Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אני מחפש רכב חדש, בהתחלה חשבתי להשקיע סביבות 80000, התעניינתי בפיקנטו החדשה אבל הגיר הרובוטי גמר אותה, כנ״ל לגבי i10.

לאחר מכן חיפשתי ספארק, הופתעתי לגלות שהמחיר קפץ לפני פחות מחצי שנה ב8000 (במקום 84 בערך עלה ל92) וזה קצת מוגזם, מה גם שאני לא מוצא את הדגם ב0 ק״מ בשום מקום.

בעיקרון אני מחפש רכב חדש (לקנות מהחברה) אבל מוכן ״להתפשר״ גם על רכבים אחרים מעניינים.

חשוב לי שהמנוע יהיה סבבה ותאוצה טובה וכמובן בטיחות. לא קריטי צריכת הדלק אבל גם שלא יהיה מוגזם (איפשהו סביבות 1/15 זה בסדר).

קראתי פה בכמה מקומות אנשים שממליצים לקנות מסוכנויות רכב ״חדש״ 0 ק״מ אך אני לא מוצא בשום מקום, זה נשמע פתרון מעולה ככה שאם מישהו יוכל להאיר את עיני איפה אני מוצא כאלה זה יהיה מעולה, על ספארק ספציפית וגם באופן כללי.

אשמח להמלצות, תודה רבה!

פורסם

רכב 0 "מ אפשר לקנות בחברות הליסינג/השכרה וגם במגרשים כמו לדוגמא אוטו סנטר.  יש גם אתרים ייעודיים לעסקאות כאלה כמו carcost  או carbuy שאם אני לא טועה הם מתווכים בין הקונים לבין אותן חברות ליסינג 

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היי,

קודם כל תשובה על התשובה, לא הכרתי את האתר הזה.

סליחה על הבורות, כל המגרשים למיניהם שמחזיקים רכבים חדשים 0 ק״מ, לא מחזיקים את הדגמים המפוארים? אם אני רוצה את הדגם של הפרמייר של ספארק אין דרך להשיג אותו בצורה הזאת?

בנוסף אשמח להמלצות נוספות על רכבים.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

אין סופר מיני חדש ב 95000. 

אני גם מחפש עכשיו ומתלבט בין חדשה לבין רכב משומש כמו גולף או v40.

אני אחסוך לך אם אתה רוצה כי חרשתי על כל האתרים ועל הרבה אולמות תצוגה. 

הכי אמינה וקרובה לתקציב שלך מאובזרת בכל טוב עם שוק רותח סוזוקי סוויפט חדשה , עולה בסביבות 100000. מהנה היא לא אבל תראה מבחני דרכים שלה אולי תתאים לך. 

מזדה 2 מהנה לנהיגה ואמינה באותה מידה. תבדוק מחירים באתרי 0 קמ.

הציעו לי איביזה באספקה מיידית במחיר של 105000 אם מעניין אותך , היא גם מהנה לנהיגה ויותר חסכונית בדלק. יתר הסופר מיני יקרות יותר או שכן עומדות בתקציב אבל לא הייתי מציע לך בגלל בעיות מנוע / גיר ידועות . 

אם אתה פוזל לשוק יד2 זה כבר סיפור אחר כי אתה לא מוגבל אבל מהבדיקות שעשיתי אנשים עפים על עצמם ומבקשים על רכב משומש מחיר קרוב לחדש אז חבל על הטירחה , צריל לחכות שהשוק יירגע קצת אם יש לך סבלנות.

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 8 שעות, zhaov כתב:

היי,

קודם כל תשובה על התשובה, לא הכרתי את האתר הזה.

סליחה על הבורות, כל המגרשים למיניהם שמחזיקים רכבים חדשים 0 ק״מ, לא מחזיקים את הדגמים המפוארים? אם אני רוצה את הדגם של הפרמייר של ספארק אין דרך להשיג אותו בצורה הזאת?

בנוסף אשמח להמלצות נוספות על רכבים.

תודה רבה!

אין ברמת אבזור הגבוהה.

מזדה 2/סיטרואן c3 הם היהיו במחיר מ0 ק״מ.

כאשר הסיטרואן תהיה נוחה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 שעות, nepet כתב:

הכי אמינה וקרובה לתקציב שלך מאובזרת בכל טוב עם שוק רותח סוזוקי סוויפט חדשה , עולה בסביבות 100000. מהנה היא לא אבל תראה מבחני דרכים שלה אולי תתאים לך. 

סוויפט עולה 107 אלף ש"ח כמה שזכור לי, גם עם ההנחה שיש למועדון הוט (ועוד מועדוני צרכנות) עדיין עולה יותר מ-100 אלף ש"ח.

מבחינת אבזור בטיחות היא לא מחסירה דבר שזה מצוין אבל היא מעבר לתקציב שלו.

לפני 10 שעות, nepet כתב:

מזדה 2 מהנה לנהיגה ואמינה באותה מידה. תבדוק מחירים באתרי 0 קמ.

ומצד שני מחסירה המון אבזור בטיחות שכבר נהיה סטנדרט במתחרות, אני חושב שזו הסופר מיני היחידה שמשווקת עם מובילאיי גם ברמות הגימור הגבוהות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

עריכה: נפלתי בפרסומת מדובר על הדגם הידני ב95k

אני לא מכיר את הרכב אבל יש בימים האחרונים פרסומות לרנו קליאו חדשה מהיבואן ב95k.

עריכה אחרונה על ידי dav9
טעות
פורסם

אוקיי חברים,

תודה רבה לכולם על התגובות, לקחתי את כל מה שאמרתם והעליתי קצת את התקציב, חשבתי ללכת על מאזדה 2 החדשה, דגם דינאמיק ב106,000 חדש חדש מהחברה.

אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי אם המהלך הזה נכון בתקציב החדש או שהוא היה הולך על כיוון אחר.

קראתי כאן באחד הדיוניים שמאזדה 2 הולכת להיות היברידית בשנה הקרובה, אולי שווה לחכות?

הצעות אחרות באותו התקציב?

פורסם

באזור ה 110 אלף בערך יש לך את הקורסה, זריזה יותר, מרווחת יותר, נראית לדעתי הרבה יותר מודרנית, מאובזרת טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, zhaov כתב:

קראתי כאן באחד הדיוניים שמאזדה 2 הולכת להיות היברידית בשנה הקרובה, אולי שווה לחכות?

מאזדה 2 מזמן לא חדשה, להפך, אחד הדגמים הותיקים בסגמנט.

אתה לא צריך לחכות, אתה יכול ללכת לקנות טויוטה יאריס היברידית כבר עכשיו. ההבדל יהיה הסמל על ההגה ובחוץ. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

היי,

שוב תודה על התשובות.

לגבי טויוטה יאריס, התקשרתי, האספקה היא לעוד חצי שנה, יש מחסור גדול ברכבים עכשיו כמו שאתם בטח יודעים.

המאזדה 2 יכולה להגיע תוך 14 ימי עסקים, 

אשמח לדעת האם לדעתכם קניה של מאזדה 2 (2022) חדשה היא קניה נבונה כיום או ששווה לחכות או להשקיע את הכסף ברכב אחר?

בואו נתעלם רגע מההיברידי.

פורסם

לדעתי לא.

בעיקר בגלל האבזור הבטיחותי שנחות מרוב המתחרות בקטגוריה. כמדומני הסופר מיני היחידה שמגיעה עם מובילאיי (למעט ה-I20 ברמת הגימור הכי נמוכה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מחפש רכב אמין זריז עם תא נוסעים מעוצב יחסית טוב ביחס לשאר הרכבים בסגמנט ולא אכפת לך מהמובילאי שמותקן בו זו קניה נבונה . הייתי מוסיף עוד טיפה ועובר לדגם הבא ברשימה בגלל אבזור עדיף. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...