ואם הוא ישנו אין צורך לבצע את פעולת השליפה. אפילו יש לי את התווית הזאת באיזה מגירה אבל שכחתי להביא אותה כשבאתי לשכפל מפתח. 

ברגע שיש לך לפחות מפתח אחד,סיפור פשוט,אין צורך שתביא פין קוד....במצב ALL KEY LOST רוב המנעולנים  :silly:

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם
לפני 5 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

ברגע שיש לך לפחות מפתח אחד. 

היה לי מפתח אחד תקין מקורי. 

• תוכן חדש...