Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכולם, למנוע  puretech 1.2 קיימת תקלה סדרתית, שגורמת לרצועת הטיימינג להתפורר,

עיקר המקרים היו בגרסה מוגדשת, אך מיעוטם הופיעו גם בגרסה האטמוספרית.

108.service.pdf

במרץ הקרוב, הפיג'ו 108 שלי עתידה לחגוג 6 שנים על הכביש וכ56,000 ק"מ, 

לקראת הטיפול - פניתי ליבואן לקבל שאת שגרת הטיפולים, מתוך הנחה שאראה שקיימת הנחייה להחליף את רצועת התזמון לאחר 6 שנים, כמו שהמליצו לגבי לגבי הדגם המוגדש, והופתעתי לגלות שהנחיית היצרן היא להחלפת הרצועה לאחר 10 שנים או 165,000 (בתנאים קשים 160,000)

image.thumb.png.0b125d9afd61e9535b3edc7d5e060e4a.png

האם מישהו מכיר המלצה אחרת?

בהינתן ההנחיה, ובהינתן הקילומטרז' הנמוך (בשנים האחרנות כ-8,000 בשנה)

האם כדאי להקדים את החלפת הרצועה? או להמתין למועד המתוכנן\לתקלה?

פורסם

ההנחיה עכשיו היא 6 שנים או 105 אלף.

אורן ממליץ על 4 שנים או 60 אלף ק״מ.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני חשבתי ככה, וכך גם נכתב בפורום,

אבל במסמך שהיבואן העביר אלי - ציינו שצריך להחליף אחרי 10 שנים או 165,000 ק"מ.

מישהו מכיר מסמך רשמי אחר?

פורסם

אולי ההנחיה היא למנועי טורבו, אבל כיוון שזאת אותה חגורה לא הייתי מחכה 10 שנים, היא גם יכולה להתפורר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מכניס בסוף החודש את ה-C3 2018 שלי לטיפול שנתי. היא על 84000 ק"מ ואני עושה לה טיימינג על הדרך.

אי"ה אני אחזיק אותה 7-8 שנים, במהלכן אני אחליף טיימינג פעמיים, אז אין לי סיבה לא להקדים את הראשונה שבהן.

אם הוא לא ירצה, אז אולי יילך לי המנוע אחרי ההחלפה אבל לפני תום האחריות (אפריל 2023).

אם המנוע יילך לי אחרי תום האחריות אני חוזר לפה לקלל את כל המעורבים.

פורסם

מצילום שהעליתי פה נאמר לי שהיא כנראה לא דור 1. ביקשתי במוסך (ואזכיר להם לפני הטיפול) לשמור לי את הישנה לאחר ההחלפה כדי לוודא. אעדכן.

פורסם

גם אני מכניס לטיימינג בטיפול הקרוב (105) למרות שהוא אטמוספרי. וחבל שלא קיבלתי החלפה חינמית בריקול.

מישהו יודע כמה עולה טיימינג בשורק?

האם מחליפים גם משאבת מים?

האם ישנם חלקים נוספים חוץ מרצועה ומותחן?

וכמה עולה מצמד? חוששני שהוא בסוף חייו

טיפול + טיימינג + קלאץ' + בלמים שאני מקווה שלא יעמיסו עלי

למכור את הרכב וזהו? 😅

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 12 דקות, avargel כתב:

בפעם האחרונה שמסרתי רכב אתה סירבת לקבל

זה רק אומר לך שהפעם אתה תצטרך לשלם לי שאני אקח אותו 🤣

למה באמת ציפית ? שאני אקח אוטו שצריך להחליף בו טיימינג + קלאץ', אחר כך לעשות מנוע, ואללה ירחמו עם המאייד והמזגן.

זה כמו לקנות טסלה אחרי 8 שנים, האוטו גמור, לפח. זהו. :-P 

• מצחיק 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

צא לטייל באגם הנסתר בירוחם , מקום מאד יפה . עד שתחזור המקומיים כבר ידאגו לרכב ואתה תקבל צ'ק מהביטוח . אחר כך גם תקבל טלפון מהגנב שירצה לשלם לך כדי שתיקח את הנבלה בחזרה 

עריכה אחרונה על ידי nepet
  • מצחיק 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם

איציק, חיסלת את הבחור,😁 החלפת תזמון במנוע אטמוספרי קלה יותר ממנוע טורבו , כמה אלפי שקלים בודדים והוא מסיים עם הטיפול הבלמים והתזמוו ונשאר עם אחלה רכב.

• תוכן חדש...