Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הבא ברשימה (אלגנט) מגיע גם עם מוביליי (זה לא בדיוק מוביליי - אלא סוג אחר, יש אותו כי במאזדה כמערכת מובנית של עד 80 קמ״ש אך בגלל תקנות חובה להשתמש גם בו), האבזור העדיף שלו ממש בקטנה ככה שלא קריטי.

בעקרון רציתי רכב זריר ואמין, להתרחק מגיר רובוטי כמו מאש, צריכת דלק סבירה ומעלה. חוץ מהמאזדה 2 התעניינתי גם ביאריס (רק עוד חצי שנה תהיה בארץ), איביזה (הבנתי שחלקים יקרים וכו׳ וכו׳), יש עוד רכב ששווה לבדוק? 

פורסם

ובתנאי שלא אכפת לי משלושה דברים שדי נהיו סטנדרט בקטגוריה:

1. בקרת שיוט אדפטיבית.

2. בלימה אוטונומית במהירויות מעל 80 קמ"ש.

3. תיקון סטייה מנתיב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סוויפט החדשה תענה על כל הדרישות מלבד החלק של הזריזות. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הסתכלתי שוב על רכבים ברמת המחיר הזאת, יש את הסוויפט ההיברידית כמעט באותו המחיר, אני מאוד מתלבט. אשמח לחוות דעת.

שוב פעם, ממש תודה על המענה.

פורסם

היא לא באמת היברידית, המנוע החשמלי קטן מאוד, יותר גימיק.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אין לך מה להתלבט אם אתה מחפש רכב אמין עם שוק חזק . זה רכב שמצויד בכל המערכות מקוריות מהמפעל ומגיע בלי התקנה מקומית . 

הוא מאד חסכוני בדלק , בהנחה שאת לא סוחט את הדוושה .

לרעתו אפשר לומר כמה דברים:

1. זריז הוא לא . 

2. הפלסטיקה בתא הנוסעים מרגישה פשוטה. יש אנשים כמו אבא שלי שזה לא מזיז להם הוא בעלים של אחת כזו. 

3. תבדוק ציון ריסוק , לדעתי אין לו 5 כוכבים . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

קנית מאזדה 2 מודל 2022 יכולה להיות נבונה אם קונים אותה מליסינג 0 קילומטרים בהנחה ומחזיקים בה 5 שנים+

https://www.carcost.co.il/deals/deal/2603/מאזדה-2-דינאמיק-1500-אוטומטי-5-דלתות-2022

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה לגבי סיאט איביזה "סטייל"?

המחירון 104,000, והיא מגיעה עם מערכות בטיחות מתקדמות. בנוסף, מרווחת וחסכונית יותר מהמאזדה 2.

(תוספות הכרחיות כמו מצלמת רוורס/שנה שלישית אחריות יעלו את המחיר לאזור 107-108, אבל זו עדיין עסקה משתלמת יחסית).

פורסם

חבר רכב לפני כמה שבועות איביזה סטייל.

חייב לציין שנראית טוב, הסלון נראהה הרבה יותר מודרני ואיכותי יותר.

זריזה, הגיר עובד מצוין,מרווחת, לדעתי גם אופציה טובה מאוד כרגע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום לכולם,

כמו שאמרתי, העליתי את התקציב ל 110k. אני יודע שהטויוטה ההיברידית קצת יותר יקרה אך גם ככה היא תגיע לארץ רק בעוד כמה חודשים לפי גורמים מוסמכים.

אני מתלבט בינה לבין מאזדה 2 בדגם הדינאמיק, אני יודע שהיא קצת פחות חסכונית אבל לפי מה שקראתי כאן בפורום, ראיתי דברים טובים.

אם מישהו יוכל לעזור לי להגיע להחלטה זה יהיה מעולה.

אני מצטער על ״החפירות״, זאת קניה מאוד גדולה וחשוב לי לדעת שאני עושה את ההחלטה הנכונה.

תודה רבה לכל מי שענה ועוד יענה, מעריך את זה מאוד.

פורסם

שוב פעם - מאזדה 2, אם יש אותה מליסינג 0 קילומטרים בהנחה של 10 אלפים ש"ח, אין סיבה לשלם על אותו הדגם דינאמיק 107 אלף₪ ליבואן.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קח בחשבון שמאזדה 2 נשארה מאחור בכל ההקשר של בטיחות ולטעמי גם פנים הרכב מיושן.

מצטרף להמלצה על איביזה סטייל/יונדאי i20 ברמות הגימור הגבוהות.

פורסם
לפני 8 דקות, vladclar כתב:

שוב פעם - מאזדה 2, אם יש אותה מליסינג 0 קילומטרים בהנחה של 10 אלפים ש"ח, אין סיבה לשלם על אותו הדגם דינאמיק 107 אלף₪ ליבואן.

תודה על התשובה, אין אותה במחיר הזה מליסינג, ביררתי, גם אין כרגע במלאי וצריך להזמין וגם בסופו של דבר זה יוצא הבדל של 3-4 אלף ש״ח.

(103 לעומת 106 חדשה מהחברה, בגלל המחסור)

• תוכן חדש...