Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

התייעצות יש לי גולף 2014 לפני משהו כמו ארבעה חודשים נעשה טיפול טיימינג הרכב מטופל במוסך מורשה הכל בזמן ובאיכות הכי גבוהה לאחר חודש מהחלפת הטיימניג נדלקה נורה של חוסר שמן בדקתי ואכן היה חסר התייעצתי עם המוסך אמרו לי למלא שמן כמו ששמו לי בטיפול האחרון (קסטרול אדג׳ 5/40)

... ככה נעשה ומאז הרכב שותה שמן ברמה מוגזמת כל שבועיים נדלק נורה לאחר מילוי של בערך 250מ״ל 

לפני כמה ימים גם המי קירור הגיעו למינימום הלכתי למוסך ומילאו עכשיו השאלה אם זה קשור להחלפת הטיימניג ברכב אני מרגיש על הרכב שהוא מתאמץ יותר מפעם

(הרכב אצלי 5 שנים)124,000ק״מ כשאני בנסיעה במישור ישר אם אני עוזב את הגז הרכב מהאט ממש מהר כאילו אני טיפה ברקס 

פורסם
לפני 30 דקות, Sparrow420 כתב:

יש בשמן נוזל קירור או שמן בנוזל קירור?

תפתח את המכסים ותסתכל איך הם נראים

לא אין שמן בנוזל או נוזל בשמן פשוט הרכב שותה שמן ברמה גבוהה וזה מוזר לי ולאחרונה ירד מפלס המים במיכל עיבוי למינימום שבחיים לא מילאתי שמן או מים ברכב רק מטיפול לטיפול

פורסם

יש לרכבים האלה גם תקלה מוכרת במשאבת המים. יכול להיות שאלו בעיות נפרדות. הרכב בדר״כ אוכל נוזל בקצב לא מהיר מדי, ובלי נזילה ברורה, אלא אם אתה מחפש מאוד טוב.

פורסם (נערך)

בדר"כ בהחלפת טיימינג יש לשקול החלפת משאבת מים (כי בשביל החלפתה יש לפרק בדר"כ טיימינג).

האם הוחלפה משאבת מים ברכבך עם החלפת הטיימינג ?

תתכנה באמת שתי בעיות נפרדות.

האם הוחלף גם שמן לאחרונה ? אם כן - באיזה שמן השתמשו ?

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Sparrow420 כתב:

ואתה לא שם לב לשום נזילה?

לא ראיתי משהו 

לפני 7 דקות, חולגי כתב:

בדר"כ בהחלפת טיימינג יש לשקול החלפת משאבת מים (כי בשביל החלפתה יש לפרק בדר"כ טיימינג).

האם הוחלפה משאבת מים ברכבך עם החלפת הטיימינג ?

תתכנה באמת שתי בעיות נפרדות.

האם הוחלף גם שמן לאחרונה ? אם כן - באיזה שמן השתמשו ?

שמן הוחלף לפני כחמישה חודשים Castrol Edge 5/40 כולל פילטר 

משאבת מים יכול להיות שלא עבודת ? לא היה אמור להתחמם המנוע?

עריכה אחרונה על ידי גולף 2014
פורסם

אני לא מחזיק בואגיות, אבל אני מכיר מישהו שנסע עם משאבת מים תקולה חודשים בלי שום סימן, מלבד נזילה ומילוי חוזר של נוזל קירור. לכן, כנראה שלא בהכרח, למרות שמה שאתה אומר סביר לגמרי.

פורסם

תחזור למוסך שעשה את הטיימינג. יכול להיות שהטיימינג לא נכון וזה גורם לאכילת שמן. המים נאלמים יכול להיות מהמשבת מים. תסתכל מתחת לרכב כשהוא מונע אם מטפטף. לא תמיד רואים כי המנוע חם והטיפות מתאדות.

פורסם
לפני 22 דקות, imprezadude כתב:

אני לא מחזיק בואגיות, אבל אני מכיר מישהו שנסע עם משאבת מים תקולה חודשים בלי שום סימן, מלבד נזילה ומילוי חוזר של נוזל קירור. לכן, כנראה שלא בהכרח, למרות שמה שאתה אומר סביר לגמרי.

גם לי פעם אחת נדלקה נורה של מחסור במים(ללא נורת מנוע או STOP) מן נורה כתומה כזאת במקום לא סטנדטי, ליד שעון החום אם אני לא טועה. דיברתי עם רון הוא אמר לי לבדוק אם חסר נוזל קירור, וכשהיה מחסור אמרה איזה נוזל לקנות.

מאז לא חזרה הבעיה, אבל בטיפול שלאחר מכן הוא המליץ להחליף משאבה מים בגלל מה שהיה(הרכב היה בן 9) 

פורסם
לפני 39 דקות, dorban5 כתב:

תחזור למוסך שעשה את הטיימינג. יכול להיות שהטיימינג לא נכון וזה גורם לאכילת שמן. המים נאלמים יכול להיות מהמשבת מים. תסתכל מתחת לרכב כשהוא מונע אם מטפטף. לא תמיד רואים כי המנוע חם והטיפות מתאדות.

המוסך לא לוקח אחריות אומר שאין קשר לטיימינג אבל אני מרגיש כמעט בוודאות שזה בגלל הטיימינג שהוחלף אני נוהג על הרכב יותר מחמש שנים ואני מכיר את הצריכה שלו ואת העניין שבנסיעה שעוזבים את הגז הרכב מהאט אפילו בירידה 

פורסם (נערך)

What are the symptoms of a bad timing

1. Oil Leak: If there is oil leaking from the front of the engine timing belt cover has bolt and nuts holding it in place, there is a gasket under the cover. The bolts and nuts grow weak with age, the gasket become dried out, or it could be installed incorrectly. With the oil leaking from the engine timing belt cover, your engine timing and overheating could result in the engine timing belt needing replacement.          
עריכה אחרונה על ידי Albetx

פורסם
לפני כשעה, aviaviavi כתב:

גם לי פעם אחת נדלקה נורה של מחסור במים(ללא נורת מנוע או STOP) מן נורה כתומה כזאת במקום לא סטנדטי, ליד שעון החום אם אני לא טועה. דיברתי עם רון הוא אמר לי לבדוק אם חסר נוזל קירור, וכשהיה מחסור אמרה איזה נוזל לקנות.

מאז לא חזרה הבעיה, אבל בטיפול שלאחר מכן הוא המליץ להחליף משאבה מים בגלל מה שהיה(הרכב היה בן 9) 

אני לא בטוח שמדובר באותו הסוג של משאבת מים. יש את זו הבעייתית ויש את זו שלא. כך או כך, לדעתי במקרה שאני ציינתי הנוזל כל זמן היה יורד למינימום אחרי שהוא מילא למקסימום, כך שלא היה מצב של חוסר, אלא רק נזילה מציקה.

• תוכן חדש...