Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. מתכוון לקנות וולוו s 60 בתקציב שלי אוכל לקנות רכב 2013 אך עם תוספת קטנה אוכל גם 2014 השאלה שלי האם יש הבדל בין השנתונים מבחינת מנוע ונוחות נסיעה והאם המנועים של T5 בהכרח יותר אמינים מה T4. תודה לעונים

פורסם

2013 מגיעה עם מנועי פורד וגיר דו-מצמדי של פורד - שילוב פחות מוצלח.

2014 ה-T5 הגיע כבר עם מנוע וולוו וגיר פלנטרי 8 הילוכים. אלה נחשבים למוצלחים יותר. ב-2014 יש גם 8 מכוניות עם המנוע והגיר של פורד.

מנוע בעל 1969 סמ"ק, ושל פורד 1999 סמ"ק.

ה-T4 קיבלה (בארץ) את המנוע והגיר של וולוו רק בנובמבר 2015 (נמכרו 4 כאלה ב-2015)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חוץ מהמנוע - הבדלים די מינוריים. היתה מתיחת פנים בין 2013 ל-2014. ההבדל במנוע משמעותי מאד.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הבנתי. שאלה אחרונה.. עד כמה הטיפולים והחלקים יקרים לשנתון זה ובכללי לוולוו? באמת רכב יקר לתחזוקה כמו אומרים עם ירידת ערך רצינית?

פורסם

לכל הדגמים בסגמנט שמירת הערך היא לא הצד החזק. הטיפולים והחלפים לא יקרים משמעותית (אם בכלל) מאלה של מכוניות אחרות בסגמנט.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 20 דקות, zvit כתב:

לכל הדגמים בסגמנט שמירת הערך היא לא הצד החזק. הטיפולים והחלפים לא יקרים משמעותית (אם בכלל) מאלה של מכוניות אחרות בסגמנט.

אוקיי. אז לא להתפשר על T4 ורצוי רכב מעל 2013 אני מבין נכון?

פורסם

רק רכב 2014, ורק T5 עם מנוע וולוו. הקומבינציות האחרות בשנתונים 2013-2014 פחות מומלצות.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...