Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם ביטוחי רכב :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לקצת עזרה בענייני ביטוח.

כיום אני נוהג ברכב על שם אמא שלי, והביטוח על שמה ואני משלם אותו (בחברת WeSure).
אני יכול להוכיח שאני נוהג על הרכב ולא היא (היא גרה בנתניה ועל הרכב יש תו תושב של תל אביב כבר 4 שנים, אני גם משלם את הביטוח).

כעת, אמא שלי מעבירה לי רכב נוסף (הרכב הנוכחי בתהליך מכירה) ואני אנהג אליו.
הפעם, אני רוצה שהביטוח יהיה על שמי למרות שהרשיון רכב על שם אמא שלי - כדי שאתחיל לצבור עבר ביטוחי.

דיברתי עם WeSure והם לא מוכנים לבטח אותי - הם מוכנים לבטח רק את מי שרשום ברשיון.
מישהו יודע אם מה שאני מבקש אפשרי? אם לא, הדרך היחידה שלי לצבור עבר ביטוחי זה לעשות העברת בעלות?

תודה מראש,

יובל

פורסם

ביטח בלי להיות בעלים של הרכב אני מכיר רק בביטוח ישיר לגבי עבר ביטוחי יש חברות שנותנות אפשרות שאמא שלך תחתום שאתה נהגת ברכב והם יקבלו את זה כעבר ביטוחי

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

הפוליסה לביטוח הרכב אינה מחייבת כי המבוטח יהיה הבעלים של הרכב
וכך יכול אדם העושה שימוש קבוע ברכב של זולתו
לערוך ביטוח מקיף בחברת ביטוח של הרכב על שמו
אשר עשוי לכלול או שלא לכלול את שמו של בעל הרכב
והכל בכפוף לשיקולי החיתום של חברת הביטוח,
ככל שהקפידה לשאול ולהתעניין בפרטיו של בעל הרכב
בטופס הצעת הביטוח (ככל שהוגש בכלל למבוטח לפני עריכת הביטוח)
ובכפוף לקיומם או אי קיומם של שיקולי חיתום בעניין זה בחברת הביטוח הספציפית.

http://www.albit.co.il/nehagekari.htm

פורסם
לפני 22 שעות, nev כתב:

אם אתה נהג נקוב בפוליסה זה תופס לגבי עבר ביטוחי.

השאלה היא האם אני צריך להתעקש שהפוליסה תהיה על שמי.
ביטוח ישיר הציעו לי את האופציה הזאת, אבל הפוליסה עדיין על שם אמא שלי.
זה אומר שאם אני ארצה את העבר הביטוחי שלי אני אצטרך לבקש מ9 ולא להוציא את זה מהר הכסף

עדכון:ביטוח ישיר מציעים לי להצטרף לפוליסה על שם אמא, WeSure לא נותנים לי לעשות פוליסה על שמי בכלל. אני ממשיך לחפש.

פורסם
Just now, nev כתב:

מה אכפת לך?

אני נתון לחסדיהם - הם יכולים להחליט יום אחד שנהג נוסף בפוליסיה הם לא מוציאים לו עבר ביטוחי (כי הם לא יירצו שאלך למקום אחר) - ונדפקתי.
אם הפוליסה תהיה על שמי, אוכל לראות את זה בהר הביטוח וככה לא יהיו ספקות.

פורסם

אין כאן חסדים. יש לך עותק של פוליסה עם השם שלך עליה. יש להם חובה לנוציא לך עבר ביטוחי על הפוליסה הנ"ל מתי שאתה מבקש + חודש לפני שהביטוח מסתיים.

באמת שלא אמור לעניין אותך.

• תוכן חדש...